Beursblik: Degroof Petercam verhoogt koersdoel Eurocommercial

Door ABM Financial News op 31 mei 2021 10:28 | Views: 7.517

Beursblik: Degroof Petercam verhoogt koersdoel Eurocommercial
Beeld: Eurocommercial Properties

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft maandag het koersdoel voor Eurocommercial Properties verhoogd met 6 euro naar 24,50 euro, maar verlaagde het advies van Kopen naar Houden.

Volgens analist Inna Maslova heeft Eurocommercial een sterk 2020 achter de rug, gezien de enorm uitdagende omstandigheden, maar liet het afgelopen kwartaal de nodige zwakte zien als gevolg van de coronamaatregelen. In het eerste kwartaal daalde het directe resultaat onverwacht met 15 procent op jaarbasis.

2021 belooft volgens Maslova dan ook een jaar met twee gezichten te worden, maar in 2022 wacht er een kleine verbetering, denkt zij.

Het nieuwe koersdoel biedt maar weinig opwaarts potentieel, concludeerde ook Maslova. Maandag handelde het aandeel 1,2 procent lager op 24,10 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront