Aandeelhouders Lavide steunen overname zorgbeheerder

Door ABM Financial News op 23 juni 2021 18:46 | Views: 3.454

Aandeelhouders Lavide steunen overname zorgbeheerder
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Het bestuur van Lavide heeft tijdens een aandeelhoudersvergadering woensdag een ruim draagvlak gevonden voor plannen om in zee te gaan met Nederlandse Zorg Beheer bv, een beheerder van zorgcentra. Dat stelde de lege beurshuls na de vergadering.

De NZB heeft grote groeiplannen. Het bedrijf heeft recent 5 zorgcentra overgenomen met een gezamenlijke omzet van 1 miljoen euro. Het bedrijf is nog in gesprek met veertien andere partijen uit de zorg, die samen goed zouden zijn voor 13,5 miljoen euro omzet en een kasstroom van 2,6 miljoen euro.

De Nederlandse Zorg Beheer bv zou de gewenste beursnotering krijgen door een omgekeerde overname, waarbij NZB minimaal 51 procent van de aandelen van Lavide verwerft. Hiervoor worden dan nieuwe aandelen uitgegeven.

Bij een volgende vergadering kunnen aandeelhouders naar verwachting stemmen over de structuur van een overname.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.