Ahold « Terug naar discussie overzicht

Cijfers Ahold 2e kwartaal 2016 (voorbeurs 25 augustus)

31 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
[verwijderd]
0
Er worden van Ahold behoorlijk goede cijfers verwacht, zie o.a.:
www.iex.nl/Nieuws/ANP-220816-082/Ahol...

Redelijke cijfers kunnen daardoor mogelijk toch nog een zekere teleurstelling opleveren. Komende donderdag maar eens zien wat er uit de hoge hoed komt.

Met vriendelijke groet,

A.Q.W. de Wild
gerrit 69
0
De weerstandslijn voor Ahold komt nu uit op € 22,40
Daar zie ik het aandeel niet boven komen, maar eerder afketsen ondanks goede cijfers.
Het beursklimaat is op dit moment gewoon te onzeker om een nieuwe uptrend te starten.
www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/AD-gr...
Turbo player
0
Wat denken jullie morgen de moeite waard om aandelen te kopen voor donderdag?
1e kwartaalcijfers waren goed en ging het aandeel ook een paar procenten omhoog.

Alvast bedankt voor een reactie.
[verwijderd]
0
quote:

Turbo player schreef op 23 augustus 2016 19:09:

Wat denken jullie morgen de moeite waard om aandelen te kopen voor donderdag?
1e kwartaalcijfers waren goed en ging het aandeel ook een paar procenten omhoog.

Alvast bedankt voor een reactie.
Dag Turbo player,

Die beslissing laat ik graag geheel aan u over.

Persoonlijk vind ik Ahold Delhaize een mooi bedrijf met goede toekomstperspectieven (goed management, goede cashflow, mooi dividendrendement). Op de huidige koers van € 21,64 is het aandeel echter niet meer zo heel erg goedkoop. Een nadeel is ook dat er in de markt al (hele) goede 2e kwartaal cijfers voor AH worden verwacht. Komt de koers wel omhoog bij redelijk goede cijfers?

Zelf zit ik af en toe in Ahold Delhaize voor korte ritjes. Heb op dit moment alleen nog geschreven puts sept. 2016 €21,03. Als de koers onder de €21,03 noteert dan krijg ik - als ik de puts niet terugkoop - dus op termijn een flinke partij aandelen geleverd (de kostprijs per aandeel zit in dat geval royaal onder de 21 euro).

Met vriedelijke groet,

A.Q.W. de Wild
LTBelegger
0
Dag Turbo player,
Ahold heeft een koers van 22 euro aangetikt (nog niet zo lang geleden). Nu het bedrijf gefuseerd is met Delhaize vind ik de huidige koers laag. Ik verwacht dat AHOLD DELHAIZE ook weer gaan starten met terugkoop van aandelen. Dividend is nog niet bepaald voor het komende jaar, dus mooi dividendrendement is mij nog niet bekend. Ze zijn niet zo scheutig met het geven van dividend, daarentegen is de vooruitzicht wel goed. Deze combinatie, dividend, aandelen inkoop en goede vooruitzichten verwacht ik op LT(een koers van ruim 30,00). Dat duurt nog wel even. Ik ben daarom ook geen knipperlicht (aandelen kopen en met kleine koerswinst weer verkopen). Het is wat je wilt natuurlijk, daar ga ik niet over. Voor de LT een zeer goed instapmoment!
[verwijderd]
0
quote:

Turbo player schreef op 23 augustus 2016 19:09:

Wat denken jullie morgen de moeite waard om aandelen te kopen voor donderdag?
1e kwartaalcijfers waren goed en ging het aandeel ook een paar procenten omhoog.

Alvast bedankt voor een reactie.
Ik heb een portie voor de LT maar koop niets bij. Cijferdagen hebben mij gemiddeld meer geld gekost dan opgeleverd. Blijft echt een gok en niemand kan jou hier met zekerheid adviseren. Ga daarom zeker niet "vol" in één fonds
TProfit
0
Analystehbverwachteb zeer goede cijfers morgen, echter de koers past zich er niet bij aan op het moment .
Voorkennis, dat het minder is als verwacht of wordt bewust laag gemanipuleerd, morgen weten we het. Blijft een risico, met verwachting goede cijfers , had de koers al minimaal op rond de 22.00 moeten staan .
TProfit
0
quote:

TProfit schreef op 24 augustus 2016 11:49:

Analisten verwachten zeer goede cijfers morgen, echter de koers past zich er niet bij aan op dit moment. ???Voorkennis. ?? Of minder als verwacht of wordt bewust laag gemanipuleerd ?

Blijft een risico,met verwachting goede cijfers, had de koers al minimaal op rond de 22.00 moeten staan.Morgen weten we meer.
Koers wordt laag gehouden ??
[verwijderd]
0
voda
0
Beursblik: Ahold publiceert omzetstijging over tweede kwartaal

Analisten voorzien stabiele marge Verenigde Staten en opgelopen marge voor Nederland.

Ahold zal donderdag voorbeurs een gestegen netto-omzet bekendmaken over het tweede kwartaal. Dit blijkt uit de analistenconsensus voor de resultaten van de supermarktketen.

De omzet komt naar verwachting uit op 8,898 miljard euro. Vorig jaar was dit nog 8,688 miljard euro. De onderliggende operationele marge komt naar verwachting uit op 3,8 procent.

In de consensus wordt verder rekening gehouden met een omzetgroei voor de regio Nederland van 2,890 miljard euro over het tweede kwartaal van 2015 naar 3,010 miljard euro dit jaar met een marge van 4,6 procent, 10 basispunten meer dan vorig jaar het geval was.

Voor de Verenigde Staten ligt de omzetverwachting op 5.585 miljard euro. Vorig jaar was dit over het tweede kwartaal 5.398 miljard euro. De marge blijft hier naar verwachting stabiel op 3,9 procent.

Joost van Beek van Theodoor Gilissen Bankiers kijkt donderdag naar naar de ontwikkelingen van de marges in de VS en Nederland, waarbij hij opmerkt dat economisch klimaat in de VS positief is, maar de consument ook nog steeds kritisch. Van Beek verwacht dat de rationalisering in de mondiale sector voor supermarkten nog niet ten einde is. Theodoor Gilissen bankiers heeft voor het aandeel Ahold Delhaize tot nader order geen rating.

Delhaize maakte in juli pal voor de officiële fusie voorlopige resultaten over het tweede kwartaal bekend. De autonome omzetgroei kwam daarin uit op 6,286 miljard euro, een stijging met 4,3 procent tegen constante wisselkoersen. De onderliggende bedrijfswinst bedroeg 247 miljoen euro met een bijbehorende marge van 3,9 procent.

Ahold maakt donderdag om 07.00 uur de cijfers over het tweede kwartaal bekend.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
Turbo player
0
gerrit 69
0
quote:

Turbo player schreef op 24 augustus 2016 19:53:

Morgenochtend weten we meer.ondanks cijfers geen idee welke kant het op gaat.
Ik verwacht dat het aandeel juist geprijsd is.
Bij een korte opgaande of neergaande beweging zal het aandeel terugveren naar dit niveau.
Het wachten is dan weer wat Yellen te vertellen heeft.
Let wel dat dit louter mijn mening is.
TProfit
0
Ahold in laatste kwartaal voor fusie met Delhaize
Ahold heeft in het tweede kwartaal een 3% hogere omzet geboekt van €9 mrd. Vooral in Nederland ging het goed met het supermarktbedrijf. Hier steeg de omzet met 4,6% naar €3 mrd.
Het operationeel resultaat steeg naar €319 mln, tegenover €301 mln een jaar geleden. De nettowinst liep op van €195 mln, naar €209 mln.
Dat blijkt uit de kwartaalcijfers die Ahold donderdag heeft gepubliceerd. Het zijn de laatste kwartaalcijfers van het bedrijf als zelfstandige eenheid. Sinds 24 juli is Ahold gefuseerd met het Belgische Delhaize.
Wederhelft Delhaize
Het Belgische bedrijf publiceerde eerder al voorlopige resultaten over het tweede kwartaal. Daaruit blijkt dat Delhaize iets minder omzetgroei heeft geboekt dan Ahold, 2,8% tegenover 3,0%. Vooral de groei in België bleef met 2,1% wat achter bij de verwachtingen van de markt.
Het fusiebedrijf Ahold Delhaize haalt meer dan de helft van zijn omzet in de Verenigde Staten. Daar zag Ahold dat de verkoopcijfers in het tweede kwartaal verbeterden. Gecorrigeerd voor wisselkoerseffecten wist Ahold in de VS 3,4% meer omzet te boeken dan een jaar geleden. De operationele marge van 3,9% was gelijk aan vorig jaar.
Vooruitblik
Ahold Delhaize houdt vast aan de eerdere voorspellingen. Het concern verwacht in de tweede helft van dit jaar een synergievoordeel van €30 mln op het operationeel resultaat. Het bedrijf heeft al €61 mln aan kosten voor de fusie geboekt en daar komt in de tweede helft van dit jaar nog €80 mln bij. De totale kosten van de fusie worden geraamd op €350 mln.
thepouw
0
[verwijderd]
0
quote:

thepouw schreef op 25 augustus 2016 07:58:

prima cijfers, toch? Dividend zal minimaal gehandhaafd blijven neem ik aan.
Denk ik ook wel. Het ziet er allemaal goed uit en deze parel zal rustig aan verder kunnen groeien. We zijn nu het enige groene fonds binnen de AEX
[verwijderd]
1
Houden of bijkopen (long). Tenten draaien beide goed op zichzelf, laat staan na de fusie. Dat die fusie moeizaam zou verlopen, lijkt me niet en heb ik ook niets van vernomen.

Rode beurs vandaag voorlopig scheelt een procent of 2 in koerswinst. Die komt dan later wel. Defensief karakter spaart bovendien ellende uit als beurzen zouden dippen.
[verwijderd]
0
Excellente cijfers!.Margeverbetering van maar liefst een half procent.
Tsja,wat wil je nog meerals aandeelhouder?
[verwijderd]
0
Ahold lijkt zijn cijfers altijd wel te presenteren gelijktijdig met een waardeloze beursdag.
Ik denk we Rossen wel ff door de 22....

Morgen dan maar?
voda
0
Beursblik: Ahold maakt solide resultaten bekend

Bryan Garnier goed te spreken over operationele marge Nederland.

Ahold maakte over het tweede kwartaal separaat solide cijfers bekend. Dit concludeerde Bryan Garnier donderdag in zijn cijferanalyse.

Analist Antoine Parison vindt de mate waarin de Nederlandse operaties van Ahold er in slaagden de operationele marge te laten oplopen verrassend, zeker gegeven het verwateringseffect van e-commerce.

Het advies voor het aandeel Ahold Delhaize ligt bij Bryan Garnier op Kopen met een koersdoel van 25,80. Het advies is gebaseerd op de nieuwe mogelijkheid die zich met de fusie tussen Ahold en Delhaize voordoet in een sector die gekenmerkt wordt door gebrek aan groei. Het koersdoel houdt verband met de synergievoordelen van de fusie van 500 miljoen euro halverwege 2019.

Het aandeel Ahold Delhaize noteerde donderdag op een rood Damrak 1,5 procent hoger op 21,92 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
31 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 27,380
Verschil +0,240 (+0,88%)
Hoog 27,380
Laag 27,000
Volume 2.714.506
Volume gemiddeld 2.034.987
Volume gisteren 2.405.151

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront