Fastned aan de slag in West-Vlaanderen

Door ABM Financial News op 25 juni 2021 07:40 | Views: 3.142

Fastned aan de slag in West-Vlaanderen
Beeld: Fastned

(ABM FN-Dow Jones) Fastned is geselecteerd door de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) om vijf grote snellaadstations te realiseren op haar veelal langs hoofdwegen gelegen bedrijventerreinen in West-Vlaanderen. Dit maakte de Nederlandse oplaadspecialist vrijdagochtend bekend, zonder financiële details te noemen.

Bij de snellaadstations kunnen honderden elektrische voertuigen per dag opgeladen worden met een laadsnelheid tot 300 kW. Alle geleverde stroom zal afkomstig zijn van lokale Belgische zon en wind productie, aldus Fastned.

De eerste twee concessieovereenkomsten voor een station in Roeselare en Oostende zijn inmiddels getekend. Deze stations worden komend jaar gerealiseerd. De overige locaties zullen in de komende jaren volgen.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.