RoodMicrotec verhoogt outlook

Door ABM Financial News op 14 oktober 2021 07:57 | Views: 4.272

RoodMicrotec verhoogt outlook
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) RoodMicrotec heeft in het derde kwartaal van 2021 de omzet zien oplopen en verhoogde de outlook voor dit jaar. Dit bleek donderdag voorbeurs uit een tussentijds handelsbericht van de leverancier van halfgeleiders en diensten uit Deventer.

De omzet steeg op jaarbasis van 3,0 miljoen naar 3,6 miljoen euro. Over de eerste negen maanden van dit jaar kwam de omzet 30 procent hoger uit op 10,9 miljoen euro.

Het bedrijf uit Deventer schreef de toename toe aan een sterk leveringsniveau, vooral bij de testactiviteiten.

Verder gaf het bedrijf nog aan dat aan het einde van de derde kwartaal de kaspositie "erg goed" was, maar kwantificeerde dit niet.

Outlook

Rood verwacht dat de totale omzet dit jaar kan uitkomen tussen de 13,9 en 14,2 miljoen euro tegen eerder tussen de 13,2 en 13,6 miljoen euro. De winst voor belastingen zal vermoedelijk nog steeds 4 tot 5 procent van de omzet bedragen. Rood waarschuwde wel voor mogelijke verstoringen in de bevoorradingen.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.