KKR helpt T-Mobile Nederland met uitrol glasvezel

Door ABM Financial News op 7 april 2021 07:44 | Views: 3.484

KKR helpt T-Mobile Nederland met uitrol glasvezel
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) T-Mobile Nederland gaat met hulp van de Amerikaanse investeerder KKR aan de slag om een miljoen Nederlandse huishoudens aan te sluiten op glasvezel. Dit maakten de twee bedrijven woensdag bekend.

KKR wordt grootaandeelhouder van Open Dutch Fiber, dat dit kwartaal van start gaat met de plannen, waarmee 700 miljoen euro is gemoeid. T-Mobile Nederland heeft een twintigjarige overeenkomst gesloten met Open Dutch Fiber om de uitrol van glasvezel als hoofdhuurder te ondersteunen.

"We kijken ernaar uit om een significante bijdrage te leveren aan de digitalisering van Nederland", aldus Jordi Nieuwenhuis, mede-oprichter van Open Dutch Fiber, dat eigendom is van grootaandeelhouder KKR en minderheidsaandeelhouder DTCP, een investeerder in Europese digitale infrastructuren.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
pietje-2005
1
haas
0
quote:

pietje-2005 schreef op 7 april 2021 07:59:

Gaat nu elke aanbieder zijn eigen poolse hobbelige stoep-sleuven graven , steeds ?
7 jaren geleden werd er bij mij in de straat ook glasvezel aangelegd.
Ook door Pools sprekende ambachtslieden,maar wel uit de Oekraine...........
jan de vakman
0
Dat kpn nog steeds geen grote sprong omhoog gemaakt heeft valt me wel tegen, die krijgt een enorme meewind van een schatrijk pensioenfonds om de glasvezel uitrol te gaan versnellen, dat moet op termijn toch zeer gunstig uitpakken voor beiden!
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.