Beursblik: UBS verhoogt koersdoel Randstad

Door ABM Financial News op 14 april 2021 10:50 | Views: 2.120

Beursblik: UBS verhoogt koersdoel Randstad
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft het koersdoel voor het aandeel Randstad verhoogd van 52,50 naar 55,00 met handhaving van het verkoopadvies. Dit bleek woensdag uit een sectorrapport van de zakenbank.

UBS ziet voor het bedrijf een versnelling in de resultaatvorming op kwartaalbasis, maar voegde daar wel aan toe dat de koers van het aandeel al een aardige stijging heeft doorgemaakt. Bovendien verwacht UBS dat het hersteltempo in generiek uitzenden vertraagt, een reden om vast te houden aan het verkoopadvies.

UBS verhoogde ook de taxaties voor de winst per aandeel op basis van een verbetering in de kostencontrole en hogere marges dan eerder verwacht.

Voor het eerste kwartaal rekenen de analisten voor Randstad op een autonome groei van 2,5 procent. Daarmee zit UBS naar eigen zeggen ruim onder de consensus van 3,9 procent.

Het aandeel Randstad noteerde woensdag op een groen Damrak 0,2 procent hoger op 62,78 euro

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.