Oxurion (vh ThromboGenics) « Terug naar discussie overzicht

Oxurion 2022

32 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
voda
0
PERSBERICHT: OXURION HAALT EUR >10 MILJOEN OP BIJ VOORAANSTAANDE HEALTHCARE-INVESTEERDERS UIT DE EU EN VS VIA SUCCESVOLLE KAPITAALVERHOGING

Om het volledige persbericht te lezen, zie: Nieuws & Events | Oxurion -- www.globenewswire.com/Tracker?data=FY... Advancing www.globenewswire.com/Tracker?data=DX... Science www.globenewswire.com/Tracker?data=sn... . Enhancing Vision www.globenewswire.com/Tracker?data=rq...

Bijlage

-- Project Owl - Limited version - PIPE PR (draft) (NL)
ml-eu.globenewswire.com/Resource/Down...

voda
0
Advies van Degroof Petercam over Oxurion
Beurshuis Degroof Petercam
Aandeel Oxurion (ex ThromboGenics)
Datum 03 maart 2022
Advies Kopen
Koersdoel 2,12 EUR

Detail advies
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 3 maart 2022 hebben de analisten van Degroof Petercam hun beleggingsadvies voor Oxurion (ex ThromboGenics) (OXUR; ISIN: BE0003846632) herhaald. Het advies van Degroof Petercam voor Oxurion (ex ThromboGenics) blijft "kopen".

De analisten behouden hun koersdoel van 2,12 EUR.
DeZwarteRidder
0
DeZwarteRidder:

11 januari 2018 18:55
Het management van Thrombo is zeer slecht; alles wat ze tot nu toe gedaan hebben is mislukt.
De geneesmiddelen waar ze nu nog mee bezig zijn zetten geen zoden aan de dijk, ook al zouden ze over 5 jaar goedgekeurd worden.
mdb71
0
en alweer een Vlaams bedrijf down the drain. Ik vraag mij af waarom ik nog in Belgische of Vlaamse bedrijven zou investeren. Metris, Brantano, Fortis, Keyware, Nyrstar, Oxurion: allemaal flutbedrijven, recht de dieperik in. Kùnnen ze het niet, of wíllen ze het niet!
relpinda
0
Leuven, BELGI, Boston, MA, VS – 13 JUNI 2022 – Oxurion NV (Euronext Brussel: OXUR), een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige therapieën van de volgende generatie ontwikkelt, met middelen in de klinische fase bij vasculaire retinale aandoeningen, heeft vandaag aangekondigd dat twee presentaties werden afgeleverd op de 45e jaarlijkse bijeenkomst van The Macula Society, 8-11 juni 2022 in Berlijn, Duitsland.

De presentaties van de Macula Society zijn beschikbaar onder Conferenties en evenementen in het gedeelte Investeerders van de website van het bedrijf.

TITEL: KALAHARI: Deel A Resultaten van de fase 2-studie van THR-149, een plasma-kallikreïne-remmer, bij proefpersonen met DME die sub optimaal reageert op anti-VEGF-behandeling

PRESENTER: Shree K. Kurup, MD, afdeling Oogheelkunde, Universitaire Ziekenhuizen, Cleveland, OH

OVERZICHT:

Meerdere IVT-injecties (maximaal 3) van THR-149 (0,01, 0,04, 0,13 mg) zijn veilig en worden goed verdragen
In de groep met hoge doses:
Een gemiddelde BCVA-winst van 6,1 letters werd gezien in maand 3, met winsten waargenomen tot maand 6, evenals CST-stabilisatie gedurende de onderzoeksperiode van 6 maanden in vergelijking met baseline
Geen reddingsbehandeling nodig
Post-hoc analyse, exclusief 2 proefpersonen met afwijkingen op OCT, toonde een gemiddelde winst in BCVA van 9,3 letters in maand 3, die werd gehandhaafd tot maand 6

THR-149 is een krachtige plasma-kallikreïneremmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor tot 50% van de patiënten met diabetisch macula-oedeem (DME) die een suboptimale respons vertonen op anti-VEGF-therapie. Oxurion evalueert THR-149 voor de behandeling van DME in Deel B, het tweede deel van zijn tweedelige Fase 2 KALAHARI-studie.

TITEL: THR-687, een krachtige en zeer selectieve RGD-integrineremmer in ontwikkeling voor de behandeling van diabetisch macula-oedeem

PRESENTER: Francesco Bandello, professor en voorzitter van de afdeling Oogheelkunde, VitaSalute, Milaan, Italië

OVERZICHT:

Onderzoekspopulatie was representatief voor behandelingsnaïeve DME-patiënten op basis van de CRC-feedback op OCT op BL
De gemiddelde BL BCVA- en CST-waarden waren afgestemd op naïeve DME-onderzoeken voor andere verbindingen
Er was onvoldoende bewijs van werkzaamheid op de belangrijkste eindpunten (BCVA en CST)
THR-687 is veilig en wordt goed verdragen
Aan geen van de proefpersonen werd reddingsmedicatie toegediend
De oculaire AE's zijn consistent met de progressieve aard van DME, er zijn geen toxische geneesmiddeleffecten opgetreden
THR-687 is een zeer selectieve pan-RGD-integrine-antagonist die Oxurion had ontwikkeld als eerstelijnstherapie voor DME-patiënten. Onlangs vrijgegeven gegevens van Deel A, het eerste deel van zijn tweedelige Fase 2 INTEGRAL-studie, toonden aan dat THR-687 veilig is en goed wordt verdragen zonder ernstige bijwerkingen en geen van de patiënten die noodmedicatie nodig hadden tot maand 3, maar er was onvoldoende bewijs van werkzaamheid op de belangrijkste eindpunten (best gecorrigeerde gezichtsscherpte en centrale subvelddikte). Als gevolg hiervan heeft Oxurion besloten om THR-687 niet door te schuiven naar deel B van de INTEGRAL-studie.

Over Oxurion
Oxurion (Euronext Brussel: OXUR) is een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige therapieën van de volgende generatie ontwikkelt, die zijn ontworpen om het gezichtsvermogen te verbeteren en beter te behouden bij patiënten met netvliesaandoeningen, waaronder diabetisch macula-oedeem (DME), de belangrijkste oorzaak van verlies van gezichtsvermogen tijdens het werk. -leeftijd mensen, evenals andere voorwaarden. Oxurion is van plan een belangrijke rol te spelen bij de behandeling van netvliesaandoeningen, waaronder de succesvolle ontwikkeling van THR-149, het nieuwe geneesmiddel voor de behandeling van DME. THR-149 is een krachtige plasma-kallikreïneremmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor tot 50% van de DME-patiënten die een suboptimale respons vertonen op anti-VEGF-therapie. Het hoofdkantoor van Oxurion is gevestigd in Leuven, België, met bedrijfsactiviteiten in Boston, MA. Meer informatie is beschikbaar op www.oxurion.com.
relpinda
0
ir.oxurion.com/static-files/f8d164e8-...

Oxurion maakte halfjaarresultaten 2022 bekend
Nieuws via RSS voor Oxurion (ex ThromboGenics)
07 september 2022 08:25
Leuven, BELGIË, Boston, MA, VS - 7 september 2022 – 8.00 CET Oxurion NV (Euronext Brussels: OXUR), een biofarmaceutisch bedrijf dat dat oogheelkundige standaardbehandelingen van de volgende generatie ontwikkelt, met onderzoeksprogramma’s in klinische fase voor vasculaire retinale aandoeningen, maakt vandaag haar financiële en zakelijke update bekend voor de periode van zes maanden die eindigde op 30 juni 2022.

Het halfjaarverslag is beschikbaar in de rubriek "Investeerders" op de website van de Vennootschap en kan ook worden gedownload als PDF.

Over Oxurion

Oxurion (Euronext Brussel: OXUR) is een biofarmaceutisch bedrijf dat de volgende generatie oogheelkundige behandelingen ontwikkelt, die zijn ontworpen om het gezichtsvermogen te verbeteren en beter te behouden bij patiënten met retinale aandoeningen, waaronder diabetisch macula-oedeem (DME), de belangrijkste oorzaak van verlies van het gezichtsvermogen bij de werkende populatie, evenals andere aandoeningen. Oxurion heeft de bedoeling om een belangrijke rol te spelen in de behandeling van retinale aandoeningen, met inbegrip van de succesvolle ontwikkeling van THR-149, haar nieuwe therapie voor de behandeling van DME. THR-149 is een krachtige plasma kallikreïneremmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor tot 50% van de DME-patiënten die suboptimale respons vertonen op anti-VEGF-therapie. Oxurion heeft zijn hoofdkantoor in Leuven, België, met bedrijfsactiviteiten in Boston, MA. Meer informatie is te vinden op www.oxurion.com.

Gelieve voor bijkomende informatie contact op te nemen met:

Oxurion NV
Tom Graney
Chief Executive Officer
Tel: +32 16 75 13 10
tom.graney@oxurion.comMichael Dillen
Chief Business Officer
Tel: +32 16 75 14 69
michael.dillen@oxurion.com

US
Conway Communications
Beth Kurth
bkurth@conwaycommsir.com

ICR Westwicke
Christopher Brinzey
Tel: +1 617 835 9304
Chris.Brinzey@westwicke.com
Bijlage

OXUR 1H 2022 2022.0907 FINAL_NL
DeZwarteRidder
0
quote:

D'Artagnan62 schreef op 12 september 2022 10:23:

Mooie dag vandaag. bijna 10% stijging!
Gauw met winst verkopen.....!!!
relpinda
1
Oxurion neemt deel aan komende wetenschappelijke en investeerdersconferenties
Nieuws via RSS voor Oxurion (ex ThromboGenics)
12 september 2022 19:00
Leuven, BELGI, Boston, MA, VS – 12 september 2022 – 19.00 uur CET – Oxurion NV (Euronext Brussel: OXUR), een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige therapieën van de volgende generatie ontwikkelt, met middelen in het klinische stadium bij vasculaire retinale aandoeningen, kondigde aan dat het zal deelnemen aan twee komende conferenties.

American Academy of Ophthalmology (AAO) Jaarvergadering 2022 - Chicago, IL
Datum: vrijdag - maandag 30 september - 3 oktober 2022

Titel: "Fase 2 Deel A-onderzoeksresultaten van THR-149 bij diabetisch macula-oedeempatiënten met suboptimale respons op anti-VEGF-middelen" e-poster gepresenteerd door Rahul Khurana, MD.

BIO-Europa – Leipzig, Duitsland
Datum: maandag - woensdag 24-26 oktober 2022
Tom Graney, CEO, zal een presentatie geven en zowel hij als Michaël Dillen, Chief Business Officer, zullen beschikbaar zijn voor persoonlijke ontmoetingen.

Over Oxurion

Oxurion (Euronext Brussel: OXUR) is een biofarmaceutisch bedrijf dat oogheelkundige therapieën van de volgende generatie ontwikkelt, die zijn ontworpen om het gezichtsvermogen te verbeteren en beter te behouden bij patiënten met netvliesaandoeningen, waaronder diabetisch macula-oedeem (DME), de belangrijkste oorzaak van verlies van gezichtsvermogen tijdens het werk. -leeftijd mensen, evenals andere voorwaarden. Oxurion is van plan een belangrijke rol te spelen bij de behandeling van netvliesaandoeningen, waaronder de succesvolle ontwikkeling van THR-149, het nieuwe therapeutische middel voor de behandeling van DME. THR-149 is een krachtige plasma-kallikreïneremmer die wordt ontwikkeld als een potentiële nieuwe zorgstandaard voor tot 50% van de DME-patiënten die een suboptimale respons vertonen op anti-VEGF-therapie. Het hoofdkantoor van Oxurion is gevestigd in Leuven, België, met bedrijfsactiviteiten in Boston, MA. Meer informatie is beschikbaar op www.oxurion.com.
michielsp
0
Nee is geen optie
0
quote:

michielsp schreef op 5 oktober 2022 11:40:

Is OXURION in liquidatie ? Blijkt geen interesse meer van investeerders ?
Is bijna failliet. Kwestie van dagen. Iedereen dumpt. Had
michielsp
0
relpinda
0
Informatie met betrekking tot het Totaal Aantal Stemrechten (Noemer) volgend op NEGMA Conversie-Notificatie
Nieuws via RSS voor Oxurion (ex ThromboGenics)
11 november 2022 19:00
Negma Group heeft 130 converteerbare obligaties in Oxurion geconverteerd resulterende in een kapitaalverhoging van EUR 325.000. Deze conversie vormt deel van Negma Group’s EUR 30 miljoen kapitaaltoezegging1 die aan Oxurion zal toelaten om te focussen op de voortgang van haar nieuwe en gedifferentieerde kandidaatgeneesmiddel voor de achterkant van het oog dat zich richt op potentiële marktkansen met een waarde van meer dan USD 5 miljard.

Leuven, BELGIUM, Boston, MA, VS – 11 november 2022 – 19.00u CET – Overeenkomstig artikel 15 van de Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt en houdende diverse bepalingen, maakt Oxurion NV (Euronext Brussel: OXUR) (de “Vennootschap” of “Oxurion”), de onderstaande informatie openbaar, volgend op de uitgifte van 16.250.000 nieuwe gewone aandelen op 7 november 2022, voor een totaalbedrag van EUR 325.000, ten gevolge van de conversie van 130 soort B converteerbare obligaties, in het kader van de kapitaaltoezegging afgesloten met Negma Group.

Volgend op de voltooiing van de kapitaalverhoging door conversie van de converteerbare obligaties, bedraagt het totaal aantal door Oxurion uitgegeven aandelen 109.075.765 uitstaande gewone aandelen met stemrecht (ten opzichte van 92.825.765 uitstaande gewone aandelen voorheen). Dit getal zal worden gebruikt als noemer voor de berekening van de percentages inzake het aandelenbezit.

Daarom publiceert Oxurion de volgende bijgewerkte informatie:

Kapitaal (EUR)
72.981.161,32
Totaal aantal stemrechtverlenende effecten (allen gewone aandelen)
109.075.765
Totaal aantal gewone aandelen (= noemer)
109.075.765
Totaal aantal uitstaande, toegekende rechten die het recht geven om in te schrijven op nog niet-uitgegeven stemrechtverlenende effecten:

719.500 inschrijvingsrechten, uitgegeven op 20 november 2017, die aan de houders ervan het recht geven om in te schrijven op 719.500 stemrechtverlenende effecten (allen gewone aandelen);
60.000 inschrijvingsrechten, uitgegeven op 23 december 2020, die aan de houders ervan het recht geven om in te schrijven op 60.000 stemrechtverlenende effecten (allen gewone aandelen);
1.007.250 inschrijvingsrechten, uitgegeven op 14 april 2021, die aan de houders ervan het recht geven om in te schrijven op 1.007.250 stemrechtverlenende effecten (allen gewone aandelen);
550.000 inschrijvingsrechten, uitgegeven op 22 september 2021, die aan de houders ervan het recht geven om in te schrijven op 550.000 stemrechtverlenende effecten (allen gewone aandelen);
725.749 inschrijvingsrechten, uitgegeven op 30 december 2021, die aan de houders ervan het recht geven om in te schrijven op 725.749 stemrechtverlenende effecten (allen gewone aandelen);
810 converteerbare obligaties, uitgegeven op 5 september 2022 en 21 oktober 2022, die aan de houder ervan (Negma Group) het recht geven om in te schrijven op een totaal aantal stemrechtverlenende effecten (allen gewone aandelen) in overeenstemming met de voorwaarden van de uitgifte- en inschrijvingsovereenkomst afgesloten tussen de Vennootschap en Negma Group op 26 augustus 2021, en het addendum daartoe van 2 september 2022; en
100 converteerbare obligaties, uitgegeven op 20 december 2021, die aan de houders ervan (Kreos Capital VI (UK) Limited, Pontifax Medison Finance (Israel) L.P. en Pontifax Medison Finance (Cayman) L.P.) het recht geven om in te schrijven op een totaal aantal stemrechtverlenende effecten (allen gewone aandelen) in overeenstemming met de voorwaarden van deze converteerbare obligaties zoals aangehecht aan de Agreement for the provision of a Loan Facility afgesloten tussen de Vennootschap, Kreos Capital VI (UK) Limited, Pontifax Medison Finance (Israel) L.P. en Pontifax Medison Finance (Cayman) L.P., op 21 november 2021.

EINDE

Begrijp ik het nu goed dat Negma grp 30miljoen kapitaal injectie heeft toegezegd?

En zij 5miljard usd opbrengsten verwachten?
NSBB
0
Dobla
1
Ik heb gelukkig niet getwijfeld om mijn gemiddelde aankoopprijs serieus naar beneden te krijgen. Nu hopen dat THR-149 het haalt. Wat een rollercoaster.
DJ o Harry
0
[quote alias=Dobla id=14514904 date=202211161207]
Ik heb gelukkig niet getwijfeld om mijn gemiddelde aankoopprijs serieus naar beneden te krijgen. Nu hopen dat THR-149 het haalt. Wat een rollercoaster.
[/quote) heb de mijn verkocht , eergisteren zeer goedkoop kunnen aankopen ,nu verkocht , misschien te vroeg we zullen zien
Dobla
0
DeZwarteRidder
0
quote:

Dobla schreef op 16 november 2022 13:30:

Proficiat met je swing. Ik heb bijgekocht om de rit mee uit te zitten.
Op de top krijg je een belletje...........
Dobla
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 16 november 2022 13:34:

[...]

Op de top krijg je een belletje...........
De rit wat het kandidaat-medicijn betreft. Niet deze shuffle.
32 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jun 2023 16:26
Koers 0,003
Verschil -0,001 (-15,00%)
Hoog 0,004
Laag 0,003
Volume 43.098.045
Volume gemiddeld 12.295.210
Volume gisteren 54.574.787

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront