Aandeelhouders Pharming akkoord met wijziging bestuursstructuur

Door AFN op 11 december 2020 16:58 | Views: 15.992

Aandeelhouders Pharming akkoord met wijziging bestuursstructuur

AMSTERDAM (AFN) - Aandeelhouders van Pharming zijn in meerderheid akkoord met de wijziging van de bestuursstructuur. Volgens het bedrijf werden alle voorstellen die op de agenda van de aandeelhoudersvergadering stonden goedgekeurd. Daarmee is ook de ‘one-tier’ bestuursstructuur in werking getreden.

Barbara Yanni en Mark Pykett werden benoemd als niet-uitvoerende bestuursleden van Pharming. Ook kregen aandeelhouders uitleg over de gang van zaken rond de beoogde notering aan de Nasdaq. In die stap hebben aandeelhouders geen stem, maar volgens topman Sijmen de Vries zijn aandeelhouders wel bijgepraat.

Pharming, dat zijn hoofdnotering aan de beurs in Amsterdam heeft, diende eind november een officiële registratie in bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC, voor een notering in de VS.

Reacties

9 Posts
Kompas
7
Niets staat een notering aan de Nasdaq per 22 December aanstaande meer in de weg.

Aandelen nu (zeer) tijdelijk nog verkrijgbaar onder € 1,25 ;-)
Jemoetwat
3
Regeis
6
In Europa en de VS loopt ook een onderzoek medicijn Ruconest van Pharming tegen Covid-19. Het zal zijn ter voorkoming van opname IC (beademing) en het is een al bestaand en goedgekeurd medicijn zonder noemenswaardige bijwerkingen.
I_E_niks
0
ad medicijn, het is eigenlijk 'gewoon' een mens-eigen eiwit, dat wij met z'n allen in ons lichaam hebben. Alleen in sommige gevallen blijkbaar iets te weinig... : )
High1
2
Schitterend aandeel. Alle seinen staan op groen! Binnenkort zou iedereen willen dat Pharming in zijn portefeuille zit. Think big!
[verwijderd]
1
Het was een prima AV vol uitgesproken ambitie. Op naar de Nasdaq en op naar een koers die de waarde van het bedrijf Pharming beter en realistischer weergeeft.
[verwijderd]
3
Het was een prima BAV vandaag, vol uitgesproken ambitie. Op naar de Nasdaq-notering en een koers die de waarde van dit bedrijf beter en realistischer weergeeft.
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.