Heijmans « Terug naar discussie overzicht

Heijmans - Juni 2014

381 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 19 20 » | Laatste
Guus_Geluk
0
[verwijderd]
0
Heb zelf geen positie in heijmans maar wel de belanstelling voor dit fonds.
Daarom lees ik graag mee.
Bedankt weer Guus voor het aanmaken van het nieuwe maanddraadje
[verwijderd]
1
Hoera! Het is me gelukt om me bij dit forum aan te melden. Ik ben enorm geïnteresseerd in alles wat met Heijmans te maken heeft en volg de berichten van bijvoorbeeld Shutterspeed en The Matador dan ook altijd nauwgezet. Mijn dank voor het delen van jullie kennis is groot, heren! Ik ben er erg blij mee.
[verwijderd]
0
Dank voor de waardering, maar je moet wel je eigen koers varen en je beslissing op fundamentele gronden maken, anders is het gokken en daar is een casino een betere plek voor
viermeiden
0
L.s.,

DEN BOSCH (AFN) - Bouwbedrijf Heijmans gaat samen met twee Belgische partners een concertzaal bouwen in Antwerpen. De contractwaarde voor de onderneming uit Den Bosch is ongeveer 25 miljoen euro. Dat maakte Heijmans maandag bekend.

De opdracht wordt uitgevoerd in samenwerking met de Belgische bouwers Willemen General Contractor en Verstraeten & Vanhecke. De groep bouwt een complex, het 'Elisabeth Center Antwerp', van 25.000 vierkante meter en 2000 zitplaatsen dat deel uitmaakt van de Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde.

De bouw begint in de komende maanden. Naar verwachting opent het concert- en congresgebouw in 2016 haar deuren.

viermeiden
[verwijderd]
0
Heijmans scoort toch nog best vaak leuke opdrachten valt me op.. West-frieslandweg/ Onderhoud KLM, Belgie ga zo door koerst komt zeker terug op 20
[verwijderd]
0
Haha, meteen een topvolume. Voor Heijmansbegrippen dan.
Maar ooit zullen de kopers over elkaar heen rollen... :)
[verwijderd]
0
Bennyboy
0
quote:

RaySonOfGod schreef op 2 juni 2014 21:03:

Typisch Heijmans mooie opdracht binnegehaald en dan alsnog rood eindigen. :P

Twijfel en geen volume, zelfs ik durf ( nog) niet in te stappen....

Indices zitten allemaal tegen toppen aan te schuren, komt er een correctie aan.....?
[verwijderd]
0
Dat kan altijd. Vraag is dan: hoe zal de koers van Heijmans zich in dat geval verhouden? Heijmans beweegt nogal eens sterk contrair. Bij een eventuele correctie van de AEX kan Heijmans bijvoorbeeld prima een mooie, sterke outperformance laten zien.
De laatste pluk heb ik op 12,065 gekocht. Kan best dat de koers daar binnenkort weer op staat, jammer dan. Maar ik ga ze op deze prijs absoluut niet verkopen. Ik beschouw dit nog altijd als een crisisprijsje. Ik houd het hele spul vast. Fundamenteel zie ik immers geen reden om te verkopen. Wel om bij te kopen.
Bonus aanbieding
0
Nou jongens het gaat weer lekker. Ondertussen is het sentiment behoorlijk negatief aan het worden, en weet Heijmans de weg omhoog ook niet meer te vinden. Overweeg om even uit te stappen, waarschijnlijk kun je in augustus voor dezelfde prijs of lager wel weer instappen.
[verwijderd]
0
het is idd een drama er moet toch een keer een positieve omslag komen lijkt mij of is er gewoon geen interesse voor het aandeel
[verwijderd]
0
RSI maakt momenteel opnieuw een lagere top (de vierde sinds februari; een lagere bodem zie ik 1,2,3 niet gebeuren. Williams%r op oversold. Bollinger bands convergeren. Met de huidige trend zal er binnen een week richting worden gekozen en wordt het technisch dus weer wat spannender. Ik ga vooralsnog uit van een beweging terug naar de 13 euro voor begin juli.
Bonus aanbieding
0
quote:

shutterspeed schreef op 3 juni 2014 12:48:

RSI maakt momenteel opnieuw een lagere top (de vierde sinds februari; een lagere bodem zie ik 1,2,3 niet gebeuren. Williams%r op oversold. Bollinger bands convergeren. Met de huidige trend zal er binnen een week richting worden gekozen en wordt het technisch dus weer wat spannender. Ik ga vooralsnog uit van een beweging terug naar de 13 euro voor begin juli.
Dank voor je technische analyse, al vaar ik hier doorgaans niet op. Als we inderdaad eind juni weer rond 13 staan overweeg ik wellicht mijn positie wat af te bouwen of ga ik weer wat calls schrijven. Naar ik vrees gaan we de komende dagen eerst nog wat zakken. Daarom heb ik vandaag een TS positietje op de AEX genomen.
[verwijderd]
0
Ik ook niet, behalve als ik stukken bijkoop of met een klein plukje een ritje wens te maken. Fundamenteel staat Heijmans gewoon op strong buy imo.
[verwijderd]
0
Wat zou een trigger kunnen zijn voor terugkeer richting 13 - 14?

-algemeen sentiment?
-grotere opdrachten?
-een press release over ? van Heijmans?
-simpelweg wachten op de nieuwe cijfers?
-Iets anders of een combinatie?

Bart
[verwijderd]
0
Met name je eerste punt, meer specifiek een verdere verbetering op de huizenmarkt/consumentenvertrouwen woningmarkt. natuurlijk zijn nieuwe opdrachten ook mooi, maar koersen reageren daar in de regel niet zo op bij bouwbedrijven.
[verwijderd]
0
Het valt me ook op dat als de gehele beurs negatief is, Heijmans net iets 'meer' negatief is, en andersom. Dus als ik het goed zie, zou Heijmans ook wat meer kunnen profiteren als het algemene vertrouwen in de beurzen ook terug komt. (Het consumentenvertrouwen waar je over spreekt? ) Dat in combinatie met het aantrekken van de bouw/huizenmarkt zou dus in pricipe gewoon een goed vooruitzicht moeten zijn.

Bart
[verwijderd]
1
het hangt sterk af van het feit welke periode je vergelijkt. In het tabblad overzicht kun je dit mooi zien.
www.iex.nl/Aandeel-Koers/11881/Heijma...

Vergelijk je hier Heijmans met de AEX dan zie je dat Heijmans de laatste 12maanden het 50% beter doet dan de AEX.
Pak je echter de koers vanaf pak em beet 2007 dan staat Heijmans 97% lager.
Er zijn dus in de loop der tijd enorme verschillen.
Door het laatcyclische karakter is een vergelijking ook lastig. Bezien de fundamentals van onze economie verwacht ik dat het herstel plots heel hard zal gaan. Dit jaar verwacht ik dan ook nog steeds de 20 euro en voor eind volgend jaar de 30.
De 3-4 jaar daarna verdubbelen we dan een keer naar 60 is mijn verwachting.
381 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 18 19 20 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 24 apr 2024 17:35
Koers 17,560
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 17,560
Laag 17,200
Volume 75.328
Volume gemiddeld 115.255
Volume gisteren 75.328

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront