Forum: Galapagos » inhoudelijk LIGHT » Pagina: 114 | DeBeurs.nl

inhoudelijk LIGHT

2.485 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 ... 121 122 123 124 125 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Lingus
0
quote:

lmr schreef op 25 okt 2019 om 09:51:


[...]

5. Galapagos gaat helemaal niet over die studie, Gilead is de responsible party. Galapagos is alleen collaborator.

Dat is punt 2. :)
Pokerface
0
quote:

andelopendeband schreef op 25 okt 2019 om 09:30:


Bovenstaande is een fout.Dit had nooit op deze wijze bekend mogen worden gemaakt.

Ik verzoek Galapagos hier in te grijpen!!!!!!!!!!!!!!!!


Ben ik met je eens. Resultaten van onderzoeken moeten via een PB kenbaar gemaakt worden omdat dit koersgevoelige informatie is. Interim resultaten breng je niet op deze wijze naar buiten. Galapagos had dit beter gedaan denk ik.
andelopendeband
3
Lingus als jij het zegt zal het zo wel zijn,maar hier wordt naar mijn mening zeer koersgevoelige informatie op een bedenkelijke manier bekend gemaakt.

Ik denk zelfs dat de koers van Gala hier mede over struikelt.
de tuinman
0
quote:

andelopendeband schreef op 25 okt 2019 om 10:04:


Lingus als jij het zegt zal het zo wel zijn,maar hier wordt naar mijn mening zeer koersgevoelige informatie op een bedenkelijke manier bekend gemaakt.

Ik denk zelfs dat de koers van Gala hier mede over struikelt.


Gebeurt heel vaak hoor, dat slecht nieuws wordt gecamoufleerd tussen andere info. En er wordt dan een beetje vaag over gedaan, daarna hoor je er niet veel meer van.
lmr
0
quote:

de tuinman schreef op 25 okt 2019 om 10:15:


[...]

Gebeurt heel vaak hoor, dat slecht nieuws wordt gecamoufleerd tussen andere info. En er wordt dan een beetje vaag over gedaan, daarna hoor je er niet veel meer van.Geeft aan hoe dicht het bestuur bij zijn aandeelhouders staat en hoe open de communicatie kan zijn.
voda
0
'Omzetboost Galapagos door Gilead-deal'

Gepubliceerd op 25 okt 2019 om 09:56 | Views: 659

Galapagos 09:57
144,40 -1,50 (-1,03%)

AMSTERDAM (AFN) - De omzetboost die Galapagos over de afgelopen negen maanden rapporteerde was hoger dan verwacht. Zo beoordelen kenners bij KBC Securities de kwartaalresultaten van de biotechnoloog. Ze benadrukken verder dat de kostendiscipline op peil blijft.

Galapagos zette een omzet van 753 miljoen euro in de boeken, waarvan zo'n 596 miljoen euro voortkomt uit de samenwerkingsdeal met het Amerikaanse Gilead. Verder verwachten de kenners dat Galapagos nog op ruim 3 miljard euro aan toekomstige omzet kan rekenen dankzij de deal. Daarmee beschikt de onderneming over voldoende kapitaal om zijn ambitieus groeiplan in zowel de commerciële uitrol van medicijnen als het onderzoek van nieuwe middelen door te voeren, concludeert de Belgische bank.

Verder kijken de marktvorsers uit naar het volgende jaar dat "heel druk" moet worden voor Galapagos. In het tweede deel van 2020 verwachten zij de goedkeuring voor het middel filgotinib in Europa, Japan en de Verenigde Staten.

KBC hanteert een koopadvies op Galapagos met een koersdoel van 195 euro. Het aandeel stond omstreeks 09.45 uur 1,9 procent lager op 581,90 euro. Daarmee was Galapagos de grootste daler in de Amsterdamse AEX-index.
Toert
0
quote:

de tuinman schreef op 25 okt 2019 om 10:15:


[...]

Gebeurt heel vaak hoor, dat slecht nieuws wordt gecamoufleerd tussen andere info. En er wordt dan een beetje vaag over gedaan, daarna hoor je er niet veel meer van.Het is niet echt koersgevoelige informatie, omdat de inschattingen uitgingen van een bijdrage van nul euro, dus de analisten geloofden al op voorhand niet in een goede afloop.

Als het wel goed geweest was, dan zou het wel koersgevoelig geweest zijn.
de tuinman
1
-During the 3Q19 Q&A session last evening, Gilead provided an update on the Phase IIa trials of filgotinib in Sjögren’s syndrome and cutaneous lupus. Although the primary endpoints in these small, exploratory studies were not met, evidence of activity with filgotinib was observed in both trials, particularly in patients who had markers of more active disease. Gilead will perform further analysis on the data before deciding on the next steps.

Uit de laatste analisten rapport die Avantiavanti plaatste.
aossa
0

Bert Broens
Vandaag om 13:12

De deal tussen het biotechbedrijf en Gilead is samen met twaalf andere transacties genomineerd voor de M&A Awards 2019 die eind november worden uitgereikt.

De M&A Awards, met het Nederlandse opleidingsinstituut-uitgever Alex van Groningen als drijvende kracht. is een evenement dat jaarlijks de top in M&A (fusies en overnames), corporate finance en private equity samenbrengt. De uitreiking van de onderscheidingen staat op de agenda voor 28 november in Brussel.

De vakjury bestaande uit captains of industry en M&A-experts heeft, onder leiding van Urbain Vandeurzen, voor dit jaar dertien deals in vijf categorieën genomineerd. Het aantal award-categorieën is vergroot van twee tot vijf. De jury is van mening dat de inspanningen die private equity en venture capital leveren aan de ontwikkeling van beloftevolle Belgische bedrijven positieve aandacht verdienen.

Daarom worden er voor het eerst awards uitgereikt voor de beste deals op het vlak van PE Growth Capital en Best Venture Capital. De laatste categorie is gesplitst in IT & Technology en Life Sciences, twee sectoren waarin België volgens de jury excelleert.
Grote deals

Bij de large-cap deals of grote transacties, met een waarde boven de 250 miljoen euro, zijn er drie genomineerden. Het gaat om de deal tussen Galapagos en het Amerikaanse Gilead, de overname van een onderdeel van Solvay door Domo Chemicals en de inlijving van AHT Group door de Belgische afdeling van Daikin.

De jury heeft de samenwerkingsovereenkomst tussen Galapagos en Gilead genomineerd wegens haar innovatieve karakter en de overduidelijke strategische rationale voor beide partijen. Domo Chemicals heeft met de overname van de polyamidebusiness van Solvay een grote stap gezet door handig in te spelen op politieke ontwikkelingen. En de verkoop van koelingspecialist AHT aan het Japanse Daikin Industries is een van de kanshebbers, omdat de overname het Belgische dochterbedrijf van Daikin de mogelijkheid geeft een prominente rol op de Europese markt te spelen.
Kinepolis

Bij de mid-cap deals of de operaties tussen 50 en 250 miljoen zijn er ook drie genomineerden: het belang dat Johnson & Johnson nam in ArgenX, de overname van MJR Digital Cinemas in de VS door Kinepolis en die van Independent News & Media door Mediahuis.

Voor de M&A Award Best PE Growth Capital zijn er eveneens drie kanshebbers: de aankoop van Inula door Ardian, die van Continental Foods door GBfoods en die van Combell Group door HG Capital.

Ten slotte zijn er de vier genomineerden voor de onderscheiding voor best venture capital. Bij IT & Technology gaat het om de transacties rond Guardsquare en unicorn Collibra. Voor Life Sciences zijn de kapitaalrondes van Confo Therapeutics en EyeD genomineerd.
voda
0
'Galapagos nog steeds aantrekkelijk'

Door Belegger.nl op 25 okt 2019 om 12:30 | Views: 1.820

Nu de megadeal met Gilead Sciences rond is, is de vaart even uit het aandeel, maar dat maakt het bedrijf zeker niet minder interessant. Dat stelt analist Paul Weeteling van de IEX Beleggersdesk in een update.

De deal heeft ervoor gezorgd dat kaspositie van Galapagos verder enorm is toegenomen naar 5,6 miljard euro. De grote berg cash is ook wel nodig voor het drukke jaar dat voor de deur staat. Galapagos gaat samen met partner Gilead fors investeren in onderzoek en ontwikkeling.

'Goed teken'
“Gilead ziet het helemaal zitten en steekt grof geld in de ontwikkelingsprogramma’s. Daarnaast hebben ze een belang van ten hoogste 29,9% opgebouwd. Dat is zonder meer een goed teken”, zegt Weeteling.

“Galapagos bevestigt dat nog voor eind dit jaar in de VS een dossier ter goedkeuring bij de FDA zal worden ingediend voor filgotinib (reuma). Volgend jaar wordt tevens een nieuwsrijk jaar met heel wat resultaten van de andere onderzoeksprogramma's."

Waardering niet overdreven
Het geld wordt ook gestoken in de lopende onderzoeken. “Het bepalen van de waarde van die programma’s is niet gemakkelijk, maar we mogen wel stellen dat de huidige waardering niet overdreven is", aldus de analist.

Hij ziet de toekomst van Galapagos optimistisch tegemoet. “Deze overeenkomst waarborgt de ontwikkeling van bestaande programma's en geeft ruimte voor nieuwe onderzoeken. Daarnaast maakt het bedrijf kans op forse mijlpaalbetalingen, opt-ins en royalty's vanuit Gilead voor de gehele pijplijn.”

www.belegger.nl/Column/487615/Galapag...
voda
0
Beursblik: Jefferies verlaagt koersdoel Galapagos

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Galapagos
147,85 1,95 1,34 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft vrijdagmiddag het koersdoel voor Galapagos verlaagd van 180,00 naar 170,00 euro maar handhaafde het aandeel op Houden.

Donderdagavond kwam Galapagos met een kwartaalupdate. Daaruit bleek dat de zogeheten cash burn dit jaar op 320 miljoen tot 340 miljoen euro blijft. Analist Peter Welford mikt op 328 miljoen euro.

Voor het komende halfjaar ziet Welford weinig koersaanjagers. Dit verandert in de tweede helft van 2020 als nieuwe onderzoeksdata beschikbaar komen. Kortom, "beperkt opwaarts potentieel", aldus de analist.

Vanwege wisselkoerseffecten besloot Jefferies om het koersdoel met 6 procent te verlagen.

Het aandeel Galapagos steeg vrijdag 1,2 procent naar 147,60 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
harvester
0
Het beluisteren van de conference call maakte mij nog wat positiever dan ik al was.
Op ACR gaan G en G full force filgo in de markt zetten met présence van ondermeer de beide ceo’s.

De research update zal ook meer kleur geven aan de vooruitgang in lopende studies.

November wordt weer een interessante periode. De melding van verlaging koersdoel van Jefferies begrijp ik dus niet.
lmr
0
quote:

harvester schreef op 26 okt 2019 om 00:26:


Het beluisteren van de conference call maakte mij nog wat positiever dan ik al was.
Op ACR gaan G en G full force filgo in de markt zetten met présence van ondermeer de beide ceo’s.

De research update zal ook meer kleur geven aan de vooruitgang in lopende studies.

November wordt weer een interessante periode. De melding van verlaging koersdoel van Jefferies begrijp ik dus niet.En er is een afspraak met de FDA geweest. Zou het kunnen dat Gilead voor de ACR duidelijk wil hebben wanneer filgotinib mogelijk op de markt komt in Amerika.
holenbeer
0
quote:

lmr schreef op 26 okt 2019 om 08:27:


[...]

En er is een afspraak met de FDA geweest. Zou het kunnen dat Gilead voor de ACR duidelijk wil hebben wanneer filgotinib mogelijk op de markt komt in Amerika.

Of dat ze daar melden dat ze indienen met PRV, zie je post op de maanddraad.
Wall Street Trader
0
Thanks Lama Daila

Galapagos is stevig te behouden. Na een signaal boven 150 EUR mag er nog (bij)gekocht worden.

24 Oktober 2019

www.beurswijzer.com/aandeel/60189120

Bijlage:
Toert
0
quote:

lmr schreef op 26 okt 2019 om 08:27:


[...]

En er is een afspraak met de FDA geweest. Zou het kunnen dat Gilead voor de ACR duidelijk wil hebben wanneer filgotinib mogelijk op de markt komt in Amerika.


Dat was die meeting van begin juli, denk ik. Belangrijkste nieuws was dat men niet moet wachten op manta.
Wall Street Trader
2
H.C. Wainwright & Co. October 28, 2019

Clinical and Commercial Milestones Over the Next 16 Months

Bijlage:
voda
0
Wellington Management Group koopt Amerikaanse aandelen Galapagos bij

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Galapagos
157,05 8,65 5,83 % Euronext Amsterdam
Galapagos NV -ADR-
$ 174,82 8,48 5,10 % NASDAQ

(ABM FN-Dow Jones) Wellington Management Group heeft een groter belang in Galapagos gemeld. Dit maakte het biotechfonds vrijdagavond laat bekend.

Wellington meldde per 8 oktober dit jaar een belang van 4,97 procent in het biotechbedrijf, ofwel circa 3,1 miljoen aandelen. Op 1 oktober had Wellington een belang van 5,56 procent.

Het totale belang van Wellington in Galapagos bedraagt echter 5,98 procent. Dit komt doordat Wellington ook zogeheten American Depositary Shares bezit.

In een toelichting zei Galapagos tegen ABM Financial News dat Wellington een deel van zijn aandelen Galapagos genoteerd aan Euronext heeft omgeruild voor ADR's en daarbovenop extra stukken kocht.

Het aandeel Galapagos steeg maandag 5,8 procent.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
2.485 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 ... 121 122 123 124 125 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24-jan-20 17:35
Koers 213,000
Verschil +1,800 (+0,85%)
Hoog 216,200
Laag 210,700
Volume 355.859
Volume gemiddeld 598.605
Volume gisteren 337.486