Air France-KLM geeft obligaties uit

Door ABM Financial News op 25 juni 2021 07:10 | Views: 6.606

Air France-KLM geeft obligaties uit
Beeld: KLM

(ABM FN-Dow Jones) Air France-KLM heeft met succes obligaties uitgegeven ter waarde van 800 miljoen euro. Dit maakte de luchtvaarder vrijdagochtend bekend.

De uitgifte bestaat uit twee tranches. De eerste tranche heeft een waarde van 300 miljoen euro met een looptijd van drie jaar en een jaarlijkse coupon van 3 procent. De tweede tranche bestaat uit obligaties ter waarde van 500 miljoen euro met een looptijd van vijf jaar en een coupon van 3,875 procent.

De opbrengsten van de uitgifte zullen gebruikt worden voor de herfinanciering van bestaande schulden en het afbetalen van een deel van de staatssteun die Air France-KLM kreeg in mei 2020.

De afronding van de transactie vindt plaats op 1 juli.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

4 Posts
[verwijderd]
0
Dat kan hopelijk snel snel die lening vd overheid vervangen! Bijna 8% rente vragen op een lening is niet echt steun….
Rubicon
0
Het zou mooi zijn dat de uitgifte van obligaties gebruikt wordt om de staatsteun volledig terug te betalen. Benieuwd hoe hoog de rente moet zijn om deze obligaties succesvol uit te zetten, wetende dat er geen staatsteun meer zal zijn om dit bedrijf overeind te houden.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.