Gaussin « Terug naar discussie overzicht

Gaussin 2020

1.801 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 » | Laatste
createmonnie
0
Zal het dan echt dit jaar gebeuren. Gaussin verliest haar koersprijs á 0.20 in de eerste week van januari. Gezien de snelle sustainability shift, zullen de innovatieve bedrijven met hun robotica technologie de markt niet alleen veranderen, maar de hele wereld richting een revolutie stuwen. Ik kijk met smart naar de komende 10 jaren en het begin is gestart.

De beste wensen voor eenieder!
Otto
0
Franse specialist in transport- en logistieke oplossingen voor zware ladingen, de Gaussin-groep sloot eind 2019 een distributieovereenkomst voor het Strobo-assortiment robotafhandelingsapparatuur van het Singaporese bedrijf ST Engineering Land Systems (Stels). Het is de exclusieve distributeur voor Frankrijk, België, Zwitserland, Rusland, Turkije en het Midden-Oosten, en niet exclusief voor de rest van de Europese Unie buiten Italië. Het Strobo-assortiment is ontwikkeld door de engineeringteams van Stels en omvat verschillende soorten autonome afhandelingsapparatuur, waaronder pallettrucks, stapelaars, trekkers, vorkheftrucks en karren met smalle gangen en softwareoplossingen die hun integratie en werking, met name een WMS.“We wilden onze product- en softwareportfolio uitbreiden naar intralogistiek voor de verwerking en optimalisatie van ontvangst-, opslag- en verzendstromen van pallets en pakketten via oplossingen die de afhandelingstijden en bijbehorende kosten verminderen, evenals veiligheid verbeteren ” , onderstreept de Gaussin-groep. Laatstgenoemde is van plan deze oplossingen aan zijn bestaande klanten aan te bieden, die al goed ingeburgerd zijn in de logistieke en distributiesector met meer dan 15 logistieke centra die gebruik maken van de elektrische handling van wegtrailers Automotive Trailer Mover ( zie NL 2602 ). AD

DOSSIER

INHOUD

Polle
0
Dat goede nieuws houd niet op , binnenkort gaan we ECHT knallen ,wees er snel bij voor het te laat is .
jansQ
0
jansQ
0
Hoop dat de Amerikanen zich koest houden, volgens een Iraanse generaal was dit eenmalig de aanval.
[verwijderd]
0
quote:

Jans& schreef op 8 januari 2020 09:31:

Geloof in Gaussin is toch wel sterk zo te zien, mooi !!!
euh heb ik iets gemist , we staan op -2% , zo mooi vind ik dat niet...
[verwijderd]
0
zullen we bij dit fonds ooit nog de 50 cent zien , soms twijfel ik er sterk aan, sinds 3 jaar zijn ze in een sukkelstraatje beland en voorlopig heb niet de indruk dat ze de beleggers en klanten echt kunnen overtuigen van hun kunnen ... hopelijk brengt 2020 hier raad !
bodem
0
Hoe langer je dit aandeel hebt hoe meer je tot besef komt dat er zich achter de schermen andere factoren een rol spelen.
bodem
0
De vele uitstaande aandelen kunnen niet het echte probleem zijn, ( bij een pennystock aandeel heeft de kleine aandeelhouder het raden naar...) maar heb soms twijfels over het reputatie verleden wat G.C betreft.
1.801 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 17:18
Koers 0,249
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,255
Laag 0,245
Volume 61.772
Volume gemiddeld 145.309
Volume gisteren 61.772

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront