C/Tac « Terug naar discussie overzicht

CTAC ontwikkelingen 2018

157 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
MegaTelstar
0
Beste CTAC-volgers.

Ik wens jullie een voorspoedig en gezond 2018. Ik verwacht dat CTAC haar omzet weer op orde krijgt en dat de verwachte betere resultaten bijdragen aan hogere netto winsten. Die verwachting baseer ik op de hetgeen in het KW3-verslag werd gemeld over bereikte belangrijke commerciële successen die binnen de bandbreedte van de laatste voorspelling 2017 blijft (hoger resultaat 2017 t.o.v. 2016). Ook werd gemeld dat een substantieel gedeelte ervan (positieve) invloed op het boekjaar 2018 zal hebben. Dus daar hou ik mij maar aan vast.
groet, SuperTelstar
piethein1994
0
Meer dan 4% tussen DL en DH vandaag met laag volume.

Veel succes met Ctac allen! Ik zit er nog niet in, maar wellicht komt dat binnenkort.
Wilbar
0
quote:

piethein1994 schreef op 2 januari 2018 14:57:

Meer dan 4% tussen DL en DH vandaag met laag volume.

Veel succes met Ctac allen! Ik zit er nog niet in, maar wellicht komt dat binnenkort.
Niet uitstellen wat je ook al vandaag kan doen :)
GrindNshiP
0
Inderdaad allen een goed 2018 en op een mooi 2018! Ik ga mee in de gedachtengang van Super mega Telstar. Marges zijn klaarblijkelijk goed, netto winst stijgt (ook al daalde de omzet) en de omzerversnelling zou er nu uit moeten komen.
lanciared
0
Allen ook een goed en succesvol jaar, vanuit Vlaanderen.
En ik ben zeker dat ik er van allen hier wel het langst er zal inzitten.

Nog eens aanhalen :
1e portie gekocht vlak na de beursintroductie (was op 30 gulden, dadelijk naar 47 , en ik gekocht na enkele dagen aan 37 gulden.)- (dacht ergens 1997 ?)
2e portie aan 30 gulden (dacht da ik een koopje deed)

Vervolgens 2 x gekocht vele jaren later aan rond de 6 euro.

Ja, en hier zitten we dan nog.
Van mij zeggen ze dus dat ik een lange termijn-belegger ben.
Succes elkeen.

Ten opzichte van zovele bedrijven in deze IT sector , worden in Belgie toch vaak overgenomen tegen 1 x jaaromzet, of daaromtrent.
Koers hier lijkt me dan toch echt te laag nog.
Dus , moed houden, en dit jaren op weg naar hogere koersen.
LR
Anidro
0
Wilbar
0
Vooral die belegger met de verkooporder van 5000 stuks op 3,58 is natuurlijk dolblij: in de slotveiling al 1 stukkie verkocht.
Anidro
0
Ach, dat was slechts een schot voor de boeg. De stijging met 2,5% op volume geeft de trend aan, die zich btw. de afgelopen paar weken al aftekent.
De IT gaat goede tijden tegemoet, marges zullen oplopen. Ctac is m.i. sterker ondergewaardeerd omdat het vorig jaar, op de kwartaal overgang, nog net niet snel genoeg verliep. Juist dit kan een sprong geven richting de komende periodes.
Daarnaast zijn ze (bewezen) scherper geworden op de kosten.
De Kromme
0
best wishes to all! nou eindelijk een beetje vuurwerk in het aandeel. grote schommelingen niet echt gewend. we kijken het aan.
lanciared
0
Wie veroorzaakte dergelijk koersverloop van vandaag ?
En dat terwijl IT-specialisten niet aan te slepen zijn, erg gevraagd zijn.
En op een dag dat Ordina erg gevraagd is?

Blijven bij mij beslist in de picture. Koop morgen bij. (liefst dan rond deze koers.
Wie doet ze hiervoor weg ? Ik in elk geval niet.
LR
De Kromme
0
zit veel drive in de aandelen markten momenteel. altijd vinger aan de verkoop knop houden. kan zomaar afgelopen zijn....maar voor nu. kijk toe en zie je banksaldo lekker stijgen.
Wilbar
0
Keurige koersontwikkeling sinds 'n maand. Hopelijk vallen we niet meer (ver) terug voordat C/tac op 9 maart met de cijfers komt. En wellicht geven die cijfers dan, tezamen met de outlook 2018, aanleiding om weer richting (of over) de 4 Euro te gaan kijken.
Wilbar
0
Uit de Computable van vandaag:

Veel klachten over verouderde ERP in industrie
16 januari 2018 10:54

Een derde van alle Nederlandse werknemers in de industriële sector zegt met een verouderd erp-pakket te werken. Daarnaast klaagt een derde van de financieel eindverantwoordelijken dat het huidige softwarepakket de bedrijfsdoelen voor de komende jaren onvoldoende ondersteunt.
Dat blijkt uit onderzoek van Skopos Rendementbouwers, gehouden onder 370 Nederlanders werkzaam in de industriële sector. Ruud Haring, mede-directeur bij Skopos Rendementbouwers, ziet verschillende redenen waardoor die onvrede over de bedrijfssoftware ontstaat. 'Het gebruik van social media, apps en devices in het privédomein leidt tot steeds hogere verwachtingspatronen van gebruikers als het gaat om bedrijfssoftware. Verder zijn bedrijven constant bezig met het optimaliseren van processen, waardoor nieuwe informatiebehoeften ontstaan.'

Het hele artikel is te lezen via: www.computable.nl/artikel/nieuws/erp/...
Wilbar
1
Omdat de (goede) resultaten van SAP traditiegetrouw geen invloed hebben op het werkaanbod voor CTAC. Het levert althans geen extra werk op aan implementatie, ombouw of beheer.
hspst
2
volgens artikel in FD heeft ctac zijn earn-outregelingen bijna geheel voldaan. In 2017 is flink geïnvesteerd in nieuw produkt (oa voor woningbouwverenigingen) en gaat omzet in 2018 stijgen, contracten zijn getekend en voor dit jaar kan voor deze nieuwe produkten gefactureerd worden.
jeff_cassius
0
quote:

hspst schreef op 8 februari 2018 11:20:

volgens artikel in FD heeft ctac zijn earn-outregelingen bijna geheel voldaan. In 2017 is flink geïnvesteerd in nieuw produkt (oa voor woningbouwverenigingen) en gaat omzet in 2018 stijgen, contracten zijn getekend en voor dit jaar kan voor deze nieuwe produkten gefactureerd worden.
Dank hiervoor.
Dit verklaart de abrupte stijging van vanochtend.
157 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 sep 2023 16:09
Koers 3,600
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 3,660
Laag 3,600
Volume 530
Volume gemiddeld 6.125
Volume gisteren 2.009

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront