Vivoryon kan langer door met kaspositie

Door ABM Financial News op 29 juni 2021 07:32 | Views: 3.947

Vivoryon kan langer door met kaspositie
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Vivoryon Therapeutics verwacht dat de huidige kaspositie toereikend is tot minstens het tweede kwartaal van 2023, hetgeen drie kwartalen langer is dan waar eerder rekening mee werd gehouden. Dit maakte het biotechbedrijf dinsdagochtend bekend.

Vanwege een recent gesloten licentieovereenkomst met Simcere Pharmaceutical Group zal Vivoryon langer dan verwacht over de benodigde middelen beschikken om de werkzaamheden voort te zetten.

De overeenkomst met Simcere richt zich op de ontwikkeling en commercialisering van medicijnen voor de behandeling van Alzheimer in China. Vivoryon zal hiervoor een niet nader genoemde vooruitbetaling ontvangen, naast mogelijke mijlpaalbetalingen. Dit kan in totaal oplopen tot 565 miljoen dollar. Daarbovenop ontvangt Vivoryon dubbelcijferige royalties op toekomstige verkopen. Verdere financiële details werden niet gemeld.

Ook heeft Simcere een optie bedongen op PBD-C06.

Vivoryon noemde de samenwerking met Simcere "een belangrijke mijlpaal" in de zoektocht naar een behandeling voor mensen met Alzheimer. 

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
MD2018
1
quote:

Doordenker schreef op 29 juni 2021 09:34:

Super goed nieuws ! Wanneer volgt Pharming met dergelijk nieuws ?
SOON......... :)
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront