Arcadis en Fugro voor Amsterdam in de weer

Door ABM Financial News op 20 juli 2021 07:15 | Views: 5.335

Arcadis en Fugro voor Amsterdam in de weer
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Acadis en Fugro zijn door de gemeente Amsterdam geselecteerd als één van de drie partijen die zich de komende jaren bezighoudt met het herstel van bruggen en kademuren in het centrum van de stad voor naar schatting 30 miljoen euro per samenwerkingspartner. Dit maakte Arcadis dinsdag voorbeurs bekend.

Het gaat om de samenwerkingsovereenkomst Ingenieursdiensten Programma Bruggen & Kademuren en betreft een contract van zes jaar met de mogelijkheid om dezze twee keer met twee jaar te verlengen. 

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Waldorf (niet Statler)
1
Amsterdam pakt de zaken weer voortvarend aan, zeg. Hoe lang is dit probleem nu al bekend (uiterlijk 2015 maar eigenlijk al veel en veel eerder), en nu worden er pas deskundigen bijgehaald. Regeren is vooruitzien maar niet in Amsterdam.
HvR88
1
De foto is van de Keizersgracht, thv de reguliers. Huisje op de hoek heeft een buurman en buurman beeldje.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.