Alfen levert laadpalen aan British Gas

Door AFN op 8 december 2020 07:53 | Views: 6.522

Alfen levert laadpalen aan British Gas

ALMERE (AFN) - Laadpalenfabrikant Alfen heeft een driejarig contract gesloten met het Britse energiebedrijf British Gas. Die onderneming gaat laadpalen leveren zodat het personeel van British Gas de elektrische bedrijfswagens thuis kunnen opladen.

Ook bedrijfslocaties van British Gas en moederbedrijf Centrica krijgen laadpalen. Tenslotte kunnen ook bedrijven die klant zijn bij Centrica met korting laadpalen van Alfen bestellen.

Hoeveel laadpalen Alfen precies gaat leveren en welk bedrag daarmee gemoeid is, is nog niet duidelijk. British Gas maakte afgelopen zomer bekend dat het duizend elektrische bedrijfswagens had besteld. Centrica wil zijn volledige wagenpark van 12.000 voertuigen in 2030 uit elektrische voertuigen laten bestaan.

Reacties

9 Posts
havik of duif
0
Juist alleen al daarom moet je Alfen in je portefeuille hebben, aandeel doet het zo wie zo goed.
Rowi62
0
Alfen en FastNed gaan weer als een speer omhoog nu. Beiden heb ik niet in de portfolio. Ik kijk te veel naar oude parameters en te weinig naar sentiment . Maar geen klagen hoor dit jaar.
mrC2
3
Is alfen nu niet een beetje overgewaardeerd? Er komen vast meer fabrikanten die laadpalen gaan maken. Tenslotte moeten er 3 miljoen komen in 10 jaar.
Sir Cryptalot
0
Zeker, en die zijn er ook al, alleen niet zo beursgenoteerd en in de schijnwerpers als Alfen. Dat ze genoeg werk zullen hebben het komende decennium twijfel ik niet aan, maar de rest ook.
Schumpedro
1
Newmotion is meer gericht op de software (backend) en gebruikt ook Alfen laadpalen bij zakelijke klanten. In het huisdomein heeft newmotion wel een eigen oplossing.
chiel
0
quote:

Uitderegio schreef op 8 december 2020 09:19:


Shell heeft al een laadpaal bedrijf (Newmotion)
ja, en?
Dumpert
2
quote:

mrC2 schreef op 8 december 2020 09:42:


Is alfen nu niet een beetje overgewaardeerd? Er komen vast meer fabrikanten die laadpalen gaan maken. Tenslotte moeten er 3 miljoen komen in 10 jaar.


Dat denk ik ook, laadpalen zijn slechts een zeer klein onderdeel van Alfen, ik vermoed dat beleggers dit nu aan het overschatten zijn.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.