Novisource verandert naam in Almunda

Door ABM Financial News op 23 augustus 2021 08:50 | Views: 2.161

Novisource verandert naam in Almunda
Beeld: Euronext

(ABM FN-Dow Jones) Novisource heeft een naamsverandering doorgevoerd en zal vanaf 25 augustus verdergaan als Almunda Professionals. Dit maakte de onderneming maandag bekend.

Op 14 juli werd tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering unaniem ingestemd met de wijziging van de statutaire naam in Almunda Professionals.

Dochtermaatschappij Novisource Holding zal onder de eigen naam Novisource in de markt blijven opereren. In de nieuwe structuur zal Almunda Professionals mogelijkheden onderzoeken om haar portfolio van activiteiten uit te breiden. Daarbij wordt beoogd om, naast de activiteiten van Novisource Holding, nieuwe activiteiten op het gebied van interim professionals toe te voegen, aldus het bedrijf.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront