Beursupdate: AEX nipt lager van start gegaan

Door ABM Financial News op 12 april 2021 09:14 | Views: 3.669

Beursupdate: AEX nipt lager van start gegaan

(ABM FN-Dow Jones) De AEX index koerste maandag kort na de beursgong 0,2 procent lager op 712,15 punten. Ook de AMX gaf 0,2 procent prijs.

Onder de hoofdaandelen ging ASMI aan kop met een winst van krap 1 procent. Prosus, Just Eat Takeaway en Randstad verloren meer dan 1 procent. Randstad werd door JPMorgan Cazenove van de kooplijst gehaald. Er is volgens de analisten nog maar weinig opwaarts potentieel voor de uitzender.

In de AMX won GrandVision krap 1 procent, na goedkeuring in Chili voor de verkoop aan EssilorLuxottica. Galapagos en Air France-KLM verloren ongeveer 1 procent. 

In de AScX zat TomTom met een winst van 1,4 procent in de lift. De navigatiedienstverlener komt later deze week met cijfers. Ordina en Nedap noteerden door ex-dividend noteringen respectievelijk 6 en 4 procent lager. 

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
havik of duif
0
Er is angst in de markt met als aanleiding het succes van de beurs met een verder goed vooruitzicht.
LEEF!
0
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.