Forum: TomTom » September 2019: Op Naar Deals En 17.50 Koers » Pagina: 42 | DeBeurs.nl

September 2019: Op Naar Deals En 17.50 Koers

1.162 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
JIBA
0
quote:

Sunshine Band schreef op 12 sep 2019 om 17:48:


Byton Brings The Production-Ready Byton M-Byte Out To Play In Frankfurt

met Baidu/Tomtom inside

cleantechnica.com/2019/09/12/byton-br...


Dat zie ik in dat artikel niet terug, waar heb jij dat gelezen?
Sunshine Band
0
quote:

JIBA schreef op 12 sep 2019 om 18:03:


[...]

Dat zie ik in dat artikel niet terug, waar heb jij dat gelezen?


autonews.gasgoo.com/china_news/700147...

Byton wil beter zijn dan tesla; dan kun je maar 1 ding;-)
JIBA
0
quote:

Sunshine Band schreef op 12 sep 2019 om 18:20:


[...]

autonews.gasgoo.com/china_news/700147...

Byton wil beter zijn dan tesla; dan kun je maar 1 ding;-)


Van anderhalf jaar terug. Hopen dat dat nog het geval is dan :)
Dutchy Ron
0
seekingalpha.com/article/4291182-luok...

Luokung Technology To Acquire eMapgo Technologies For Map Tech

Quick Take
Luokung Technology (LKCO) announced it has agreed to acquire eMapgo Technologies (Beijing) for $119 million.

eMapgo provides a map service platform in China consisting of navigation electronic maps, ADAS maps and HD maps of the country as well as geographic location information services.

With the acquisition, LKCO seeks to combine eMapgo’s data with its indoor location data subsidiary Yuanli Anda, to create a full indoor / outdoor map in China.

Target Company
Beijing, China-based eMapgo was founded in 2004 and has obtained Class-A qualification certificates of navigable surveying and mapping, internet map service and geographic information system engineering.

Management is headed by CEO and Board Member Darwin Lu, who has been with the firm since 2011 and was previously head of Business Development at NATEQ.

The company has also obtained quality management system certificates of ISO9001 and ISO/TS16949 and CMMI3 while its map database covers mainland China, Hong Kong and the administrative region of Macao, accounting for about 8.5 million km of road networks and 70 million points of interest
Pieterkels
0
quote:

apieslapie schreef op 12 sep 2019 om 17:52:


[...]

Gewoon omdat het kan en omdat er ook kennis in huis is.
Ik heb het al eens eerder gezegd, @TT centen liggen maar werkeloos te kijken waarom niet @AND opkopen voor een paar mio, leeghalen en opdoeken.

Die brains van @AND kunnen ze goed gebruiken en is een mooie manier om deze gasten binnen te halen en an passant ben je verlost van @AND..
Makita
0
Twitter account TomTom liked de nodige IAA tweets van OEMs. Onder andere Audi en Porsche Taycan. Is dit aangeven dat ze hier een rol spelen?
JTT
0
quote:

Makita schreef op 12 sep 2019 om 23:33:


Twitter account TomTom liked de nodige IAA tweets van OEMs. Onder andere Audi en Porsche Taycan. Is dit aangeven dat ze hier een rol spelen?


Makita, dat lijkt mij een juiste constatering;)
boem!
1
quote:

Pieterkels schreef op 12 sep 2019 om 20:52:


[...]Ik heb het al eens eerder gezegd, @TT centen liggen maar werkeloos te kijken waarom niet @AND opkopen voor een paar mio, leeghalen en opdoeken.

Die brains van @AND kunnen ze goed gebruiken en is een mooie manier om deze gasten binnen te halen en an passant ben je verlost van @AND..


Omdat die centen niet werkloos blijven en verbranden kan altijd nog.

Waarom zou je in godsnaam een bedrijf willen overnemen dat een marktwaarde vertegenwoordigd van 9 mio, een verlies laat zien het eerste half jaar van 700k bij een omzet van 600k op zoek is naar financiering en geen nieuwe accountant kan vinden die de belachelijke herwaardering van immateriele activa wil accoorderen(positie ult 2018 10 mio).

Het is a no-brainer dat dit bedrijf ten dode is opgeschreven juist vanwege het gebrek aan brains.


boem!
2
quote:

DickVD schreef op 12 sep 2019 om 14:49:


Logische daling, er wordt niets bekend gemaakt en vertrouwen in het management is er al tijden niet meer.


Ik zie inderdaad een geringe daling met 1,4% voor de dag en 0,8% voor de week.

De trend is echter omhoog met een plus van 8,3% voor de maand en 43,3% ytd.

Wat jij niet wil zien is, dat er door de niet te stelpen vloed aan goed nieuwsberichten er een heuse kentering gaande is bij TT.
Anders dan dat je zou mogen verwachten uit opmerkingen hier op het forum wordt er juist veel vertrouwen geschonken aan HG cs.
Hoe verklaar je anders de enorme waardering van het aandeel nu tegen 23,5x FCF bij een negatieve EBIT-outlook voor 2019 ad 180 mio bij continued operations.

De kentering is veroorzaakt door het nieuws dat TT naar buiten heeft gebracht.
Velen moesten nog wakker worden in het begin en hechten weinig waarde aan de uitspraken(zelfstandig verder gaan en focus op FCF) dan wel de luminieuze actie met de reverse split maar nu het besef langzaam begint in te dalen kan met name de actie met de reverse split op steeds meer steun en bijval rekenen.

Probleem is dan nog enkel, dat al die mooie verhalen en vergezichten van EBIT's met meerdere euro's wel enig bewijs behoeven.
Het eerste bewijs zal geleverd moeten worden bij de 3q cijfers.

ketchup of catch-up
4

huidige beurswaarde TT is 1.5 miljard euro en dat na de 750 mio aan kapitaaluitkering, dus nog steeds een heel eind onder de 2.8 miljard van eind 2015

( dus dat gegoochel met cijfers na de aanpassingen, nu ytd staan we 43% op is mi compleet zinloos en zeer eenzijdig bekeken ,als je het aandeel al aanpast voor kapitaaluitkering en aandelen consolidatie dan stond je begin dit jaar op die basis eerder aan 14 euro tegen vandaag 11.50 euro, tel daar de 3 euro kapitaaluitkering bij sta je aan gelijk geld)

TT is nu duidelijk veel verder in haar ontwikkeling en de sector is ontzettend gevraagd, dus er is goede hoop dat we in de loop van 2020 terug kunnen naar een gelijkwaardige waardering qua beurswaarde als eind 2015 en dat zou omgerekend ongeveer een 15-16 euro aandeel geven

denk dat de kans erg groot is dat dit gaat lukken en gewoon op eigen kracht.
dat TT ventileert gewoon zelfstandig door te gaan zou ik geen waarde aan hechten , HG heeft in het verleden wel meer dingen verklaard waar hij op is terug gekomen en trouwens HG zei ook dat een partnership of fair premie bij overname gewoon bespreekbaar is en uiteindelijk hebben ze met het kapitaliseren van Telematics en het sluiten van Sports een signaal afgegeven dat cashen en hakken gewoon mogelijk is, zo moet het ook.

all in all ziet het er gewoon goed uit voor het aandeel en dat is wel een groot verschil met de performance van de laatste jaren, dus er is het nodige in te halen en ik denk dat dit gaat lukken.
Makita
1
Over ~10 dagen de Capital Markets Day voor financieel analisten.

Hier zal de horizon voor HD mapping getekend worden. Wat we nu al weten is dat TomTom in HD mapping een fors marktaandeel heeft en deals sluit voor >10 jaar, dit kan het denken over TomTom wel eens voor goed veranderen. Zeker als de financiële kengetallen bekend worden. Ook wordt er nadrukkelijk gevist naar fors hogere koersdoelen aangezien de 42% aandelenreductie gewoon niet goed is verwerkt tot nu toe.

Einde van het Josti-denken (‘kastjes’j...
Sunshine Band
1
quote:

boem! schreef op 13 sep 2019 om 05:40:


[...]

Omdat die centen niet werkloos blijven en verbranden kan altijd nog.

Waarom zou je in godsnaam een bedrijf willen overnemen dat een marktwaarde vertegenwoordigd van 9 mio, een verlies laat zien het eerste half jaar van 700k bij een omzet van 600k op zoek is naar financiering en geen nieuwe accountant kan vinden die de belachelijke herwaardering van immateriele activa wil accoorderen(positie ult 2018 10 mio).

Het is a no-brainer dat dit bedrijf ten dode is opgeschreven juist vanwege het gebrek aan brains.Mag ik je erop wijzen dat het ene martinmartin was die begin dit jaar aangaf dat het wel eens moeilijk kon zijn voldoende geschoold technisch personeel te krijgen voor het werk dat er aan komt?

In dat opzicht kan de poster gelijk hebben als er een fit is tussen kennis en vaardigheden enerzijds en de behoefte anderzijds.

Ik neem aan dat T2 hier wel naar gekeken heeft ondertussen, mijn voorzichtige conclusie is dat er kennelijk geen goede fit is
boem!
0
Het nijpend tekort aan goed opgeleid en dedicated personeel is inderdaad een groot problem voor de sector.

Men zal zich inderdaad verdiept hebben in het aanwezige potentieel bij AND en tot de slotkom zijn gekomen dat er voordeliger manieren zijn om aan de vraag te voldoen.
boem!
0
@Wies je hebt gelijk er zit nog steeds een gat van 500 mio tussen de waardering ult 2015 en de huidige.

Ik ga er nog steeds ongewijzigd vanuit dat er een potentiele beurskoers uit kan rollen van 60 euro.
Bij jou zie ik slechts aldoor aanpassingen, van 8 naar 10 of 12 euro en nu zelfs naar 15 en mogelijk 20 euro.

Ik ben heel erg benieuwd naar jouw nieuwe koersdoel indien blijkt dat er door TT wel degelijk muziek zit in EBITS van meerdere euro's per aandeel.

Enige voorzichtigheid in je uitspraken over HG zou je sieren.
ketchup of catch-up
0

Martin,

dat hangt af of de industrie TT gaat weten te appreciëren, je hebt niet enkel winsten nodig, je moet groei kunnen laten zien en markt penetratie

tegenwoordig merk je steeds meer bij beleggingsfondsen dat er 2 categorieën zijn waar ze graag in investeren ( en dat geeft koopkracht) dat zijn de marktleiders, de echte groot-spelers en dat gaat van MSFT , Apple, AliBaba, AMZN, Nestlé, Unilever, enz... en dan de nieuwkomers die echte game-changers kunnen worden

dat zijn blijkbaar de bedrijven die men zoekt, alles wat in t midden zit lijkt men enkel te appreciëren als die goede dividend betalers zijn, anders hoeft men ze niet

TT kan zichzelf niet blijven uitvinden, het heeft nu de transitie volbracht, de pogingen in andere sectoren wat te betekenen hebben gefaald en heeft men dicht gehakt, wat goed nieuws is en men zet zich nu vol in op het kroonjuweel, denk dat dit een juiste gedachtegang is zeker omdat de horizon van de FFF mi veel korter is dan die van jou, ik denk dat de FFF gewoon gaan kapitaliseren en dit gaat geen 5 jaar meer duren, hooguit 3

het is dus zaak in te schatten welke piste HG neemt, gaat hij opteren voor eerst een samenwerking ( equity participatie/fusie) of werkt hij in 1 x naar een verkoop toe

optie 1 zie ik uiteindelijk een opbrengst voor de FFF die velen malen hoger ligt dan voor de reguliere aandeelhouder, die mi dan eerst uit het aandeel gaat worden gezet

optie 2 zie ik eerder een lagere opbrengst voor de FFF maar een veel betere prijs voor de reguliere aandeelhouder

wat de koers betreft zou ik het een buitengewone mooie prestatie vinden als het HG lukt de huidige beurswaarde van 1.5 miljard te dubbelen op 2-3 jaar .
Putz
0
Eva1960
0
Ha Wies, met die laatste zin bedoel je verdubbelen op eigen kracht of eerst na overname?

Rumoert er in de londense markt dat hg open staat voor een goed bod?

Of weten ze nu ook dat PE nu geen kans meer maakt als tussenstation? En dat hg het eindspel met de grote jongens gaat spelen.


quote:

ketchup of catch-up schreef op 13 sep 2019 om 08:37:Martin,

dat hangt af of de industrie TT gaat weten te appreciëren, je hebt niet enkel winsten nodig, je moet groei kunnen laten zien en markt penetratie

tegenwoordig merk je steeds meer bij beleggingsfondsen dat er 2 categorieën zijn waar ze graag in investeren ( en dat geeft koopkracht) dat zijn de marktleiders, de echte groot-spelers en dat gaat van MSFT , Apple, AliBaba, AMZN, Nestlé, Unilever, enz... en dan de nieuwkomers die echte game-changers kunnen worden

dat zijn blijkbaar de bedrijven die men zoekt, alles wat in t midden zit lijkt men enkel te appreciëren als die goede dividend betalers zijn, anders hoeft men ze niet

TT kan zichzelf niet blijven uitvinden, het heeft nu de transitie volbracht, de pogingen in andere sectoren wat te betekenen hebben gefaald en heeft men dicht gehakt, wat goed nieuws is en men zet zich nu vol in op het kroonjuweel, denk dat dit een juiste gedachtegang is zeker omdat de horizon van de FFF mi veel korter is dan die van jou, ik denk dat de FFF gewoon gaan kapitaliseren en dit gaat geen 5 jaar meer duren, hooguit 3

het is dus zaak in te schatten welke piste HG neemt, gaat hij opteren voor eerst een samenwerking ( equity participatie/fusie) of werkt hij in 1 x naar een verkoop toe

optie 1 zie ik uiteindelijk een opbrengst voor de FFF die velen malen hoger ligt dan voor de reguliere aandeelhouder, die mi dan eerst uit het aandeel gaat worden gezet

optie 2 zie ik eerder een lagere opbrengst voor de FFF maar een veel betere prijs voor de reguliere aandeelhouder

wat de koers betreft zou ik het een buitengewone mooie prestatie vinden als het HG lukt de huidige beurswaarde van 1.5 miljard te dubbelen op 2-3 jaar .
1.162 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... 55 56 57 58 59 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 20-sep-19 17:35
Koers 10,852
Verschil +0,042 (+0,39%)
Hoog 10,952
Laag 10,754
Volume 358.333
Volume gemiddeld 460.639
Volume gisteren 344.690