Forum: AFC Ajax » AJAX IN 2019 » Pagina: 64 | DeBeurs.nl

AJAX IN 2019

1.391 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
R0ME0
0
Engelse pers nog vol lof over Ajax... vond het zelf best tegen vallen eigenlijk maar spreekt ook schande van VAR en heeft het ook over het niet kloppen van de beelden die de VAR heeft gebruikt, het feit dat de 2 beelden niet van het zelfde tijdstip zijn wat natuurlijk duidelijk te achterhalen is want iedereen kan tegenwoordig zijn tv stil zetten en net zo vaak achteruit en vooruit spoelen.
Gelukkig dat in verschillende programma's ze er dan ook nog een streep in zetten en dat vooraanstaande figuren ook schande twitteren.

Gaan we nog wel wat van horen van de Uefa maar daar kopen we niks meer voor.

Gelukkig dat Lille nog in de laatste minuut scoorde waardoor de voorsprong op de nummer 3 Valencia nu 2 punten is.
Voor de CL volgen nog Chelsea uit, Lille uit en Valencia dan thuis.
Gezien de ontwikkeling in de poule en dan vooral de winst van Valencia bij Chelsea kan het nog lang spannend blijven om wie er in de CL gaan overwinteren.

Zoals te verwachten was in een poule met 4 goede vrij gelijkwaardige teams die gelukkig allemaal willen voetballen en dan kan het nadat het ook 2 keer aardig heeft meegezeten maar het resultaat wel terecht was uiteindelijk ook een keer tegen zitten alleen helaas vind ik dan vanavond het resultaat niet terecht omdat de goal onterecht is afgekeurd al was over de hele wedstrijd Chelsea wel gevaarlijker.

Nu morgen kijken wat de andere 3 nederlandse ploegen europees doen en dan op naar zondag met Ajax tegen Feyenoord thuis en natuurlijk ook PSV tegen AZ thuis.
Feyenoord moet uit naar Young Boys dus heeft Ajax duidelijk wat meer rust, PSV en AZ spelen beide thuis dus daar zit zo goed als geen verschil als is AZ en thuis tijdelijk met de reparaties aan het eigen stadion niet helemaal juist maja.
Peter2meter
0
6 punten los!
Volgend jaar weer Champions League, van de zomer wilt elke topper naar Ajax en is de eredivisie KO
R0ME0
0
quote:

Peter2meter schreef op 28 okt 2019 om 09:11:


6 punten los!
Volgend jaar weer Champions League, van de zomer wilt elke topper naar Ajax en is de eredivisie KO


Er zal afhankelijk van het verloop van de poulefase van de CL al flink getrokken worden aan speler in de winterstop.
Mogelijk dat er dan al wat geregeld wordt net als met Frenkie waar de spelers dus wel het seizoen nog afmaakt.

Ik verwacht heel veel interesse voor Onana, Tagliafico, vd Beek, Neres en Ziyech.
Gezien opmerkingen bij de vorige contractverlengingen verwacht ik dat Onana, Tagliafico en Neres zowiezo gaan vertrekken.

Vd Beek en Ziyech zouden nog kunnen beslissen om nog een jaar te blijven.

Tadic en Blind hebben aangegeven dat ze toen ze 4 jaar tekenden dat ze in ieder geval 2 jaar zouden spelen bij Ajax en als er dan een grote aanbieding zou komen dat ze er vanaf dan pas naar zouden kijken.
En dan denk ik dat Tadic eerder gaat dan Blind maar voor beide spelers is ook altijd interesse.

Voor elke speler van Ajax is natuurlijk interesse, al van voor dat ze een eerste contract tekenen want dan kunnen ze nog ongeveer gratis opgehaald worden helaas maja, andersom haalt Ajax ook veel spelers op jonge leeftijd.

En het transfersaldo is natuurlijk al flink positief omdat de verkopen van De Ligt en Dolberg in dit boekjaar vallen.

Als Ajax ook nog eens kampioen wordt en CL spelen dus al zeker is kunnen ze natuurlijk helemaal de hoofdprijzen gaan vragen.
De verhoogde contracten zorgen er al voor dat ze al meer kunnen vragen.

Ze zijn niet gek bij Ajax, ze verhogen dat contract van VD Beek niet voor niets zelfs zonder contract verlenging, zo werkt het nu eenmaal met de transferwaardes in de voetbalwereld en Marc Overmars weet maar al te goed waar hij mee bezig is.
R0ME0
1
Dest kiest voor Team USA.

Zoals van der Sar al zei, beide keuzes hebben voor en nadelen voor Ajax.

Hij moet nu meer reizen omdat hij met Amerika speelt maar voor de exposure van Ajax in Amerika is dit natuurlijk gunstig.
Het omgedraaide was van toepassing geweest als hij voor het Nederlands elftal had gekozen, minder reizen maar minder goed voor exposure in Amerika waar Ajax juist meer voet aan de grond wil krijgen commercieel.
NadalAFCA
0
"Hij moet nu meer reizen omdat hij met Amerika speelt maar voor de exposure van Ajax in Amerika is dit natuurlijk gunstig.
Het omgedraaide was van toepassing geweest als hij voor het Nederlands elftal had gekozen, minder reizen maar minder goed voor exposure in Amerika waar Ajax juist meer voet aan de grond wil krijgen commercieel."

Heel sterk punt, Romeo. Als aandeelhouder van Ajax dus positief dat hij voor Amerika heeft gekozen.
Brabant
0
Tadic heeft getekend voor het leven en een traject daarna, die gaat nergens heen.
voda
0
Ten Hag maakt seizoen af bij Ajax

Gepubliceerd op 4 nov 2019 om 20:45 | Views: 2.795

Ajax 04 nov
19,40 0,00 (0,00%)

LONDEN (AFN) - Trainer Erik ten Hag maakt het seizoen af bij Ajax. Dat vertelde hij tijdens de persconferentie voor het uitduel met Chelsea dinsdag in de Champions League.

"Ik voel een sterke band met mijn spelers en met Ajax", zei de oefenmeester. "Ik kan bevestigen dat ik het seizoen afmaak bij Ajax."

Ten Hag wordt in de Duitse media in verband gebracht met Bayern München, dat een opvolger zoekt voor de ontslagen Niko Kovac. "Bayern is een fantastische club. Bayern zit in mijn hart. Maar ik zit nu goed bij Ajax", zei de geboren Tukker die tussen 2013 en 2015 trainer van het tweede elftal van Bayern München was.

De 49-jarige Ten Hag zette afgelopen zomer zijn handtekening onder een verbeterd contract dat hem tot medio 2022 aan Ajax verbindt. Hij wilde niet zeggen of die verbintenis een clausule heeft dat hij aan het einde van ieder seizoen naar Bayern München mag vertrekken. "Wat nu telt is de wedstrijd van morgen tegen Chelsea."

Ten Hag liet ook in het midden of hij de afgelopen dagen door de leiding van Bayern München is benaderd. "Ik heb alle energie nodig voor de wedstrijd tegen Chelsea. Want het is een grote wedstrijd tegen een heel sterke tegenstander."
R0ME0
0
Chelsea onder 19 vs Ajax onder 19 1-1

Opnieuw voorspellende waarde?, 0-0 of 1-1 vanavond?

Net als de vorige wedstrijd tegen Chelsea thuis die met 0-1 verloren ging (waarna ook de grote mannen wedstrijd met 0-1 verloren ging) miste Ajax meer dan een handvol basisspelers omdat die vanavond allemaal in de basis staan tegen Nigeria op het WK onder 17.

Best knap dat je dan tegen een Engels team met jeugdinternationals waarvan het land namelijk niet meedoet aan het jeugd WK 1-1 speelt in een uitwedstrijd.
En Chelsea is altijd al een goede tegenstander.

Voor vanavond de opdracht om in ieder geval NIET te verliezen en het liefst winnen met een beter resultaat dan 1-0 zodat je op onderling resultaat beter staat, maar ik denk dat je gewoon respect moet hebben voor deze tegenstander van formaat en dan maar moet kijken bij Lille uit en tegen Valencia thuis dat je bij de beste 2 in de poule komt.

Veel plezier vanavond.
IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER
0
quote:

PeterForm schreef op 5 nov 2019 om 21:49:


1-3, bazen!!
Nou, dat is wel weer genieten!!

Mooie ruststand. Nu weer blanco, gedreven en scherp de 2de helft in.

Veel plezier!
R0ME0
0
Na genaaid tegen Chelsea thuis en een 100% elleboog omgetoverd tot tegen goal in Zwolle vanavond deze onzin.

Een bal op de arm naast het lichaam waar vaak genoeg niet eens geel wordt gegeven want je geeft al een penalty wordt hier een 2de gele gegeven na al een geval 2de geel.

En dan zagen we dit keer niet eens de lijntjes van de VAR bij de buitenspel goal van Chelsea... hebben ze dus geleerd van de eerste wedstrijd waar een zuivere goal van Ajax werdt afgekeurd door gebruik te maken van de verkeerde beelden.

Om gek van te worden, maar nog steeds 1 in de poule.

Nog alles in eigen hand maar wel zonder vast centraal duo tegen Lille uit.

Valencia thuis wordt mogelijk cruciaal.
IEDER JAAR EEN STAPJE VERDER
0
quote:

R0ME0 schreef op 6 nov 2019 om 00:01:


Na genaaid tegen Chelsea thuis en een 100% elleboog omgetoverd tot tegen goal in Zwolle vanavond deze onzin.

Een bal op de arm naast het lichaam waar vaak genoeg niet eens geel wordt gegeven want je geeft al een penalty wordt hier een 2de gele gegeven na al een geval 2de geel.

En dan zagen we dit keer niet eens de lijntjes van de VAR bij de buitenspel goal van Chelsea... hebben ze dus geleerd van de eerste wedstrijd waar een zuivere goal van Ajax werdt afgekeurd door gebruik te maken van de verkeerde beelden.

Om gek van te worden, maar nog steeds 1 in de poule.

Nog alles in eigen hand maar wel zonder vast centraal duo tegen Lille uit.

Valencia thuis wordt mogelijk cruciaal.Ja, het is erg zuur en enkele situaties hadden zo maar anders beoordeeld kunnen zijn!

Vreemd vond ik inderdaad de goal van Chelsey die ook buitenspel lijkt.
Die wil ik nog wel eens terug zien!
De handsbal is voor mij ook niet helemaal helder. Er zijn nieuwe regels, maar zijn mogelijk niet helemaal goed toegepast.

Toch vind ik dat de hand in eigen boezem gestoken moet worden. Je moet dit niet laten gebeuren!

Gelukkig geen drama.
1 punt is binnen.
Op naar de volgende wedstrijd en winnen!!
En dan door naar de volgende ronde.

Voor ons aandeelhouders vind ik het uitgangspunt NU beter dan VÓÓR de gespeelde wedstrijd.

Welterusten
Morgen vroeg weer voorwaarts!


NewKidInTown
0
Hoe kan het toch dat Ajax niet in staat is hun speelwijze aan te passen gedurende de wedstrijd bij een riante voorsprong ?
Kroq
0
Wat een wedstrijd. Dat UEAF kliekje is een beetje jammer...

Ajax had winnaar moeten zijn. Punten en miljoenen bestolen.
NadalAFCA
0
De regels zeggen dat, wanneer de bal richting doel gaat, er ook een gele kaart gegeven moet worden. Wat dat betreft is de 2e gele kaart voor Veltman dus terecht, maar er zijn ook nieuwe regels opgesteld dat verdedigend hands niet meer strafbaar is als de bal richting de hand gaat, wat hier duidelijk het geval was. Daarom had de VAR de rode kaart voor Veltman en de penaltysituatie moeten terugdraaien, en stonden we met 10 man en hadden we geen penalty tegen. Daarnaast leek het me ook een overtreding op Blind, net voordat hij die 2e gele kaart pakte, maar dan kun je ook overal een overtreding in zien.
Cor S
0
quote:

NadalAFCA schreef op 6 nov 2019 om 08:39:


De regels zeggen dat, wanneer de bal richting doel gaat, er ook een gele kaart gegeven moet worden. Wat dat betreft is de 2e gele kaart voor Veltman dus terecht, maar er zijn ook nieuwe regels opgesteld dat verdedigend hands niet meer strafbaar is als de bal richting de hand gaat, wat hier duidelijk het geval was. Daarom had de VAR de rode kaart voor Veltman en de penaltysituatie moeten terugdraaien, en stonden we met 10 man en hadden we geen penalty tegen. Daarnaast leek het me ook een overtreding op Blind, net voordat hij die 2e gele kaart pakte, maar dan kun je ook overal een overtreding in zien.


Daarbij nog: 2e goal van Chelsea was buitenspel....
R0ME0
0
quote:

Cor S schreef op 6 nov 2019 om 09:08:


[...]

Daarbij nog: 2e goal van Chelsea was buitenspel....


klopt.

En wat in ieder geval was, was dat het niet in 10 seconden te bepalen was of het wel of geen buitenspel was met al die technologie en wat daar mee kan en het bekijken vanuit elke hoek.

Maar het was in 10 seconden gepiept, natuurlijk geen buitenspel wat het dus achteraf wel blijkt te zijn, net als andersom in Amsterdam waar het geen buitenspel was maar wel werd gegeven.

Hier kun je gewoon niks aan doen, als je zo een scheids hebt die zo beslist kun je nog zo goed en mooi en zoveel bewondering krijgen zelfs van Engelse kant maar uiteindelijk sta je na 1-4 gewoon onterecht op 4-4 en mag je ineens nog blij zijn dat je een punt hebt.

Heerlijk hoe situaties waar je gewoon glashard bent bestolen je nog kunnen laten voelen alsof je er maar tevreden mee moet zijn.

Maar vooraf voor een gelijkspel getekend.
Alles nog in eigen hand.

Nog vele scenario's mogelijk voor de laatste 2 wedstrijden maar Ajax heeft de beste uitgangspositie in de poule.
Beperktedijkbewaking
0
quote:

NadalAFCA schreef op 6 nov 2019 om 08:39:


De regels zeggen dat, wanneer de bal richting doel gaat, er ook een gele kaart gegeven moet worden. Wat dat betreft is de 2e gele kaart voor Veltman dus terecht, maar er zijn ook nieuwe regels opgesteld dat verdedigend hands niet meer strafbaar is als de bal richting de hand gaat, wat hier duidelijk het geval was. Daarom had de VAR de rode kaart voor Veltman en de penaltysituatie moeten terugdraaien, en stonden we met 10 man en hadden we geen penalty tegen.
...

Ergens in de 2de helft, ik geloof nog bij de stand 1-4, maakte een Chelsea-verdediger opzettelijk hands, en kreeg Ajax een vrije trap (2m buiten het stafschopgebied) die net over ging.
Die verdediger kreeg bij mijn weten géén gele kaart. Nu ging die bal niet richting doel, maar het was wel opzettelijk. Dat is toch ook altijd een gele kaart wegens spelbederf?
Ajax mag zich terecht bekocht noemen...

Verder moeten ze met al die beelden en lijnen op tv buitenspel duidelijker gaan definiëren. Stel een aanvaller die de bal krijgt staat met zijn hele lijf duidelijk 40 cm voorbij de laatste verdediger, maar die verdediger heeft een losse schoenveter waarvan het einde nog net iets dichter richting het eigen doel over de grond slingert... Geen buitenspel?

R0ME0
0
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 7 nov 2019 om 00:44:


[...]
Ergens in de 2de helft, ik geloof nog bij de stand 1-4, maakte een Chelsea-verdediger opzettelijk hands, en kreeg Ajax een vrije trap (2m buiten het stafschopgebied) die net over ging.
Die verdediger kreeg bij mijn weten géén gele kaart. Nu ging die bal niet richting doel, maar het was wel opzettelijk. Dat is toch ook altijd een gele kaart wegens spelbederf?
Ajax mag zich terecht bekocht noemen...

Verder moeten ze met al die beelden en lijnen op tv buitenspel duidelijker gaan definiëren. Stel een aanvaller die de bal krijgt staat met zijn hele lijf duidelijk 40 cm voorbij de laatste verdediger, maar die verdediger heeft een losse schoenveter waarvan het einde nog net iets dichter richting het eigen doel over de grond slingert... Geen buitenspel?
Dat van hands voor Chelsea en dan geen geel is ook vaker ter sprake gekomen en dat moet dan inderdaad ook gewoon geel zijn, nog meer dan voor Veltman met zijn ook nog penalty terwijl het ook nog 2de geel is voor een arm langs het lichaam.

Zo werd bij Ajax Chelsea geen hands gegeven, geen geel en geen penalty voor een bal op de hand van de chelsea verdediger in het strafschopgebied met de arm op een onnatuurlijke plaats omdat die werd afgefloten voor buitenspel er vlak voor wat weer onterecht bleek te zijn als de VAR er goed naar gekeken had maar ook daar was het allemaal snel beslist en wederom in het voordeel van Chelsea.

Dat ze die 5-4 nog afgekeurd hebben vond ik al een wonder, ook al was dit terecht natuurlijk, maar aangezien er al vele beslissingen onterecht in het nadeel van Ajax hadden plaats gevonden had dit er ook nog wel bij gekund.

In sommige Engelse kranten werd er zelfs nog met verbazing gereageerd over het feit dat die 5-4 afgekeurd werd..., helemaal bizar maja, het zijn ook Engelsen en ik ben een Ajacied.
1.391 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 21-jan-20 17:35
Koers 20,200
Verschil +0,100 (+0,50%)
Hoog 20,500
Laag 19,900
Volume 5.317
Volume gemiddeld 12.555
Volume gisteren 5.410