CM.com neemt minderheidsbelang in fintechbedrijf Phos

Door ABM Financial News op 24 augustus 2021 07:45 | Views: 6.418

CM.com neemt minderheidsbelang in fintechbedrijf Phos
Beeld: CM.com

(ABM FN-Dow Jones) CM.com heeft een minderheidsbelang genomen in het Britse fintechbedrijf Phos voor een bedrag van 2 miljoen euro. Dat maakte het mobiele betaal- en communicatieplatform dinsdag voorbeurs bekend.

Met de investering kan Phos nieuw personeel aannemen en de stap maken naar de Amerikaanse markt. In ruil voor de investering kan CM.com een zogenoemde Software-only Point-of-Sale-systeem aanbieden aan klanten. Hiermee kunnen winkeleigenaars gemakkelijk hun Android-apparaat gebruiken als betaalterminal.

"Dankzij de samenwerking met Phos kunnen we een gebruikersvriendelijke en goedkope mobiele betaaloplossing aanbieden voor klanten van iedere omvang", aldus CEO Jeroen van Glabbeek.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
theo.vos
3
Heel goed van CM Com; een eilandenrijk ontwikkelen rondom CM Com tot meerwaarde van allen. Krijgt daardoor een ingang naar de Britse en Amerikaanse markt. Samen optrekken, is het devies!
Nuchtere Kijk Op
4
I.d.d. voor beiden een goede deal. Het mooie van cm.com is, dat het huidige management goed in de gaten heeft, welke belangen er spelen en in mijn ogen de juiste kralen geheel of gedeeltelijk weten te rijgen. Natuurlijk een kleine investering, maar zo bedienen ze hun klanten weer beter, en ziet ook die groei richting de Amerikaanse markt er beter uit. Op het forum lees ik ZO vaak waar winst te nemen enz. De kunst met dit soort bedrijven is, geef ze het vertrouwen en vrnml. de TIJD om zo te blijven groeien en dan gaan die koersen nog veel en veel hoger. Zie bv. een naam als Adyen wat die verdiend aan betalingen. Bij cm.com moet hun grootste klant (of 1 van de grootste ) nog actief gaan worden vanaf november 2021. Kortom een bedrijf volop in de groei, waar natuurlijk de kost voor de baat uit gaat.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.