Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

24.925 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 ... 1243 1244 1245 1246 1247 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
ffff
1
quote:

objectief schreef op 22 mei 2019 09:12:


[...]

Het zijn niet alleen voordelen, maar per saldo zijn de voordelen veel en veel groter.

Wat bedoel je met eigen vermogen?? Spaargeld op de bank, dat is toch geen verplichting, je kunt het ook elders aanwenden (beleggen/hypotheek aflossen etc.)zodat de VHR irrelevant is.
Laat je adviseren!!!
Hier ga je toch weer eens uit de bocht, Fred!

Nu ben je net Ben, die het ook altijd zo goed kon vertellen dat je in Nederland geen last hebt van VRH als je een enigszins aardig vermogen bezit.

Hoe je dat vermogen ook parkeert...Op een gegeven moment zit de Nederlandse belastingbrief er toch wel zo in elkaar, dat als je ook maar even iets bezit, je moet afdokken.


Ooit zei jouw grote voorbeeld en goeroe Ben hier in de KK vol trots: Ik betaal dankzij constructies geen VRH. Ik stond perplex, want voor mij was 100 procent duidelijk dat als iemand GEEN VRH in Nederland betaalt, hij / zij financieel gesproken geen barst voorstelt. Dat geeft niet, daar hoef je je niet voor te schamen, maar financieel stel je geen reet voor !

Zo , nou jij, grote herverdeler!

Pete
taurus86
4
De euro is in 15 maanden 11% in waarde gedaald. Gaat het dus goed in Europa? Nee, dus.
En Timmermans loopt nu ineens (toeval?) te toepen dat HIJ (!) de jeugdwerkloosheid in de EU gaat aanpakken. 5 jaar aan het stuur en nu wakker schrikken en een loze belofte mompelen.
Probeer je auto maar eens te laten keuren in de EU (buiten Nederland) dan krijg je wel een andere kijk op Europa. En een andere kijk op - de onfrisse - handelspraktijken in Nederland.
Dan zwijg ik nog maar over medicijnen, diploma's, invoeren van persoonlijke goederen,keuring rijbewijs etc.
Ach, mensen hou toch op! Ga een tijd elders in Europa wónen en praat daarna nog eens over
Europa.
Er ís geen Europa. Wel een verzameling staten met hun eigen kenmerk, gewoonten en (economisch/financiële) behoeften.
Behalve als je gelooft, dat als overal dezelfde pictogrammen en waarschuwingen op een fles wijn staan, dat dit Europa is. Dan misschien wel. "Waterverf, meneer, dat is Europa".
rene l
3
quote:

rationeel schreef op 21 mei 2019 23:26:Wie moet er nu weer uit de hoge hoed getoverd? Aan die immigranten is niet veel eer te behalen. Tjonge jonge! Wat hebben ze allemaal binnen gelaten.Ach, de zaak is weer afgedaan, ze hebben de burgers gerustgesteld, en we gaan terug naar de dagelijkse orde.

Maar, elk weldenkend mens die zich regelmatig op straat begeeft snapt volledig dat we door Pinokkio Rutte en zijn algehele kliek gewoon met droge ogen bedonderd worden.

Statistieken over incidenten met asielzoekers, ze plegen winkeldiefstallen, beroven mensen, en er zijn nog wat andere lichte vergrijpen te melden.

Denk toch na, zie hun gedrag, en kijk waar ze vandaan komen.
In hun thuisland is het plegen van moorden, het verkrachten van vrouwen schering en inslag, het hoort als het ware bij hun cultuur en het wordt gewoon geaccepteerd.

Voor mij is het wel duidelijk, wanneer er in Nederland een Nederlander, (maar meestal een dubbele paspoorter), vermoord wordt dan loopt de voltallige pers uit om dit nieuws breed in de media uit te meten.

Nu horen we niets, wat is er nu precies gebeurd, ik wil het weten.

Ik durf de conclusie te trekken dat deze moorden, verkrachtingen, en pogingen daartoe dus binnen het AZC gepleegd zijn.
Was het namelijk op straat gebeurd dan hadden we het zeker gehoord.

Maar stel nu eens voor, een AZC medewerker komt 's avonds thuis en zit aan het avondeten.
Zijn vrouw vraagt, en, heb je nog wat bijzonders meegemaakt op je werk.
Ach, weinig bijzonders, er is er weer ééntje verkracht, er zijn er een paar met elkaar op de vuist gegaan en bij ééntje hebben ze de keel opengesneden.
Eigenlijk was het een normale werkdag.

Ook neem ik aan dat in zo'n geval de politie op komt draven en dat de ambulance voor komt rijden.

Maar we horen helemaal niets, het blijkt dus dat alle betrokkenen hun mond dichthouden en zwijgen als het graf.
Ze worden dus duidelijk gecensureerd, ik heb het al vaker geschreven, de reporters van onze regionale krant moeten hun mond ook dichthouden en mogen geen onvertogen woord over de asielzoekers schrijven.

Er heerst in Nederland naar mijn mening overduidelijk een doofpottencultuur.

Ik maak mij steeds grotere zorgen en zou graag nadere opheldering en een nadere specificatie willen hebben over deze zogenaamde overige zaken.

Hoeveel moorden en verkrachtingen zijn er gepleegd.
Waar en wanneer is dit precies gebeurd.
En wat is er gedaan met de daders.

Ik neem aan dat deze per direct verklaard zijn tot ongewenste vreemdeling en acuut het land uitgezet zijn zoals vastgelegd is.

Mensen, wordt wakker, pik het niet meer, en zorg dat de waarheid tot in alle details bovenkomt.

Het zal op termijn volledig uit de klauwen gaan lopen als we alles accepteren.
Ze nemen de regie over, Nederland zal steeds onveiliger worden, en op termijn zal ons land steeds verder onherkenbaar worden.
objectief
0
quote:

rene l schreef op 22 mei 2019 10:09:


[...]Nu horen we niets, wat is er nu precies gebeurd, ik wil het weten.

Ik durf de conclusie te trekken dat deze moorden, verkrachtingen, en pogingen daartoe dus binnen het AZC gepleegd zijn.
Was het namelijk op straat gebeurd dan hadden we het zeker gehoord.Je hebt gelijk; (bijna) geen enkele burger heeft er last van. Het zijn kwesties tussen asielzoekers onderling; wat dat betreft is er geen verschil met de wiethandel; ze vallen elkaar aan maar de buitenstaander is er niet bij betrokken.

Je kunt niet verwachten dat asielzoekers, die moord en doodslag hebben meegemaakt, nu ineens in Nederland allemaal de brave hendrik uithangen.


Chiddix
1
Het kabinet die verantwoordelijk is voor de veiligheid in AZC en daarbuiten zegt, het zijn m.n asielzoekers die criminele daden plegen die weten niet in aanmerking te komen voor asiel. Dat maakt de feiten(misdaden) er niet minder erg door.
objectief
0
quote:

ffff schreef op 22 mei 2019 10:00:


[...]


Ooit zei jouw grote voorbeeld en goeroe Ben hier in de KK vol trots: Ik betaal dankzij constructies geen VRH. Ik stond perplex, want voor mij was 100 procent duidelijk dat als iemand GEEN VRH in Nederland betaalt, hij / zij financieel gesproken geen barst voorstelt. Dat geeft niet, daar hoef je je niet voor te schamen, maar financieel stel je geen reet voor !

Zo , nou jij, grote herverdeler!Schijnbaar heb je zelf altijd heel weinig betaald anders kom je niet op 110 mln. uit, dus wordt het hoog tijd dat je ook je steentje bijdraagt.

Met werken en beleggen heb je dit 100% zeker niet verdiend!!

alexnr75
1
@objectief,

Ga jij niet een beetje ver met jouw aanmatigend gedrag? Met alleen mensen zoals jij valt er niets te (her)verdelen.

Pas op dat jij niet abject - ief wordt door anderen op te leggen dat zij volgens jouw morele kompas moeten leven.

Sterkte ermee!
objectief
0
quote:

alexnr75 schreef op 22 mei 2019 10:38:


@objectief,

Ga jij niet een beetje ver met jouw aanmatigend gedrag? Met alleen mensen zoals jij valt er niets te (her)verdelen.

Pas op dat jij niet abject - ief wordt door anderen op te leggen dat zij volgens jouw morele kompas moeten leven.

Sterkte ermee!


Waarom valt er met mensen als ik niks te herverdelen??

Morele kompas: ik zeg mijn mening en uiteraard staan daar duizenden andere meningen tegenover, ieder zijn eigen zegje. Jammer dat je enkel je eigen
standpunt wilt horen.

Ik zie in de praktijk dat vermogende burgers en (grote) ondernemingen heel gemakkelijk de belasting ontwijken en daarom relatief weinig bijdragen aan de samenleving; daarom is een andere aanpak helaas noodzakelijk.
(zie nul-aanslag VPB Shell/elektrische autosubsidies gaan allemaal naar bedrijven/concurrentieslag tussen landen voor de laagste winstbelasting)
henk38
1
quote:

objectief schreef op 22 mei 2019 10:18:


[...]

Je kunt niet verwachten dat asielzoekers, die moord en doodslag hebben meegemaakt, nu ineens in Nederland allemaal de brave hendrik uithangen.Hiermee geef je eigenlijk toe dat er gevaarlijke risico's kleven aan het vrij rond laten lopen van deze mensen, die namelijk de levens van onschuldige mensen totaal kunnen verwoesten. Maar jij bent van mening dat we dit er maar voor over moeten hebben.
alexnr75
1
Om te beginnen zou jij vermogende burgers moeten scheiden van ondernemingen. Verder generaliseer jij als jij spreekt over "vermogende burgers". Deze groep is net als bij "niet vermogende burgers" zeer divers. Trouwens, wanneer ben je een vermogende burger?

Ik heb bij jou altijd het gevoel dat jij redeneert vanuit jaloezie. Wat draag jij eigenlijk zelf bij? Waarom vind jij dat jij anderen de maat mag nemen?

Zolang burgers en/of bedrijven zich aan de wet houden zou het goed moeten zijn. Als zij zich ook nog gedragen volgens de tijdgeest en hun eigen moreel kompas zou helemaal mooi zijn. Dit heeft soms tijd nodig.
henk38
0
quote:

objectief schreef op 22 mei 2019 10:57:


[...]

Ik zie in de praktijk dat vermogende burgers en (grote) ondernemingen heel gemakkelijk de belasting ontwijken en daarom relatief weinig bijdragen aan de samenleving; daarom is een andere aanpak helaas noodzakelijk.Die zelfde grote ondernemingen zijn ook voorstanders voor het binnen laten van meer mensen omdat het goed is voor de omzet en de lage lonen. Dat het de samenleving bakken geld kost, interesseert ze niet. Deze ondernemingen krijgen ook de volle steun van partijen die ook meer mensen willen toelaten. En zo steunen beide partijen elkaar voor hun eigen belangen, de een doet het voor het geld en de ander voor de macht.
objectief
0
quote:

alexnr75 schreef op 22 mei 2019 11:23:


Om te beginnen zou jij vermogende burgers moeten scheiden van ondernemingen. Verder generaliseer jij als jij spreekt over "vermogende burgers". Deze groep is net als bij "niet vermogende burgers" zeer divers. Trouwens, wanneer ben je een vermogende burger?

Ik heb bij jou altijd het gevoel dat jij redeneert vanuit jaloezie. Wat draag jij eigenlijk zelf bij? Waarom vind jij dat jij anderen de maat mag nemen?

Zolang burgers en/of bedrijven zich aan de wet houden zou het goed moeten zijn. Als zij zich ook nog gedragen volgens de tijdgeest en hun eigen moreel kompas zou helemaal mooi zijn. Dit heeft soms tijd nodig.Zoals gezegd ik plaats hier mijn mening en van jaloezie is bij mij in de verste verte geen sprake. Vermogen draagt nauwelijks of niet bij aan geluk en dat is toch het belangrijkste. Juist daarom is een zekere herverdeling aan burgers die door gebreken of noodlot wel lijden onder een tekort aan inkomen een streven.
Enige generalisatie is inherent aan elke mening, daar ontkom je niet aan.
Chiddix
0
quote:

henk38 schreef op 22 mei 2019 11:39:


[...]

Die zelfde grote ondernemingen zijn ook voorstanders voor het binnen laten van meer mensen omdat het goed is voor de omzet en de lage lonen. Dat het de samenleving bakken geld kost, interesseert ze niet. Deze ondernemingen krijgen ook de volle steun van partijen die ook meer mensen willen toelaten.


Werkgevers in Duitsland waaronder grote bedrijven keren zich tegen het AFD. Daar zit logica in. Duitsland heeft een tekort aan arbeidskrachten. Vandaar dat ook illegalen worden opgeroepen te gaan werken opdat zij in aanmerking kunnen komen voor een voorlopige verblijfsstatus.
De grote aanjager is Merkel. Maar dat wisten we al(2015). Met het oog op de verkiezingen morgen roepen politici, dat we samen het migratieprobleem moeten oplossen. Afspraken proberen te maken met Afrikaanse landen of opvangen in de regio. Aan goede voornemens ontbreekt het niet. We zitten wel met een verdeelde EU dankzij Angela Merkel die vanaf 2015 zich niet bemoeid heeft met het zogenaamde migratieprobleem. Staat aan de zijlijn toe te kijken.
henk38
2
quote:

objectief schreef op 22 mei 2019 11:51:


[...]

Zoals gezegd ik plaats hier mijn mening en van jaloezie is bij mij in de verste verte geen sprake. Vermogen draagt nauwelijks of niet bij aan geluk en dat is toch het belangrijkste. Juist daarom is een zekere herverdeling aan burgers die door gebreken of noodlot wel lijden onder een tekort aan inkomen een streven.
Enige generalisatie is inherent aan elke mening, daar ontkom je niet aan.Als je ondernemingen extra gaat belasten zal de rekening uiteindelijk bij de burgers terecht komen omdat ondernemingen de kosten gewoon door zullen schuiven. Hele rijken mensen extra belasten heeft ook geen zin omdat de extra belasting inkomsten een druppel op een gloeiende zouden zijn omdat er gewoon te weinig hele rijken mensen zijn. Als je veel geld wilt ophalen moet je dat halen bij de middenstanders, daar zijn er namelijk heel veel van.

Maar deze groep wordt al aan alle kanten leeggezogen en ze staan ook nog eens zwaar onder druk om aan al hun verplichtingen te voldoen. Nergens worden er zoveel pillen voorschreven tegen stress als in het westen. Als geld nauwelijks bijdraagt aan geluk waarom zouden deze mensen dan met zoveel stress moeten leven vanwege het vergaren van geld, ik zou zeggen stop er dan mee.
Maar ja, waar ga jij dan het geld vandaan halen om andere mensen gelukkiger te maken ??
alexnr75
1
Voor jaloerse mensen geldt hetzelfde als voor dronken mensen: Ze beweren altijd dat zij het niet zijn :)

De opmerking dat vermogen nauwelijks of niet bijdraagt aan geluk laat ik voor jou. Wat voor iemand geluk betekent kan een ander niet altijd begrijpen. Dat moeten we respecteren maar niet als argument gebruiken om de eigen mening of levensvisie door te drukken..

Jouw streven om vermogen te herverdelen aan burgers die door gebrek of noodlot lijden onder een tekort aan inkomen is lovenswaardig voor zover het jouw eigen vermogen betreft.

Maar....blijf van mijn vermogen af!

Opus135
0
Opvolging Harbers: Robin Linschoten, die zit niet meer vast neem ik aan. Neelie is ook vrij. Ed zelf? Of Loek (vader van Caroliene). Caroliene?
rene l
0
quote:

Opus135 schreef op 22 mei 2019 12:42:Opvolging Harbers: Robin Linschoten, die zit niet meer vast neem ik aan. Neelie is ook vrij. Ed zelf? Of Loek (vader van Caroliene). Caroliene?Ik hoorde vanmorgen van iemand dat Arno Rutte ook geschikt zou zijn voor deze functie.
rationeel
0
Schijnheilig links:Er was eens een Frans Klein (zie foto).

Frans Klein is directeur bij de NPO. Tevens is Frans Klein eigenaar van restaurant Thaicoon. Frans Klein gebruikte voor zijn eetschuur 'een dubieuze eigendomsconstructie' en hij heeft minimaal één etentje in zijn eigen restaurant gedeclareerd. Bij dat restaurant kun je alleen met contant geld betalen. Handig voor als je toevallig veel contant geld in de kofferbak hebt liggen. Bij de NPO vinden baasjes Shula Rijxman en haar collega Martijn van Dam (haha, nerd) het vooral 'heel vervelend voor Frans'. Want Frans, dát is het echte slachtoffer. Helaas werd er door De Telegraaf ook bericht over 'ónze Frans'. Feiten laten immers niet zien wat dit met Frans doet. Frans ligt weliswaar onder vuur vanwege dubieuze praktijken, Frans is wel een goede jongen. Voor de NPO is het lastig om te reageren op berichten uit de media, ook al zouden ze wel willen, dus reageren ze op berichten uit de media. Toen iedereen bij de NPO hun hoofd uit hun eigen reet had gehaald vertaalde HP-tijger Ton F. van Dijk een brief vertaald uit het Noord-Koreaans. En verder leefde iedereen nog lang en gelukkig, behalve de belastingbetaler, want die draait op voor dit soort malle grappen. Einde.

Afbeelding weergeven op Twitter

Geen Stijl


JP Samosa
0
quote:

Opus135 schreef op 22 mei 2019 12:42:


Opvolging Harbers: Robin Linschoten, die zit niet meer vast neem ik aan. Neelie is ook vrij. Ed zelf? Of Loek (vader van Caroliene). Caroliene?


Frans Weekers?
Of Jos van Rey?
24.925 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 ... 1243 1244 1245 1246 1247 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
483,44  +7,46  +1,57%  18:05
 AMS25-24h 474,89 -0,23%
 Germany30^ 9.792,92 -0,23%
 Dutch15-index 13.550,96 +1,19%
 BEL 20 2.901,58 +2,64%
 BRX20-24h 2.901,58 +2,64%
 Europe50^ 2.739,81 -0,93%
 Euro30-index 14.349,27 +0,97%
 Citi Dow Jones Indicatie 21.981,39 -1,53%
 Citi NASDAQ 7.811,69 -0,85%
 Citi S&P 500 Indicatie 2.585,99 -1,44%
 Citi Nikkei Indicatie 18.632,27 -1,98%
 Gold World Spot (USD) 1.578,36 -2,78%
 EUR/USD 1,1005 -0,37%
 WTI 20,42 +0,44%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +11,84%
Aperam +8,62%
ArcelorMittal +8,60%
Boskalis +8,08%
Brunel +7,89%

Dalers

ICT Group -8,64%
ING -4,23%
B&S Group SA -3,46%
Akzo Nobel -2,90%
VIVORYON THER... -2,19%

Nieuws Forum meer

Verliezen op Amerikaanse beurzen
Cobalt-47 op 31 mrt 2020 21:33
12
Industrie China vertoont tekenen van ...
Maan Arkenbosch op 31 mrt 2020 21:15
1
Beleggers reageren positief op cijfer...
Lepre Chaun op 31 mrt 2020 21:03
18
Prognoses bedrijven gaan prullenbak i...
Franfran1000 op 31 mrt 2020 20:59
1
Ahold Delhaize schenkt in VS miljoene...
Lepre Chaun op 31 mrt 2020 20:06
4