Beursblik: Degroof Petercam verhoogt koersdoel TKH

Door ABM Financial News op 18 augustus 2021 09:35 | Views: 3.363

Beursblik: Degroof Petercam verhoogt koersdoel TKH
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft het koersdoel voor TKH Group verhoogd van 50,00 naar 65,00 euro en handhaaft het koopadvies voor het aandeel. Dit bleek woensdag uit een rapport van de bank.

Na de beter dan verwachte halfjaarcijfers besloot Degroof om de omzet- en winstverwachtingen voor TKH in 2021 met 35 procent te verhogen. Voor 2022 en 2023 gingen de ramingen met nog eens 13 en 15 procent omhoog. "Het hersteltempo ligt hoger dan verwacht en de margetrends in 2021 zijn positiever dan voorzien", aldus de bank.

TKH liet volgens de bank dan ook een sterke orderinstroom zien, terwijl de onderneming ruimte ziet voor meer groei. Degroof denkt dat de operationele marge in de tweede jaarhelft hoger zal uitvallen dan de 11,6 procent in de eerste zes maanden.

Het aandeel TKH Group steeg woensdag 3,1 procent naar 51,20 euro.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.