Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel IMCD

Door ABM Financial News op 5 augustus 2021 10:47 | Views: 2.729

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel IMCD
Beeld: IMCD

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor IMCD verhoogd van 120,00 naar 148,00 euro, maar handhaafde het advies op Neutraal. Dit bleek donderdag uit een rapport van de Zwitserse zakenbank.

De analisten van Credit wezen op een "erg sterk eerste halfjaar" voor IMCD, dat woensdag de boeken opende.

Die cijfers waren aanleiding voor Credit om de winstraming voor dit jaar en de daaropvolgende twee jaar met 11 tot 13 procent te verhogen.

Op korte termijn zal IMCD blijven profiteren van prijsontwikkelingen en een sterke vraag, denken de analisten. Dat is gunstig voor de marge. In 2022 zal de situatie weer iets normaliseren, denkt Credit.

Het aandeel IMCD handelt inmiddels tegen een flinke premie in vergelijking tot andere groeiaandelen van kwaliteit, aldus de analisten. Reden om het Houden advies te handhaven.

IMCD daalde donderdag, na de dubbelcijferige koerswinst van woensdag, 0,7 procent naar 161,95 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.