TomTom « Terug naar discussie overzicht

Management Van TomTom Doe Eens Iets Voor Je Aandeelhouders: Heer Goddijn Onderneem Eens Actie

7 Posts
[verwijderd]
3
Wij als aandeelhouders balen verschrikkelijk van het feit dat TomTom schaars is met zijn berichtgevingen, met zijn cijfers bij deals,met een ECHTE duidelijke Openheid als het gaat om Apple, China, Bosch, Microsoft etcetc.
Nooit dividend, Geen aandeleninkoop een slappe vertoning bij de CC op de dag van de cijfers
John de Mol ook u mag u wel eens laten horen want met een lollie in je mond
op de achterbank is volgens mij niet wat u wil, dat waren ooit uw eigen woorden.
We willen dat ons wachten beloond wordt we willen het NU
[verwijderd]
0
Het valt me erg op dat er op dit forum allemaal bangige figuurtjes zitten die niks negatiefs over TomTom durven te zeggen. Brr ik krijg er een nare
smaak van in de mond. Komt bij mij erg lafjes over

JLE2
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 26 juni 2017 22:39:

Het valt me erg op dat er op dit forum allemaal bangige figuurtjes zitten die niks negatiefs over TomTom durven te zeggen. Brr ik krijg er een nare
smaak van in de mond. Komt bij mij erg lafjes over

Dat zijn wellicht TT medewerkers....
[verwijderd]
0
apollo
0
quote:

moneymaker_BX schreef op 26 juni 2017 22:52:

Geen nieuws uit Amstelveen nee. Het betrof wel Bosch maar niet de autozijde
Dus toch de kapotte koelkast (:-(
[verwijderd]
0
Tesla voelt hete adem van concurrentie in zijn nek
Vandaag, 18:31
Economie, Tech
ANP

Het is een week van uitersten voor autofabrikant Tesla. Aan de ene kant is het bedrijf dolblij dat na jaren van voorbereiding eindelijk de eerste Tesla van het Model 3 van de band rolt. Een elektrische auto met een aanzienlijk lagere prijs dan de andere modellen die het bedrijf produceert.

Aan de andere kant daalt de beurswaarde van het bedrijf hard. In een week tijd is er ruim 8 miljard van de beurswaarde van Tesla verdampt. Beleggers reageerden op tegenvallende productiecijfers van Tesla. Ook vinden ze het slecht nieuws dat Tesla Model S niet als veiligste auto uit de bus kwam.

Daar kwam het nieuws van Volvo nog bovenop. Dat bedrijf wil zich meer richten op elektrische en semi-elektrische auto's en gaat daarmee de concurrentie aan met Tesla.
De beurskoers van Tesla NOS
Maarten Steinbuch: 'De verwachtingen voor Tesla zijn enorm hoog'

Steinbuch, hoogleraar robotica aan de TU Eindhoven en al jaren Tesla-bezitter, vertelt in het NOS Radio 1 Journaal over de Model 3 en de slechte beursweek van Tesla.

Op de beurs kent Tesla hoge pieken en diepe dalen. De afgelopen maanden was de beurskoers van het bedrijf juist enorm opgelopen maar sinds eind juni daalt de koers. Vandaag staat Tesla weer iets hoger maar dat is lang niet genoeg om het verlies van de afgelopen week goed te maken.

"De verwachtingen voor dit bedrijf zijn enorm hoog", zegt Maarten Steinbuch, hoogleraar Robotica aan de TU Eindhoven en al jaren eigenaar van een Tesla. Het nieuwe model heeft hij ook al besteld.

Hij is daarmee een van de bijna 400.000 mensen wereldwijd die hebben gezegd het nieuwe model te willen kopen. Met een basisprijs van 35.000 dollar (ruim 30.000 euro) is die auto de helft goedkoper dan het huidige goedkoopste model van Tesla.

"Dat de eerste exemplaren van de Model 3 nu van de band rollen, is een belangrijke stap voor Tesla", zegt Steinbuch. "De echte doorbraak voor elektrisch rijden moet komen als iedereen een elektrische auto kan kopen. Dit model is een van de auto's die dat kunnen waarmaken, naast de auto's van andere merken."

Zo komt Opel met de nieuwe Ampera-e, met een startprijs van ruim 40.000 euro.
Tesla-baas Elon Musk AFP

De eerste Model 3-exemplaren worden eind deze maand geleverd. Eind dit jaar moeten er maandelijks 20.000 exemplaren van de band rollen.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 5,980
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 6,230
Laag 5,980
Volume 668.949
Volume gemiddeld 304.081
Volume gisteren 668.949

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront