Beursblik: UBS verhoogt koersdoel KPN

Door ABM Financial News op 1 april 2021 10:21 | Views: 8.821

Beursblik: UBS verhoogt koersdoel KPN
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft donderdag het koersdoel voor KPN verhoogd van 2,95 naar 3,20 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

"Ondanks dat het aandeel KPN dit jaar al goed heeft gepresteerd, met een plus van 17 procent, zien we meer opwaarts potentieel", aldus analist Polo Tang. De analist gaat daarbij uit van een scenario waarin KPN zelfstandig blijft. Een eventuele overname zou de koers zelfs nog verder omhoog kunnen duwen, voegde hij toe.

Ook ziet UBS ruimte voor KPN om vanaf 2022, als de veiling van 3,6 GHz spectrum achter de rug is, eigen aandelen in te kopen, "wat kan resulteren in een jaarlijks dubbelcijferig rendement voor aandeelhouders".

Het aandeel KPN steeg donderdag 0,3 procent naar 2,90 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

5 Posts
deegee
0
mok
1
Ik vind het soms moeilijk te vatten waarom er vorig jaar, ondanks dat iedereen thuis ging werken, KPN niet meer dan 2 euro waard gevonden werd, en nu opeens vindt iedereen het 3 euro waard, terwijl er fundamenteel niets veranderd is. Ik vond KPN op 2 euro wel erg goedkoop, heb ze toen gekocht en later voor 2,60 weer verkocht. Achteraf weer te vroeg.
Jopieklaploper
0
KPN is een prachtige multinational en in deze snelst groeiende economie uit de geschiedenis tezamen met de datagroei, mag het koersdoel van KPN nog veel hoger worden geschat. Ik zelf verwacht minimaal een koersdoel voor KPN van 3000 euro voor de komende jaren
jan de vakman
0
Jopie, schieten er niet per ongeluk een paar nullen bij, ik ben ook al dik tevreden als we naar de 30€ gaan, dat moet zeker kunnen met zo'n grote pensioen opduwer!!
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.