PostNL « Terug naar discussie overzicht

POSTNL NAAR 7 TOT 14 EURO ?

8 Posts
[verwijderd]
1
POSTNL NAAR 7 TOT 14 EURO ?

Mijns inziens realistisch. PostNL koers in 2007 ca. 14 euro dus waarom nu niet?

Pakketjes gaan nu niet eenmaal door een netsnoer, ze moeten worden bezorgd.
PostNL zet in op innovatie, duurzaamheid. Denk dat ze op den duur steeds meer drones o.i.d. gaan inzetten.

Verzendkosten duur of niet, velen blijven afhankelijk en als men ergens van afhankelijk is dan wil of moet men er voor (blijven) betalen.

Marktplaats deed onlangs nog een e-mailbericht de deur uit, ik citeer: ' Vanaf 1 januari 2023 heeft PostNL de verzendkosten voor pakketten verhoogd. Dat betekent dat de PostNL verzendlabels die je koopt via Marktplaats ook duurder zijn geworden. Toch is het gelukkig nog steeds voordeliger om een verzendlabel via Marktplaats te kopen dan direct bij een PostNL-punt.'
[verwijderd]
0
En het kan uit, zelfs al kost een pakketje bijv. 10-15 euro om te verzenden. Ga maar een pakketje zelf bezorgen vanuit het zuiden naar het noorden of andersom! Scheelt niet alleen geld, brandstof, slijtage, maar ook tijd. En als je kijkt naar de postzegel, dan is dat nog steeds een lachertje ook al is men veel goedkoper gewend. Men kan nog niet eens voor 1,01 euro bij wijze van spreken de auto starten (brandstof).
[verwijderd]
0
Moet u zich voorstellen als iemand zegt: kunt u deze brief even bezorgen het is 120 km rijden, maar dan bent u op de plaats van bestemming. Als u dan vraagt: wat krijg ik er voor? Antw. € 1,01. Wat zou u zeggen? Uzelf voor gek verklaren? Het blijft dus altijd interessant om per post te versturen, zowel brieven als pakketten welke natuurlijk wat duurder zijn dan aangegeven voorbeeld van de huidige prijs voor slechts één postzegel.
Hanko 13
0
Een mooie strategie, maar het gaat natuurlijk wel om een gezonde winst en dat is ver te zoeken bij Verhagen, natuurlijk wel voor haar zelf die zakken zijn groot genoeg.
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:38
Koers 1,241
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,298
Laag 1,230
Volume 2.916.414
Volume gemiddeld 2.244.247
Volume gisteren 2.916.414

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront