Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

Flow Traders - 2021: growing and flowing

5.689 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 280 281 282 283 284 285 | Laatste
Prophet90
0
3 maanden voor de koersdalingen zich ging inzetten zag ik het aankomen. Omdat je het nooit helemaal zeker weet ging in niet in de reverse etf ( s en p 500) en ook omdat er de 'hedge' Flow traders en amerikaanse broer Virtu bestaan . Dat deze flitshandelaren ook geld gingen verliezen ondanks hoge votaliteit waar ze toch baat bij zouden moeten hebben snap ik niet. Wie snapt het wel?
beleggertje2020
0
quote:

Prophet90 schreef op 24 mei 2022 19:49:

3 maanden voor de koersdalingen zich ging inzetten zag ik het aankomen. Omdat je het nooit helemaal zeker weet ging in niet in de reverse etf ( s en p 500) en ook omdat er de 'hedge' Flow traders en amerikaanse broer Virtu bestaan . Dat deze flitshandelaren ook geld gingen verliezen ondanks hoge votaliteit waar ze toch baat bij zouden moeten hebben snap ik niet. Wie snapt het wel?
Verklaar je nader graag ! Ik weet wel dat FLOW altijd tenminste wat geld verdiend . Veel of weinig handel , verklaar je maar nader ! Bij hoge Vixen zoals nu verdiend FLOW meer dan gebruikelijk . Ook hun investeringen zijn dusdanog dat ze dadelijk bij lagere vixen wellicht ook een stuk meer gaan verdienen dan voorheen. FLOW is marktleider in Europa, juist daar waar dadelijk de meeste volatiliteit is te verwachten.
beleggertje2020
0
quote:

Prophet90 schreef op 24 mei 2022 20:19:

Heb flow traders bij 34,xx ingekocht dus verlies.
Tja je hebt denk ik net de pech gehad bij die inkoop dat er toen tegenvallende Q4-cijfers 2021 waren . Uiteraard wel winst en heel wat beter dan de winst van Q3-2021 . Denk overigens wel dat als je dit jaar in FLOW blijft zitten, je nog hele mooie winsten kan gaan maken met FLOW plus last but not least wellicht een heel mooi interrim dividend eind augustus ! Met Q1 2022 result heeft Flow welzeker bewezen dat ze behoorlijk goed kunnen verdienen bij gemiddelde vixen van ca 24 . We komen nu toch meer richting gemiddelde vixen van 30 !! Dus met een klein beetje mazzel verdiend FLOW zelfs nog wel 1,50 winst / aandeel over Q2 2022 . Als dat zo gaat zijn dan denk ik zelfs dat de koers FLOW zelfs >40 euro kan gaan worden binnen een paar maandjes vanaf nu .
Tradertje 2020
1
quote:

beleggertje2020 schreef op 24 mei 2022 21:36:

[...]
Tja je hebt denk ik net de pech gehad bij die inkoop dat er toen tegenvallende Q4-cijfers 2021 waren . Uiteraard wel winst en heel wat beter dan de winst van Q3-2021 . Denk overigens wel dat als je dit jaar in FLOW blijft zitten, je nog hele mooie winsten kan gaan maken met FLOW plus last but not least wellicht een heel mooi interrim dividend eind augustus ! Met Q1 2022 result heeft Flow welzeker bewezen dat ze behoorlijk goed kunnen verdienen bij gemiddelde vixen van ca 24 . We komen nu toch meer richting gemiddelde vixen van 30 !! Dus met een klein beetje mazzel verdiend FLOW zelfs nog wel 1,50 winst / aandeel over Q2 2022 . Als dat zo gaat zijn dan denk ik zelfs dat de koers FLOW zelfs >40 euro kan gaan worden binnen een paar maandjes vanaf nu .
Flow moet het hebben van paniek op de beurs en dat is op dit moment niet het geval.
Je kan dit goed zien aan de vix. De koersen in de us staan year low. Nu zou je verwachten dat de vix year high staat maar....
Oftewel de spanning neemt af en we zijn aan het bodemen. Waarom ik denk dat we naar de 20 en lager gaan is simpel. Wie investeert er in een bedrijf waar de marges afneemt? Vooruitzichten heeft het bedrijf niet ja oplopende kosten dat is een feit maar wat als de beurs kalmeert.
Gokken op als dit of als dat dan verdiend het bedrijf een paar stuivers maar laten we wel wezen hoevaak breekt er paniek uit in deze wereld?
Daarnaast kan men beter verzekert zijn tegen dit soort excessen door het kopen van een put optie dat geeft veel meer maar dan ook veel meer rendement dan je geld steken in dit aandeel.
Niet met me eens kijk afgelopen jaar naar de grafiek van flow en eureka wat zie je id een dalende koers dit zelfs bij grote ellende. ( oorlog/inflatie/ lockdowns etc) welnu een weldenkend mens mag zelf invullen wat de koers zal doen als de ellende afneemt.
Dat je dit jaar een goed dividend krijgt is volgens sommigen van jullie een argument om te blijven zitten. Tja dan zijn er ook nog andere aandelen post nl bv de vraag is wat krijg je volgend jaar of over 5 jaar krijg en dat is bij flow de vraag.
Dus als je gefundeerd beleg beleg je in flow niet met heel je hebben en houwen.
Tradertje 2020
1
De vraag naar staal zal door de energietransitie flink toenemen. Dus mocht je geld willen inzetten naar de toekomst toe dan zou ik mijn geld liever willen inzetten op een aandeel als aperam.
Dit bedrijf keert een vast dividend uit van 6 % en koopt voor 5 % aandelen in dus een total return van 11 %. Staal is de komende jaren the place ti be.
metaalkrant.nl/2022/04/22/ook-energie...
GBV-95
0
quote:

Alysha schreef op 25 mei 2022 07:04:

De vraag naar staal zal door de energietransitie flink toenemen. Dus mocht je geld willen inzetten naar de toekomst toe dan zou ik mijn geld liever willen inzetten op een aandeel als aperam.
Dit bedrijf keert een vast dividend uit van 6 % en koopt voor 5 % aandelen in dus een total return van 11 %. Staal is de komende jaren the place ti be.
metaalkrant.nl/2022/04/22/ook-energie...
De staalprijs zal wel stijgen, maar de afzet zal eveneens dalen terwijl de kosten ook doorstijgen. Oftewel de kasstroom zal dalen, dat is bij Flow Traders nu net niet het geval.

Nogmaals verklaring voor de margedruk was vanwege uitbreiding marktaandeel.

Er is geen enkele reden om aan te nemen dat de bodem in zicht is en de VIX niet door blijft stijgen, behalve misplaatst optimisme dan. We zitten nu pas op het punt dat het sentiment langzaam weg gaat trekken van buy the dip, pas als dat sentiment bekoelt is slaat de paniek echt toe en komt er een (tijdelijke) bodem in zicht, echter zal deze bearmarkt helaas niet opgelost zijn in een paar maandjes. Ik vind het ook niet wenselijk, maar het is nu eenmaal de realiteit.

We komen op een kantelpunt van ruim 12 jaar wanbeleid, de rekening moet nou eenmaal betaald worden.

Er zitten immers een aantal denkfouten in de consensus:

Inflatie is veroorzaakt door QE en niet door de supply chain disruptie. Echter, zal inflatie niet gestopt worden door QT maar aanhouden vanwege deze disrupties.

Ondertussen koelt de economie vanwege die QT juist wel af. Oftewel opgeblazen overwaarderingen (inflatie) loopt er uit, terwijl onze koopkracht afneemt, daar gaat aperam je helaas niet tegen kunnen beschermen..

Flow Traders tegen de komende volatiliteit wel ;)
GBV-95
1
quote:

Alysha schreef op 25 mei 2022 07:04:

De vraag naar staal zal door de energietransitie flink toenemen. Dus mocht je geld willen inzetten naar de toekomst toe dan zou ik mijn geld liever willen inzetten op een aandeel als aperam.
Dit bedrijf keert een vast dividend uit van 6 % en koopt voor 5 % aandelen in dus een total return van 11 %. Staal is de komende jaren the place ti be.
metaalkrant.nl/2022/04/22/ook-energie...
De staalprijs zal wel stijgen, maar de afzet zal eveneens dalen terwijl de kosten ook doorstijgen. Oftewel de kasstroom zal dalen, dat is bij Flow Traders nu net niet het geval.

Nogmaals verklaring voor de margedruk was vanwege uitbreiding marktaandeel.

Er is geen enkele reden om aan te nemen dat de bodem in zicht is en de VIX niet door blijft stijgen, behalve misplaatst optimisme dan. We zitten nu pas op het punt dat het sentiment langzaam weg gaat trekken van buy the dip, pas als dat sentiment bekoelt is slaat de paniek echt toe en komt er een (tijdelijke) bodem in zicht, echter zal deze bearmarkt helaas niet opgelost zijn in een paar maandjes. Ik vind het ook niet wenselijk, maar het is nu eenmaal de realiteit.

We komen op een kantelpunt van ruim 12 jaar wanbeleid, de rekening moet nou eenmaal betaald worden.

Er zitten immers een aantal denkfouten in de consensus:

Inflatie is veroorzaakt door QE en niet door de supply chain disruptie. Echter, zal inflatie niet gestopt worden door QT maar aanhouden vanwege deze disrupties.

Ondertussen koelt de economie vanwege die QT juist wel af. Oftewel opgeblazen overwaarderingen (inflatie) loopt er uit, terwijl onze koopkracht afneemt, daar gaat aperam je helaas niet tegen kunnen beschermen..

Flow Traders tegen de komende volatiliteit wel ;)
MarkTwerking
0
quote:

MarkTwerking schreef op 1 november 2021 22:33:

De beurzen zullen echt nog wel weer een keer flink terugvallen, maar uit ieder kwartaal waarin dit niet gebeurt blijkt dat FT de marges niet kan vasthouden en deze steeds verder afnemen.
Ondanks dat men al jaren roept dat dit het belangrijkste punt van aandacht is, tel daarbij op de toenemende kosten en het beloningsbeleid, en er onstaat een beeld van een bedrijf dat niet meer dan 16 per aandeel waard is.
5.689 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 280 281 282 283 284 285 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 5 aug 2022 17:35
Koers 21,080
Verschil -0,320 (-1,50%)
Hoog 21,480
Laag 21,060
Volume 106.178
Volume gemiddeld 166.497
Volume gisteren 134.327

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront