Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Koffiepraatjes

3.400 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 166 167 168 169 170 » | Laatste
DeZwarteRidder
1
Hij kon zich jarenlang redden in de oerwouden van Borneo, Congo en de Amazone; hongerig naar de evolutiekruimels die zijn grote held Charles Darwin over de jungle had uitgestrooid. Hij schreef er wereldwijde bestsellers over. Nu zet Redmond O'Hanlon - brilletje, bakkebaarden, baret, het is hem echt - zijn jeep op de handrem, pakt zijn verrekijker en stapt uit in ons grauwe zakencentrum; de Zuidas.

Klaar voor een ongewone expeditie.

O’Hanlon geniet van zijn eerste verkenningsrondje. Hij zwiert onder het NS-station Amsterdam-Zuid door en zwaait naar vogels die op de muur zijn geschilderd. ‘My friends.’ Bij een levensechte duif blijft hij stilstaan. ‘De leer van Darwin, de evolutie door natuurlijke selectie, begon bij dit vogeltje. Darwin fokte duiven en leerde over de kracht van aanpassing aan de omstandigheden. Wie zich het beste aanpast, overleeft het langst. Maar, zo leerde Darwin later, overleven is niet genoeg. De mens wil zich voortplanten. Uiteindelijk draait alles om seks. En het belangrijkste is: vrouwen kiezen de man. Zij bepalen het spelletje. Everything men do is to win the love of women.'

Hij vervolgt: 'Ouderwets apengedrag werkt hier niet. Vroeger, in de tijd van de neanderthalers, kozen vrouwen de man die het hardst “oeh” kon roepen. Tegenwoordig kiezen ze liever voor ontwikkeld intellect. Dat is volgens Darwin ook de beste eigenschap om als soort te overleven. Daarom is de Zuidas een geweldige broedplaats met al die gewiekste bankiers en advocaten. De slimste mens wint. Breed lopen doe je maar in Almere.’

Op de top van de apenrots zien we nauwelijks vrouwen. Waarom niet? 'Eerst het saaie antwoord: ze tonen meer emoties, komen niet op voor zichzelf, durven geen risico te nemen. Allemaal nadelen in het keiharde zakenspel. Daarom is het een crazy idea om een vrouwenquotum in te stellen, tenzij je graag verliest van je concurrenten.'

'Jonge mannen jagen op zakelijk succes, zodat ze honderden vriendinnen kunnen krijgen. Ze willen indruk maken, de concurrentie verslaan om gekozen te worden. En mannen zijn uiteindelijk gewoon kinky fuckers. Pure voortplantingsdrift; kijk naar de Arabische sjeiks met hun harems. Maar een vrouw kan niet honderden baby’s baren. Ze kiest één man, hoopt zwanger te worden en negen maanden later begint ze met melk voeden. Ze heeft niets aan de ambitie om de baas van een kantoortje te worden. Net als bij sociale insecten als bijen en mieren is ze namelijk al de koningin. En ik heb nog nooit een koningin ontmoet die zelf een Ferrari wil kopen.'

www.quotenet.nl/Nieuws/Op-Zuidas-expe...
DeZwarteRidder
0
Hackers kunnen meekijken op Tinder door fout
1 uur geleden in BUITENLAND

SAN FRANCISCO - Door een fout van Tinder is het mogelijk om stiekem mee te kijken met gebruikers in actie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te zien naar welke profielen iemand kijkt en of hij of zij swipet naar links (afwijzen), naar rechts (geïnteresseerd) of naar boven (heel erg geïnteresseerd). Het is wel nodig om op hetzelfde wifinetwerk als het beoogde slachtoffer te zitten.

Beveiliger Checkmarx heeft de kwetsbaarheid ontdekt. Het probleem is dat de app van Tinder, zowel op iOS als op Android, profielfoto’s downloadt via HTTP-verbindingen, die niet beveiligd zijn, en niet via de beschermde HTTPS. Het is zelfs mogelijk om via een omweg schadelijke programma’s op de apparaten van gebruikers te krijgen.

Gebruikersnamen en wachtwoorden worden niet onderschept en gebruikers worden ook niet bestolen, zegt Checkmarx. Maar gebruikers kunnen wel gechanteerd worden als iemand ziet wat ze doen.
DeZwarteRidder
0
Ontsnapte koe leeft al zes weken in bossen van Lettele

Gepubliceerd: 25 januari 2018 09:21 Laatste update: 25 januari 2018 09:21

Een van de slacht ontsnapte vleeskoe leeft al zes weken in de bossen van Lettele (gemeente Deventer). Tot dusver mislukken alle pogingen om het dier gevangen te nemen of dood te schieten.

Dat zegt de eigenaar van de koe tegen het AD.

De veehouder verklaart dat het dier vorig jaar met een zusje ontsnapte, toen ze samen met soortgenoten op transport naar een slager werden gezet. Een dierenarts met een verdovingsgeweer wist de jongere koe later met drie injecties te raken, waarna ze in een veewagen kon worden gedreven.

Er werden ook pogingen gedaan om de andere koe te vangen, maar die mislukten allemaal. Volgens het AD slaat het dier op de vlucht bij het zien van mensen. Een jager die door de politie werd ingeschakeld, kon de koe op de dagen dat hij op wacht stond niet doodschieten.

Volgende week gaat de dierenarts opnieuw proberen om de koe te verdoven, aldus de krant.
Door: NU.nl
DeZwarteRidder
0
Sigaretten onder ijsschotsen Litouwen in gesmokkeld

Gepubliceerd: 19 januari 2018 18:48

Tabakssmokkelaars hebben een originele methode ontdekt om hun waar Litouwen binnen te krijgen. Ze binden de goed ingepakte sloffen sigaretten in Wit-Rusland in de Neris-rivier vast onder ijsschotsen. Deze drijven als het weer meezit vanzelf naar de Baltische buurstaat.

De afnemers van de sigaretten vinden de buit gemakkelijk terug dankzij een meegestuurde GPS-tracker.

De smokkelroute werd twee weken geleden geopend toen het ijs brak in de rivier. De Litouwse douane viste vorige week duizend pakjes uit het koude water en vond er vrijdag opnieuw 1500.

''Sigaretten onder het drijfijs hadden we nog niet eerder aangetroffen'', aldus een douanewoordvoerder. ''Smokkelaars maken hoe dan ook graag gebruik van dit stuk van de stroom. De verbeeldingskracht van die lui kent geen grenzen.''

De onderschepte contrabande heeft volgens de zegsman een waarde van ongeveer 8000 euro. In Litouwen zijn sigaretten ongeveer vier keer zo duur als in Wit-Rusland. Van elke zes die er in 2016 werden opgestoken in het land was er volgens een onderzoek van KPMG één illegaal geïmporteerd.
Door: ANP
DeZwarteRidder
0
'Pest werd niet verspreid door ratten, maar door mensen zelf'

Gepubliceerd: 15 januari 2018 22:08

Volgens nieuw onderzoek waren niet ratten maar vlooien en luizen op mensen verantwoordelijk voor de verspreiding van de pest.

De Zwarte Dood, zoals de pest ook wordt genoemd, kostte in een reeks epidemiën van de veertiende tot de negentiende eeuw aan circa 25 miljoen Europeanen het leven - ongeveer de helft van de toenmalige bevolking van het continent.

Aangenomen wordt dat de verspreiding van de ziekte vooral plaatsvond door vlooien op ratten, maar onderzoekers van de universiteiten van Oslo en Ferrara stellen dat de verspreiding van de pest "grotendeels kan worden toegeschreven aan vlooien en luizen op mensen", meldt de BBC.

Professor Nils Stenseth van de Universiteit van Oslo: "We hebben goede sterftecijfers van uitbraken van de pest in negen steden in Europa. Dus we konden modellen maken van de dynamiek van deze ziekte."

Met zijn team simuleerde Stenseth vervolgens de uitbraak van de pest in deze steden, volgens drie verschillende modellen. Een met verspreiding via ratten, een met verspreiding via de lucht en een via vlooien en luizen die op mensen en kleding van mensen leven.

Overduidelijk

In zeven van de negen steden waarop de simulaties werden toegepast bleek het model met vlooien en luizen die op mensen en kleding van mensen leven veel beter bij het oorspronkelijke patroon van de uitbraken te passen dan die met vlooien op ratten.

"De conclusie was overduidelijk", stelt Stenseth. "Het luizenmodel paste het beste. Als het daadwerkelijk via ratten was verspreid, was het nooit zo snel gegaan. Dan was het vooral snel van rat tot rat gegaan, in plaats van dat het werd verspreid van persoon tot persoon."

Hygiëne

Stenseth: "Uit ons onderzoek blijkt dat hygiëne zeer belangrijk is bij het voorkomen van toekomstige verspreidingen. Het laat bovendien zien dat als je ziek bent, je met zo min mogelijk mensen in contact moet komen en eigenlijk het beste thuis kunt blijven."
Door: NU.nl
DeZwarteRidder
0
Belgen rijden rondjes op kruispunt
57 min geleden in OPMERKELIJK

WAREGEM - De rotondes op de Roger Vansteenbruggestraat en de Boulezlaan in het Belgische Waregem zijn maanden geleden omgeturnd tot kruispunten. Toch blijven mensen er rondjes rijden.

De rotondes zijn namelijk blijven liggen en dat zorgt nogal voor veel verwarring. De verandering van rotonde naar kruispunt moest gebeuren, omdat door werkzaamheden aan het station, de bussen tijdelijk over de rotondes moesten, maar daar niet konden ronddraaien. Toch heerst er nog steeds veel onduidelijk voor de automobilisten.

„We kunnen het niet duidelijker maken dan het nu al is”, aldus Kristof Chanteri van de lokale partij Vierde schepen - CD&V. Zo zijn er verschillende wegbewijzers geplaatst. „Bovendien is het al veel verbeterd. Mensen beginnen het te snappen.”

Bekijk ook:
Man (73) rijdt 17 rondjes op rotonde om politie af te schudden

Steekproef

Tijdens een kleine steekproef van Het Nieuwsblad zagen ze slechts één voertuig het kruispunt ’juist’ nemen: door linksaf te slaan en over - in plaats van rond - de rotonde te rijden. Alle andere voertuigen reden rond. Maar zelfs als je de regels niet volgt, bega je geen overtreding. „Zolang je voorrang verleent aan de mensen op de ’hoofdweg’, ben je niet fout”, zegt Chanterie.

Toch verdwijnt het rotondekruispunt niet. „Het zou dom zijn om van dat kruispunt nu terug tijdelijk een rotonde te maken en dan terug een kruispunt. Dat zou alleen maar voor extra onduidelijkheid zorgen.”
DeZwarteRidder
0
Vlammenwerpers van Elon Musks tunnelbedrijf tienduizend keer verkocht

Gepubliceerd: 30 januari 2018 13:29

De vlammenwerpers die The Boring Company van Elon Musk verkoopt, zijn al tienduizend keer verkocht. Een vlammenwerper kost 500 dollar.

The Boring Company verkoopt sinds 27 januari een beperkt aantal vlammenwerpers voor 500 dollar per stuk. In de eerste uren werden duizend exemplaren verkocht, inmiddels is de grens van tienduizend overschreden.

Dat meldt Elon Musk, directeur van The Boring Company, op Twitter. In totaal worden er twintigduizend aangeboden.

Met The Boring Company wil Musk tunnels onder steden graven, waarin auto's op een plateau met bijna 210 kilometer per uur van A naar B vervoerd kunnen worden. Daarmee kunnen auto's files ontwijken.

Petten

The Boring Company verkocht eerder al petten om geld op te halen voor het bedrijf. Musk zei dat als er 50.000 van verkocht zouden worden, hij zou beginnen met de verkoop van vlammenwerpers. Dat bleek geen grap. Naast een vlammenwerper kunnen mensen ook brandblussers kopen voor 30 euro per stuk.

In verschillende filmpjes op Instagram is te zien hoe Elon Musk de vlammenwerper gebruikt. Volgens het Amerikaanse agentschap Alcohol, Tobacco and Firearms (ATF) zijn vlammenwerpers die vlammen korter dan drie meter uitstoten toegestaan. Daar lijkt The Boring Company zich aan te houden.
DeZwarteRidder
0
Aston Martin-eigenaar laat maanstof in lak verwerken

Gepubliceerd: 02 februari 2018 14:10 Laatste update: 02 februari 2018 14:10

Een toekomstige eigenaar van een Aston Martin Valkyrie, waar er 150 van gebouwd zullen worden, heeft maanstof laten verwerken in de lak van de auto.

De Amerikaan Kris Singh, die volgens zijn Instagram-pagina managing partner van een investeringsmaatschappij is, wilde naar eigen zeggen een ongekende personalisatieoptie doorvoeren op zijn Valkyrie.

Na overleg met de creative director voor exterieur design bij Aston Martin kwam de toekomstige eigenaar, die op Instagram als Lamborghiniks te boek staat, op het idee een maansteen te laten vergruizen.

Het maanstof zal worden verwerkt in de in samenwerking met Aston Martin bedachte lakkleur Karosserie Lunar Red.

Volgens Singh heeft de Nederlandse ontwerper Marco van Overbeeke meegeholpen met het samenstellen en personaliseren van de
Valkyrie.

Singh heeft een flinke collectie auto's. Zo bezit hij een van de drie geproduceerde exemplaren van de Lamborghini Veneno, een model waar hij in 2013 volgens geruchten 4 miljoen dollar voor betaalde.

Daarnaast is hij eigenaar van een Koenigsegg Agera XS en een Pagani Huayra BC. De laatstgenoemde heeft een geschatte waarde van 2,8 miljoen dollar.

Valkyrie

De Aston Martin Valkyrie is tot stand gekomen in samenwerking met Advanced Technologies-afdeling van Red Bull Racing.

Het model is volledig uit koolstofvezel vervaardigd en wordt aangedreven door een 6,5-liter V12 motor. Een Rimac elektromotor zorgt voor nog meer vermogen. De Valkyrie heeft naar verluidt meer dan 1.100 pk.
Door: NU.nl
DeZwarteRidder
0
Jager knock-out door dode gans die uit de lucht valt
Updated 1 uur geleden
2 uur geleden in BUITENLAND

EASTON - Een Amerikaan moest worden opgenomen in het ziekenhuis nadat een dode gans uit de lucht op hem was gevallen. De man raakte hierdoor buiten bewustzijn en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Waarschijnlijk heeft hij twee tanden verloren.

Donderdag ging het mis toen een groep jagers de natuur in trokken in Easton, gelegen in de Amerikaanse staat Maryland. Er werd op de ganzen geschoten toen ze over de jagers heen vlogen.

Een van de ganzen werd geraakt en raakte dus op zijn beurt een van de jagers. Verder raakte niemand gewond.
Geschorst en weet niet waarom
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 2 februari 2018 22:55:

Jager knock-out door dode gans die uit de lucht valt
Updated 1 uur geleden
2 uur geleden in BUITENLAND

EASTON - Een Amerikaan moest worden opgenomen in het ziekenhuis nadat een dode gans uit de lucht op hem was gevallen. De man raakte hierdoor buiten bewustzijn en moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht. Waarschijnlijk heeft hij twee tanden verloren.

Donderdag ging het mis toen een groep jagers de natuur in trokken in Easton, gelegen in de Amerikaanse staat Maryland. Er werd op de ganzen geschoten toen ze over de jagers heen vlogen.

Een van de ganzen werd geraakt en raakte dus op zijn beurt een van de jagers. Verder raakte niemand gewond.
lol. :-)
geen medelijden met de jager.haha
DeZwarteRidder
0
Ontmaskert ze Kamerlid als Russisch spion?
De wondere wereld van Rian van Rijbroek
Updated 26 min geleden
3 uur geleden in BINNENLAND

AMSTERDAM - Digitale inbraken, undercover operaties voor buitenlandse veiligheidsdiensten en een levensgevaarlijke samenwerking met de nationale recherche. Welkom in de wondere wereld van Rian van Rijbroek, die tegenover De Telegraaf beweert dat ze meehelpt een Kamerlid te ontmaskeren als Russisch spion.
Rian van Rijbroek in Dubai, waar ze werkte als model, naar eigen zeggen als dekmantel van een geheime missie.

Rian van Rijbroek in Dubai, waar ze werkte als model, naar eigen zeggen als dekmantel van een geheime missie.

De 48-jarige Brabantse, zelfverklaard meesterhacker, is na een rampzalig optreden op tv het lachertje van de digitale wereld. Een boek dat ze schreef samen met oud-minister Vermeend is uit de handel gehaald, wegens vermoedens van plagiaat.

Bekijk ook:
’Tech-expert’ online afgemaakt na optreden bij Nieuwsuur: ’5 minuten bullshit’

Nu slaat Van Rijbroek terug: ze is naar eigen zeggen bezig met een ultrageheime operatie, waarmee ze een Nederlands Kamerlid gaat ontmaskeren als Russisch spion. Dat vertelt ze thuis aan de keukentafel.

Op kerstavond 2017 probeert ze in te breken bij een wereldberoemd Russisch softwarebeveiligingsbedrijf. Ze heeft beet, stuurt de ’buit’ (o.a. IP-adressen) door naar een contactpersoon bij Amerikaanse veiligheidsdiensten en krijgt te horen: er zit iemand in de Tweede Kamer die samenwerkt met de Russen! Althans, dat beweert Van Rijbroek.

Vermeend heeft nog geloof

Ondertussen is Van Rijbroek op het internet te vinden als fotomodel. Wie is ze nu echt? De Telegraaf zoekt haar thuis op, waar Van Rijbroek aan de keukentafel verschillende contacten opbelt om te laten bevestigen dat ze geen charlatan is, maar daadwerkelijk een meesterhacker: een politieman van de digitale recherche, een vrouw die beweert bij de NAVO te hebben gewerkt, een bevriende hacker.

Ook oud-minister Willem Vermeend laat haar nog niet publiekelijk vallen: „Ik heb zelf gezien hoe ze binnen een paar minuten de besturing van een mobieltje van iemand anders kan overnemen!”

Lees het hele verhaal: Welkom in de wondere wereld van hacker Rian van Rijbroek

www.telegraaf.nl/nieuws/1624059/de-wo...
Cézan
0

Hersenen gebaat bij verse vis en walnoten

Wie zijn hersenen vitaal en fit wil houden, moet verse vis eten. Haring, makreel en zalm helpen mensen de grijze massa in conditie te houden. Dat stelt Froukje Wattel die na haar hartinfarct op zoek ging naar wetenschappelijk onderbouwde adviezen die haar konden helpen bij haar eigen voedingspatroon. Ze schreef er een boek over.

In haar zoektocht naar goede voeding voor haar eigen hersenen ontdekte ze dat voeding die goed is voor je hart, ook goed is voor je hersenen. Olijfolie, noten en avocado, die goede vetten bevatten, behoren daartoe. Room, boter, vette kaas vallen niet in die categorie, aldus Wattel. ,,Door je cholesterol op deze manier onder controle te houden, ontstaan er geen blokkades in de aderen.’’ Zout uitbannen helpt om de bloeddruk laag te houden.
[verwijderd]
0
quote:

Cézan schreef op 4 februari 2018 15:38:

Hersenen gebaat bij verse vis en walnoten

Wie zijn hersenen vitaal en fit wil houden, moet verse vis eten. Haring, makreel en zalm helpen mensen de grijze massa in conditie te houden. Dat stelt Froukje Wattel die na haar hartinfarct op zoek ging naar wetenschappelijk onderbouwde adviezen die haar konden helpen bij haar eigen voedingspatroon. Ze schreef er een boek over.

In haar zoektocht naar goede voeding voor haar eigen hersenen ontdekte ze dat voeding die goed is voor je hart, ook goed is voor je hersenen. Olijfolie, noten en avocado, die goede vetten bevatten, behoren daartoe. Room, boter, vette kaas vallen niet in die categorie, aldus Wattel. ,,Door je cholesterol op deze manier onder controle te houden, ontstaan er geen blokkades in de aderen.’’ Zout uitbannen helpt om de bloeddruk laag te houden.
Krill olie is nog beter zelfs dan vis. Immers, veel vis wordt gekweekt en weinig meer 'vers' gevangen (zeker zalm niet, want die wordt grootschalig in Noorwegen gekweekt). Die kweekvis krijgt dikwijls voer wat je je eigen vissen niet zou geven, dus ... krillolie :-)
Cézan
0
quote:

Sherlock Holmes® schreef op 4 februari 2018 15:46:

[...]
Krill olie is nog beter zelfs dan vis.
Krill is een verzamelterm voor kleine ongewervelde, garnaalachtige zeedieren die behoren tot de orde Euphausiacea. De larven van de Euphausiacea vormen een belangrijk deel van het zoöplankton in de oceanen rond de Noord- en Zuidpool. Het woord is afkomstig uit het Noors waar het een term was voor vislarven.

Nog meer weten?
www.flinndal.nl/blog/krillolie-of-vis...

De boter die ik iedere ochtend op mijn hammen smeer, zit Omega 3 in.
Waar of niet, geeft je iig een goed gezond gevoel. Ook wat waard.

Hehe.

[verwijderd]
0
quote:

Cézan schreef op 4 februari 2018 15:55:

[...]

Krill is een verzamelterm voor kleine ongewervelde, garnaalachtige zeedieren die behoren tot de orde Euphausiacea. De larven van de Euphausiacea vormen een belangrijk deel van het zoöplankton in de oceanen rond de Noord- en Zuidpool. Het woord is afkomstig uit het Noors waar het een term was voor vislarven.

Nog meer weten?
www.flinndal.nl/blog/krillolie-of-vis...

De boter die ik iedere ochtend op mijn hammen smeer, zit Omega 3 in.
Waar of niet, geeft je iig een goed gezond gevoel. Ook wat waard.

Hehe.
Ik smeer echte roomboter op mn brood en neem daarnaast iedere avond krill olie als supplement. Olijfolie, (wal)noten en avocado zijn idd goede nevenproducten om tot je te nemen ... maar hoeft niet iedere dag/week want dat is een beetje overdreven ;-)
DeZwarteRidder
1
Ophef omtrent vrijgevigheid Joop van den Ende
03/02/2018 om 16:20

Quote 500-lid Joop van den Ende staat erom bekend via zijn VandenEnde Foundation miljoenen naar verschillende goede doelenorganisaties te pompen. Nu zou een groot deel van die miljoenen terecht gekomen zijn bij bedrijven en instellingen waar hijzelf, familie of relaties bij betrokken zijn. Het woord sjoemelfilantroop is geboren.
DeZwarteRidder
0
Nu officieel: Rebecca Cabau (inderdaad, de zus van) slaat Marcel Boekhoorn aan de haak

02 februari 2018 om 12:51

Al in november vroegen we Marcel Boekhoorn of hij inderdaad een nieuwe liefde in zijn leven had, maar toen liet de nummer 9 van de Quote 500 weten niet op dergelijke privézaken in te willen gaan. Rebecca Cabau van Kasbergen schreeuwt het prille geluk wel graag van de daken.

Hoewel Boekhoorn officieel nog is getrouwd (volgens hardnekkig geruchten omdat scheiden te duur is), gold hij als een van de begeerlijkste vrijgezellen van Nederland. De 58-jarige investeerder heeft namelijk niet alleen een zonnig karakter, maar volgens onze laatste berekeningen ook €1,8 miljard op zijn rekening. De kans is overigens groot dat dat fortuin volgend jaar flink zal stijgen, want tijdens de laatste editie van de Masters of LXRY vertrouwde hij ons toe dat hij momenteel ‘schofterig veel’ geld verdient. Hij vertelde het uiteraard breed lachend, want in dit grote portret erkende hij verslaafd te zijn aan het maken van deals.

Het is trouwens niet voor het eerst dat Boekhoorn een (quasi) bekende vrouw aan de haak slaat, eerder verkeerde hij met Hind en Tatjana.
DeZwarteRidder
0
Exploderende kokosnoot laat crematorium schrikken
Updated 51 min geleden
1 uur geleden in BUITENLAND

BOLTON - Het Engelse Bolton trekt aan de bel over voorwerpen die worden achtergelaten in lijkkisten. Rouwende mensen wordt dringend verzocht om dit niet meer te doen. Zo heeft een exploderende kokosnoot in een kist er onlangs voor gezorgd dat het personeel van een crematorium flink schrok tijdens een crematie.

Donna Ball, een chef van gemeenschappelijke services in Bolton, zei dat er soms „een gigantische ontploffing kan plaatsvinden”. Items die vaak worden achtergelaten in lijkkisten zijn mobiele telefoons, afstandsbedieningen van televisies, elektronische sigaretten en flessen alcohol.

’Telefoons echt een probleem’

De gemeente wil dit nu voorkomen, zei Ball tegen de BBC. „We vragen mensen of ze rekening willen houden met spullen die worden achtergelaten in lijkkisten. Vooral mobiele telefoons zijn echt een probleem voor ons.”

Hoewel het begrafenisondernemers meestal lukt om spullen voor verbranding uit de kist te halen, gaat het soms toch nog mis. „Soms glijden voorwerpen in de zakken van mensen.”
3.400 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 166 167 168 169 170 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,96  -9,11  -1,03%  14:23
 Germany40^ 17.834,80 -1,06%
 BEL 20 3.798,05 -1,45%
 Europe50^ 4.933,36 -1,03%
 US30^ 37.926,71 +0,60%
 Nasd100^ 17.709,92 +0,09%
 US500^ 5.065,24 +0,09%
 Japan225^ 38.508,62 -0,49%
 Gold spot 2.370,25 -0,54%
 EUR/USD 1,0640 +0,14%
 WTI 84,42 -0,75%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Avantium +2,87%
B&S Group SA +2,06%
DSM FIRMENICH AG +1,14%
Arcadis +0,76%
Kendrion +0,73%

Dalers

ArcelorMittal -6,31%
Aperam -6,13%
SBM Offshore -4,37%
Van Lanschot ... -2,78%
ASMI -2,69%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront