ProQR Therapeutics « Terug naar discussie overzicht

Feiten en fictie

11 Posts
a.rocca
0
ALs mede aandeelhouder is dit natuurlijk allemaal prachtig deze stijging, maar heeft iemand wel gelezen dat dit om een eerste uitkomst gaat een minimaal aantal deelnemers in de trial, volgens mij wordt er zo ontiegelijk veel lucht in dit aandeel geblazen dat er straks een heleboel mensen op de blaren zitten. Ik heb ze op de plank liggen voor de komende 5 jaar en kom er niet aan, maar wat hier gebeurt is een beetje de gekheid ten top lijkt me of iedereen dol dwaas en blind?
[verwijderd]
0
quote:

a.rocca schreef op 11 september 2018 16:26:

maar wat hier gebeurt is een beetje de gekheid ten top lijkt me of iedereen dol dwaas en blind?
Juist tegen blindheid is medicatie in ontwikkeling,, dol en dwaas ligt weer wat anders.
[verwijderd]
1
ik denk dat ProQR nu meer in lijn ligt met de hoop en verwachting die men in dit stadium de belegger biedt. Er zijn gekkere waarderingen op de Nasdaq. Een niet-Amerikaans bedrijf op de Nasdaq...weet je hoeveel invloed dat (niet) heeft?

Het gaat om fasttrack en relatief kleine patientenpopulaties...toch zit er nog heel veel opwaarste rek naar boven als het tot een goedgekeurd produkt leidt.

Ook de onofficiele berichten gezien mbt DEB? Ook dat kan invloed hebben op de koers...more to come!

De gretigheid waarmee de markt zich een weg omhoog koopt doet mijn KT verwachting richting 25$ opwaarderen...met soms heftige pullbacks (van top 22,58 naar 20,35 is een aardig voorbeeld). Ik heb een kooporder laag in de 20 liggen....verkocht eerder op 20,25...21,25 en 22,10. Nu ik fors id plus sta blijf ik traden tot ik bij mijn 1e koersdoel aanbeland(30$)...op dat punt haal ik mijn investering terug en ga met de winst (80% vh totaal) door.

Mocht ik door de snelle stijging niet meer kunnen terugkopen, dan so be it...

Mijn 1 jaars koersdoel ligt op 40$ en verder is het voortschrijdend inzicht...zo ver vooruitlopen is al heel wat in biotech.
[verwijderd]
0
quote:

ivet schreef op 11 september 2018 17:15:

Mijn 1 jaars koersdoel ligt op 40$ en verder is het voortschrijdend inzicht...zo ver vooruitlopen is al heel wat in biotech.
Misschien een ideetje om net als bij CRXL op 1 jan een voorspelling te doen voor de rest van het jaar?
Tom3
0
quote:

Frenky_Tornado schreef op 12 september 2018 12:24:

[...]

Misschien een ideetje om net als bij CRXL op 1 jan een voorspelling te doen voor de rest van het jaar?
Mijn ervaringen met voorspellingen doen: ze komen nooit uit. Heb vanochtend wel commentaar geleverd bij een Seeking Alpha bericht over het volledig plaatsten van de emissie. Nog eens aangestipt dat de Fool (de naam zegt het al) serieus dacht dat Editas de enige op de wereld was die bezig was met LCA10, Usher 2a etc. Wat een flater zeg. Dat ik niet wist dat Editas ook in Usher 2a zat, is denk ik minder erg dan de fout van de Fool. Verder sta ik met open mond te kijken naar het koersverloop. 40% van mijn Porto bestaat reeds uit ProQR. Ik heb geen aandrang nog meer in te slaan. Heb ook niet gehandeld. Daar heb ik Galapagos voor. Dat is een soort pendule, op ProQR staat gewoon geen maat. Voorbeurs is het al weer gestegen zag ik.
[verwijderd]
1
@Tom3:
Voorspellen is lastig, vooral als het om de toekomst gaat. Op het CRXL forum hebben we een aantal jaren in de eerste dagen van het jaar de koers van 31 dec 'voorspeld'. Ik zat daar nooit ver naast (de voorspelling was openbaar). Bij ProQR lijkt het me wel iets lastiger. Maar we gaan het gewoon proberen in jan.
Tom3
0
Crucell was voor mijn periode als aktieve belegger. Afgaande op de weemoedige opmerkingen op de Proqr AVA moet het wel een dynamisch gebeuren geweest zijn lijkt me. Trouwens als je voorspellen van koersen tot je kerncompetenties rekent ben ik eigenlijk wel benieuwd naar je voorspellingen omtrent ProQR. Heel veel wordt natuurlijk bepaald door dagjesmensen, die veroorzaken die mega bewegingen (zoals vandaag). Ook bij een andere lieveling van mij (Affimed NV) gaat de koers van hot naar haar, met als voorlopig hoogtepunt begin deze maand toen de titel met 240% op een dag steeg na een leuke deal tussen het bedrijf en Genentech. Je moet vooral niet emotioneel worden, dat is niet goed voor je hart. Ondertussen je zegeningen blijven tellen. Timing is gewoon beremoeilijk
[verwijderd]
0
Er is een leuk boekje geschreven over Crucell. Een aanrader. En ja koersen gaan omhoog en ook omlaag. Daar kun je (veel) geld mee verdienen. Ik heb ook een poosje als 'dagjesmens' gehandeld. Maar op dit moment bevalt de lange termijn een stuk beter (mijn broker is het daar niet mee eens)
Tom3
0
Oh vandaar je nickname :). Ja ik ben blij dat ik bij mijn eerste verdubbeling (op $7) niet de helft verkocht hebben zoals zovelen doen. Ook die blogger Faison promoot dat. Ik hou liever de winnaars over en de rest doe ik weg al dan niet met verlies. Zo heb ik recent afscheid genomen van MDxH. Was weer een leermomentje: de kwaliteit van het management is issue #1 bij de selectie van een biotech. leveren ze wat ze beloven? Galapagos heb ik ook even op een zijspoor gezet omdat die echt megalomane trekken krijgt. Euro 5 miljard waardering op basis van ongeteste veronderstellingen (op de echte markt dan) is nogal stevig.
[verwijderd]
0
Ja er zijn mensen die denken dat het nog weer hoger kan bij Galapagos. Als alles bewaarheid wordt is dat denk ik ook wel zo. Het is inmiddels al lekker opgelopen daar, dus ik wacht even af.
11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 28 sep 2023 22:00
Koers 1,330
Verschil -0,050 (-3,62%)
Hoog 1,420
Laag 1,330
Volume 203.014
Volume gemiddeld 192.836
Volume gisteren 144.649

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront