Oranjewoud « Terug naar discussie overzicht

gezamenlijk aanpak zwendel en manipulatie door Sanderink

32 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
aquilon
0
Ik stel voor om zoveel aandeelhouders te verzamelen om een zielig klein mannetje die denkt overal mee weg te kunnen komen aan te pakken.
Het kan niet zo zijn dat regels zomaar kunnen worden overtreden.
Laten we gezamenlijk er iets aan doen voordat het te laat is en Sanderink met een nietig bod komt.
Maandenlang worden er flinke stukken aangeboden om de koers zo laag mogelijk te houden!!!!!

.
[verwijderd]
0
Aquilon, heb je de situatie rondom Oranjewoud al neergelegd bij de VEB?
Ook zou je de AFM op de hoogte kunnen brengen.
Via een forum van IEX.nl beleggers verzamelen lijkt me niet te werken.
keffertje
0
quote:

aquilon schreef op 20 juli 2017 14:09:

Ik stel voor om zoveel aandeelhouders te verzamelen om een zielig klein mannetje die denkt overal mee weg te kunnen komen aan te pakken.
Het kan niet zo zijn dat regels zomaar kunnen worden overtreden.
Laten we gezamenlijk er iets aan doen voordat het te laat is en Sanderink met een nietig bod komt.
Maandenlang worden er flinke stukken aangeboden om de koers zo laag mogelijk te houden!!!!!

.

Leg eerst eens uit wat er aan de hand is voor je een actie overweegt.

Ik zie vandaag 1/5 van het gemiddelde handelsvolume en een koers die stijgt?
keffertje
0
Waar blijft jouw reactie Acquilon? Als je actie wilt en er zijn regels overtreden, welke zijn dat dan?
aquilon
0
Beste Keffertje,

De heer Sanderink heeft 96% van de verhandelbare stukken begin 2017 !
Waarom er nog steeds een beursnotering is?? Alleen omdat de heer Sanderink weinig premie wil betalen voor de rest.
Er worden overnames gedaan zonder verder uitleg.Deals en orders worden niet op tijd gemeld!
Tot overmaat word de geplande aandeelhouders vergadering uitgesteld zonder verder uitleg!
En als er wat vraag is dan worden er op de biedkoers aandelen aangelapt!
Een bedrijf met een omzet die naar de 3 miljard gaat lijkt op een allegaartje.
De instanties zijn op de hoogte maar we worden ieder keer doorverwezen naar een ander.
Blijkbaar rest er niets anders dan het aan te kaarten bij het Europees hof.

We zullen zien wat er straks uitkomt.Een nietig bod!!!!

Jan 59
1
Ik zit zelf al jaren in Oranjewoud en ook Bam. Heb de slechte jaren ook
meegemaakt.In de slechte tijd heeft Dhr. Sanderink Oranjewoud en Strukton er
wel doorheen gesleept.
Oranjewoud is nu een geheel ander bedrijf als 10 jaar geleden.Ik ben het met je eens dat de berichtgeving soms iets minder is, maar wat heb je aan die snelle
bedrijven met veel berichten die toch niet uitkomen.
Momenteel denk ik dat het aanbod van aandelen door Dhr. Sanderink geleidelijk
wordt opgekocht vandaar de stijging van de laatste tijd.
Ik heb al meer dan 10 jaar geduld met dit aandeel en denk dat het wel goed komt

aquilon
0
Beste Jan,

Als je alle bouwfiasco's waar tig miljoenen in zijn verdwenen goed vind ?!
Denk ik dat je 10 betere jaren had gehad.Dividend dus!! IPV rechtszaken en miscalculaties.En zelf de boel financieren tegen een koers van € 4,40

Wees dan een kerel en beloon die mensen die jarenlang in je geloofd hebben
En haal het van de beurs en doe een bod van boven de € 8 of ga onderdelen splitsen!
Eigenlijk zou er na meeste stukken die er laatste tijd gekocht zijn de koers allang op €8 moeten staan.Maar dat wil de heer Sanderink niet!! Ieder keer als er vraag is op de biedkoers komen er blokken aandelen die een hoger koers tegengaan!
De meeste slimme aandeelhouders willen de aandelen op deze koersen niet kwijt dus er is wat anders gaande.
10 jaar dood geld Jan en alleen 1 die er straks met jou geduld vandoor gaat!

Je zult zien dat ik gelijk heb.

[verwijderd]
0
De heer Sanderink haalt met deze handelswijze de woede op de hals met een aantal aandeelhouders welke uiteindelijk bij een te laag bod (een bod onder de 8 euro) niet hun aandelen zullen verkopen. Ook via de rechter zal het de heer Sanderink niet lukken om alle aandelen te verkrijgen voor een bod onder de 8 euro. De rechter zal kijken wat de reële waarde is. Deze zal aanzienlijk boven de huidige koers liggen wat mogelijk het gevolg is van jaren manipulatie van of in opdracht van de heer Sanderink. Mijn advies is om zoveel mogelijk aandelen te kopen zodat we uiteindelijk met een groep aandeelhouders een rechtszaak kunnen op starten. Mijn advies is koop de 5000 stuks laat voor 5,50 euro en gebruik de halve winst (2 euro) van circa 4 euro overname premie voor een gezamenlijke rechtszaak. Dit komt overeen met 10.000 euro voor de gezamenlijke rechtszaak per 5000 aandelen extra aangekochte aandelen. De VEB zal ons niet bijstaan omdat te weinig leden van de VEB aandelen Oranjewoud bezitten. Mijn advies aan de heer Sanderink: een bod van 8 euro is te laag, kom met een bod van circa 9,50 euro dit zal u jaren van rechtszaken, woede van aandeelhouders en personeelsleden welke ook aandelen hebben besparen.
aquilon
0
Ik ben ook benieuwd wat er naar buiten komt voor de aandeelhoudersvergadering?
Hoeveel hebben ze gekregen voor de € 318 miljoen A 15 fiasco samen met Ballast en Strabag.
Waarom horen we niets van de afgeketste overname in Italie.
Veel zaken om je af te vragen hoe en wanneer een dictatuur ophoud te bestaan.
[verwijderd]
0
De 5,50 is nu een ijsberg order in de laat d.w.z. dat niet zichtbaar is hoeveel aandelen er gelaten worden. Een order (31-7-2017; 11:30) welke normaal op 5,60 euro zou plaatsvinden omdat er niet voldoende aandelen gelaten worden op lagere koersen wordt d.m.v. de ijsberg order wel gedaan op 5,50 euro. Het manipuleren gaat dus gewoon door.
[verwijderd]
0
Nu blijkt dat het toch weer de standaard laatorder van 5000 stuks op 5,50 euro te zijn. Als de nieuwe order wordt ingelegd wordt het restant van de oude order geannuleerd. Dit wordt allemaal door 1 persoon of 1 organisatie gedaan. Hoe lang zal het nog duren voordat wij als aandeelhouders duidelijkheid krijgen. Gelukkig kost het de persoon of de organisatie geld omdat deze aandelen later weer teruggekocht moeten worden als er een overname bod wordt gedaan van circa 9,00-9,50 euro.
aquilon
0
Nog een wijze spreuk voor onze Dictator S.
Denk er maar eens over na

Angst voor de dood kent alleen iemand die zeer egoïstisch leeft en vreest dat hij zijn egoïsme niet zal kunnen
vervullen.

[verwijderd]
0
quote:

aquilon schreef op 31 juli 2017 12:02:

Nog een wijze spreuk voor onze Dictator S.
Denk er maar eens over na

Angst voor de dood kent alleen iemand die zeer egoïstisch leeft en vreest dat hij zijn egoïsme niet zal kunnen
vervullen.

Ik denk dat de heer Sanderink het tij nog kan keren zodat iedereen toch positief over hem denkt. Maar dan moet hij wel met een bod van zeker 9,50 euro komen.
[verwijderd]
0
De heer Sanderink zal naar mijn mening voor de AVA van 21 september met duidelijkheid komen. Hij kan de kleine groep particuliere aandeelhouders niet langer negeren. Duidelijk is dat er op korte termijn een bod gedaan moet worden van circa 9,50 euro, anders zijn de kleine groep particuliere aandeelhouders niet eerder tevreden. Als er een bod gedaan wordt van onder de 9 euro dan zal R Invest zijn aandelen niet verkopen. Het zal de heer Sanderink mogelijk ook niet lukken om via de rechter de aandelen van R Invest te kunnen kopen voor een prijs onder de 9 euro. Oranjewoud is dan steeds verplicht om een beursnotering, een jaarverslag en een AVA te organiseren. Bij KLM heeft dit 12 jaar geduurd voordat KLM-Air France met een hoger bod voor de niet aangemelde aandelen kwam. R Invest heeft wel 12 jaar de tijd om te wachten op een hoger bod. Mogelijk heeft Oranjewoud het dan zo goed gedaan dat er dan een heel ander bod uit de bus komt.
[verwijderd]
0
Hierbij de informatie over KLM en dat er geen !!!Geen uitkoopprocedure!! mogelijk is. Conclusie voor 21 september a.s. een bod van circa 9,50 euro!!!

Niet alle beleggers wilden in 2004 hun aandelen KLM overdoen aan Air France. De Fransen geven deze minderheid nu nog een kans om hun KLM-stukken te verkopen aan moederconcern Air France-KLM. Het nieuwe bod oogt redelijk afgezet tegen de resultaten van KLM in 2015, maar is veel minder genereus als rekening wordt gehouden met de lange termijndoelstellingen van het concern.

Onlangs kregen de bij Air France-KLM bekend zijnde aandeelhouders KLM van het Franse moederconcern een aanbod om hun aandelen te verkopen. Air France-KLM biedt 25 euro voor een aandeel KLM. Het bod heeft betrekking op ongeveer 300 duizend aandelen KLM die nog in handen zijn van minderheidsaandeelhouders.
Tijdens de aandeelhoudersvergadering van KLM eind april maakte het bedrijf al bekend dat grootaandeelhouder Air France-KLM een bod zou doen op de resterende aandelen KLM die grotendeels in handen zijn van particuliere aandeelhouders.

Geen uitkoopprocedure!!!!!

Sinds het eerste bod op de aandelen KLM ruim tien jaar geleden heeft Air France inmiddels vrijwel alle KLM-aandelen opgeslokt. Onder vooral kleine beleggers zitten op dit moment nog een kleine driehonderdduizend KLM-aandelen. Dit inkoop bod is bedoeld om zoveel mogelijk van deze stukken alsnog in bezit te krijgen.
Air France KLM kan de aandelen niet collectief via een andere route bemachtigen dan het doen van een vrijwillig inkoop bod. [Ref. VEB.NET]
[verwijderd]
0
De 5000 stuks zijn uit de laat gekocht. Nog een paar keer de 5000 stuks uit de laat kopen en mogelijk komt de heer Sanderink vervolgens met een vervroegd bod van circa 9,50 euro.
[verwijderd]
0
De volgende 5000 stuks zijn in 2 plukjes van 2500 stuks uit de laat gekocht. Zal maandag het bod van 9,50 euro op Oranjewoud worden gedaan of zal het deze week al plaats vinden. De heer Sanderink zal moeten erkennen dat de macht van de tot nu toe stille particuliere aandelenhouders niet meer te negeren valt.
[verwijderd]
0
Wat mooi om te zien dat de kleine particuliere aanhouders wel een blok kunnen vormen tegen de macht van de heer Sanderink. Wanneer zal de heer Sanderink dat inzien? Nu zijn er al weer plukjes van 1500 en 1000 stuks uit de laat gekocht. Wel ligt er nog een rest post van 2500 stuks in de laat voor 5,50 euro. Hoe lang nog??????
32 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
861,00  -4,36  -0,50%  12:32
 Germany40^ 17.723,50 -0,64%
 BEL 20 3.814,69 -0,31%
 Europe50^ 4.914,91 -0,44%
 US30^ 37.619,14 -1,04%
 Nasd100^ 17.275,82 -1,56%
 US500^ 4.987,96 -1,21%
 Japan225^ 37.358,48 -1,69%
 Gold spot 2.382,42 +0,13%
 EUR/USD 1,0658 +0,14%
 WTI 81,63 -0,55%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,44%
EBUSCO HOLDING +3,38%
Heineken +1,91%
Pharming +1,15%
Nedap N.V. +0,97%

Dalers

AMG Critical ... -2,86%
ADYEN NV -2,54%
TomTom -2,26%
FASTNED -2,08%
RENEWI -2,06%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront