Boskalis 3e kwartaal 2017

15 Posts
ff_relativeren
0
Het eerste halfjaar van 2017 is voorbij. De flirt met Fugro is voorbij.
En no-sa is terug. Dat gaat wat worden ...
jojo3
0
PAPENDRECHT (AFN) - Boskalis heeft dit weekend een groot nieuw baggerschip in de vaart genomen. In de Rotterdamse haven is de zogenoemde megasnijkopzuiger Helios gedoopt. Die zal onder meer worden ingezet bij baggerwerk in de haven Duqm in Oman.Ad by Streamads


Het vaartuig is speciaal ontwikkeld om te kunnen baggeren in extreem harde grond. Het schip, dat volgens eerdere berichten circa 170 miljoen euro kostte, heeft een lengte van 152 meter en een breedte van 28 meter en kan baggeren op dieptes van 6 tot 35 meter. Daarmee is de Helios de grootste en krachtigste snijkopzuiger die Boskalis ooit liet bouwen.


Naar verwachting in de loop van 2020 zal de maritiem dienstverlener ook een zusterschip in de vaart nemen. Die is eerder dit jaar al besteld bij IHC Merwede, dezelfde onderneming die ook verantwoordelijk is voor het maken van de Helios.
[verwijderd]
0
Inkoop van ruim 3 miljoen eigen aandelen door Boskalis. Prachtig moment lees lage koers om hiermee te starten. Koers snel weer boven de 30 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Boskalis start maandag met de inkoop van eigen aandelen om de verwatering van het in aandelen uitbetaalde dividend over 2016 te neutraliseren. Dit maakte de maritieme dienstverlener voorbeurs bekend. Op 6 juni vorig jaar gaf Boskalis ruim 3,2 miljoen nieuwe aandelen uit in de vorm van stockdividend. Bij uitgifte vertegenwoordigden deze aandelen een waarde van ruim 100 miljoen euro. De intentie is om het inkoopprogramma voor de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders af te ronden.
jojo3
0
no-sa
0
Deal met ing - koersdoelverlaging - in ruil waarvoor het bankje straks de fusie mag begeleiden...
alrob
0
Boskalis is een flinke verliespost voor mij. Eerst ploffen mijn sprinters long en mijn toen gelijk gekochte calls maken nu ook al flink verlies. Schiet zo niet op. Wat een bagger. Maar als er flink gebaggerd is, kan de (geld)stroom op gang komen.
jojo3
0
quote:

Beurs2020 schreef op 3 juli 2017 10:09:


Inkoop van ruim 3 miljoen eigen aandelen door Boskalis. Prachtig moment lees lage koers om hiermee te starten. Koers snel weer boven de 30 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Boskalis start maandag met de inkoop van eigen aandelen om de verwatering van het in aandelen uitbetaalde dividend over 2016 te neutraliseren. Dit maakte de maritieme dienstverlener voorbeurs bekend. Op 6 juni vorig jaar gaf Boskalis ruim 3,2 miljoen nieuwe aandelen uit in de vorm van stockdividend. Bij uitgifte vertegenwoordigden deze aandelen een waarde van ruim 100 miljoen euro. De intentie is om het inkoopprogramma voor de eerstvolgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders af te ronden.Op de huidige koers is de waarde circa 85 miljoen Er blijft dus ongeveer 15 miljoen in kas
alrob
0
Goede dag voor oliefondsen en dan nog het effect van inkoop eigen aandelen, maakt het tot de beste van de klas vandaag. Nu graag nog doorstomen, want ik heb een hoop verlies goed te maken.
[verwijderd]
0
Het is niet dat ik het niet weet maar het blijft toch altijd een beetje wrang. Niet deze mooie opdracht in het verschiet maar wel dat gisteren de koers al fors steeg terwijl vandaag dit PB komt.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
PAPENDRECHT (AFN) - De baggeraars Boskalis en Van Oord zijn een stap dichter bij een grote klus in de Baltische Zee. Het contract, dat nog verder moet worden uitgewerkt, heeft een waarde van 250 miljoen euro. De helft daarvan gaat naar Boskalis.

Opdrachtgever Nord Stream 2 heeft de intentie uitgesproken om zaken te doen met de joint venture van Boskalis en Van Oord. De twee bedrijven zullen in de periode 2018-2019 steenstortwerkzaamheden gaan uitvoeren voor de aanleg van een 1200 kilometer lange dubbele gaspijplijn tussen Rusland en Europa.
15 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 sep 2021 17:35
Koers 26,620
Verschil -0,180 (-0,67%)
Hoog 26,900
Laag 26,520
Volume 152.569
Volume gemiddeld 106.537
Volume gisteren 91.238