Just Eat Takeaway.com introduceert betaalpas

Door ABM Financial News op 19 augustus 2021 08:27 | Views: 6.188

Just Eat Takeaway.com introduceert betaalpas
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Just Eat Takeaway.com introduceert een betaalpas waarmee medewerkers van bedrijven maaltijden bij restaurants kunnen bestellen. Dat maakte de maaltijdbezorger donderdag bekend.

De zogeheten Takeaway Pay-betaalkaart maakt gebruik van de diensten van het Amsterdamse betaalbedrijf Adyen. Bedrijven kunnen hun personeel een maaltijdvergoeding aanbieden via deze kaart, om maaltijden te bestellen bij restaurants die zijn aangesloten bij Just Eat Takeaway.

Ook kunnen zakelijke klanten van Takeaway Pay hun maaltijdvergoeding spenderen bij honderdduizenden restaurants die Mastercard en Maestro accepteren als betaalmethode.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

4 Posts
MorcaH
0
Mijn Vriend
0
Alvermans
0
Weinig meerwaarde zo'n bijkomende pas. De meeste consumenten willen net minder pasjes. Gaan zelfs in concurrentie met hun recente partner Sodexo. Vreemd...
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.