Winst voor MKB Nedsense

Door ABM Financial News op 16 september 2021 08:55 | Views: 2.375

Winst voor MKB Nedsense
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) MKB Nedsense heeft in de eerste helft van 2021 een positief resultaat geboekt. Dit bleek donderdag uit de halfjaarcijfers van het in Amsterdam genoteerde fonds.

Waar in de eerste helft van 2020 nog een verlies werd geleden van 244.000 euro, was dit afgelopen jaar een winst van 82.000 euro.

"Twee bedrijven waarin MKB Nedsense investeert, GNS Brinkman en Axess, behaalden, ondanks uitdagende omstandigheden, een positief resultaat", lichtte MKB toe.

Het eigen vermogen van de onderneming steeg licht van 6,13 miljoen euro eind 2020 naar 6,21 miljoen euro ultimo juni 2021. De intrinsieke waarde per aandeel bedroeg eind juni dit jaar 0,08 euro per aandeel.

MKB Nedsense beschikt naar eigen zeggen over een gezonde balans en een goede uitgangspositie om waarde te creëren voor aandeelhouders. Voorzichtigheidshalve wilde MKB op dit moment echter geen verwachtingen uitspreken voor het gehele boekjaar. 

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront