'Geen verrassingen bij cijfers Pharming'

Door AFN op 5 maart 2020 10:34 | Views: 19.493

'Geen verrassingen bij cijfers Pharming'

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Er zijn geen verrassingen te zien in de cijferpublicatie van biotechnoloog Pharming. Dat meldde Kempen in een reactie. Wel was er volgens de zakenbank het "gebruikelijke gebrek" wat betreft verwachtingen en is Pharming "vaag" over de voortgang van de pijplijn.

Kempen stelt dat de operationele winst sterk is gestegen, wat de marge een boost gaf. De omzet uit de verkoop van het middel Ruconest zal dit jaar pieken op 193 miljoen euro, aldus Kempen. Het advies staat op sell, met een koersdoel van 60 eurocent.

Het aandeel Pharming noteerde omstreeks 10.20 uur een plus van 0,8 procent op 1,21 euro.

Reacties

29 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
doberman
1
Alsof het iemand nog interesseert wat Kempen zegt....cijfers spreken voor zich.toch steeds koersdoel €0.60..
Novice7
4
Kempen moet wel na de bespottelijke "adviezen" van 70/60/40 cent eerder vorig jaar. Kempen kan deze analist beter per direct dumpen, een verkoop advies geven na uitstekende cijfers en een koersdoel afgeven op de helft van de huidige koers, lachwekkend!! Andere adviezen zijn 5x kopen en 1x opbouwen met een gemiddeld advies van € 1,99 ondanks het Kempen "advies" www.trivano.com/aandeel/pharming.450.... .
EK-sight-ing-trader
1
van kempen en Pharming is als water en vuur

iedere gelegenheid die kempen krijgt grijpt t aan om pharming te kijk te zetten

zelfs positieve resultaten als deze worden als
"verwacht" bestempeld al was het van Kempen alleen maar te doen om het aandeel te dwarsbomen en naar beneden te kletsten

kempen eikels....

kempen is inderdaad zoalxs Novice7 zegt BESPOTTELIJK bezig tv pharming

waarschijnlijk een persoonlijke vete tussen de 2 kennelijk hebben ze in hett verleden veel verloren aan pharming en doen ze nu alles wat "legaal" mogelijk is om pharming te dwarsbomen...
eikels
EK-sight-ing-trader
1
Kempen heeft zich zelf FINAAL belachelijk gemaakt als het gaat om pharming afgelopen jaar.....

eigen schuld dikke bult.... kempen is een niet te vertrouwen partij daardoor alleen al geworden....

waarbij personelijke vendetta's kennelijk niet worden geschuwd om hun zin door te drijven...

maar ondanks corona staat pharming nog steeds op 1,20

dat doet kempen ze niet na
Reply
2
Jan de Kerpel (Managing Director, head of Life Science&Healthcare at Kempen & Co) en CEO Sijmen de Vries hebben in het verleden weleens met elkaar gebotst ofwel een conflict gehad. Jan is daar klaarblijkelijk nooit meer overheen gekomen en blijft nu "pesten" gelijk een klein kind op de basisschool.
Over wie dit het meest zegt laat ik aan U.
Tartessos
0
Van Kempen niet meer serieus nemen.
Iedereen zijn geld hier opnemen. Als persoonlijke overwegingen belangrijker zijn dan zakelijke overwegingen dan ben je ongeschikt.

STOPPEN met Kempen.
inbetween
0
Als het nou echt zo zou zijn dat Kempen door NIEMAND serieus zou worden genomen, dan is een ieder er toch mooi ingetuind toen de koers van 1,35 (daar stond ie toen op) naar 0,68 ging. Succes allen.
Tartessos
2
Dat is erg lang geleden .
Jij werkt zeker bij Kempen? Of je bent de schrijver van het advies.
Vanmorgen zag ik - voor de jaarcijfers - ook al een negatieve post van jou op het Pharming forum.

Valt een beetje op vriend. Je struint fora af om negatieve Posts over Pharming te plaatsen.
Fout gedrag is dit.
woutjuhh
0
Inhoudelijk
0
De adviezen van Kempen bieden na'bestudering' wel uitstekende kansen: als je contraire aan de adviezen van Kempen belegt dan kan je mooie rendementen maken.
Zie als voorbeeld:
> Pharming Koersdoel Kempen 0.60 ... koers staat al weer maanden op 1.20
> Fugro Koersdoel Kempen 17.00 .... koers knalt geregelt terug tot ca 7.50
> Altice Koersdoel Kempen van 4,70 naar 3,20 naar 6,40 Kempen weet het niet meer en hobbelt maar wat achter de feiten aan.

resume: een niet serieus te nemen club. Dus ook niet voor vermogende mensen om daat hun geld te stallen. Ze kunnen het gewoon niet !!


Laten wij Kempen en Co. / Kempen Capital Management op dit forum nu eens consequent hun missers tonen en 'afzijken' (wel op feietn/voor beelden gebaseerd) zoals kempen o.a. Pharming afzijkt. Dat zal hun altijd klanditie gaan kosten want er wordt veel op Kempen Capital Management ook geGoogeld.
Novice7
0
quote:

inbetween schreef op 5 maart 2020 11:09:


Als het nou echt zo zou zijn dat Kempen door NIEMAND serieus zou worden genomen, dan is een ieder er toch mooi ingetuind toen de koers van 1,35 (daar stond ie toen op) naar 0,68 ging. Succes allen.


Zo zie je maar hoe gevaarlijk zo'n Kempen mannetje is, beleggers die er gevoelig voor zijn rennen naar de nooduitgang, stoplosses gaan af en de grote belegger (banken) rapen de aandelen tegen een spotprijs op, zó doorzichtig. Het is tenenkrommend dat er kennelijk totaal geen controle op dit soort krankzinnige adviezen wordt uitgeoefend.
Rechtomhoog
2
Ik vraag mij werkelijk af waarom Kempen dit bericht verstuurt? Inhoudelijk zeggen ze eigenlijk niets. Ook in relatie met hun eerder afgegeven koersdoel van €0,60 zetten ze zichzelf opnieuw voor joker. Begrijp niet dat klanten van Kempen voor dit soort adviseurs willen betalen...
Wilbar
0
De frustraties hier over de dalende koers van Pharming en het bericht van AFN/Bloomberg spreken boekdelen :)
Inhoudelijk
0
Koersdaling wordt gewoon geaccepteerd en zeker in deze markt. Belachelijke adviezen niet.
Wilbar
0
Gelukkig kan/mag/moet elke grote/kleine/slimme/domme belegger voor zichzelf vaststellen welk advies hij/zij belachelijk of geweldig vindt. Dat is namelijk heel subjectief. Net als de begrippen grote/kleine/slimme/domme belegger trouwens.
jeron
1
Heel triest mannetje die dit consistent beraamt om een bedrijf onderuit proberen te halen die al van zo ver komt en zo lang probeert en nu eindelijk wat resultaat boekt. En dan nog niet eens over het resultaat bij al die gelukkige patiënten die baat hebben bij het middel Ruconest.
29 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.