VS doen China Telecom in de ban

Door ABM Financial News op 27 oktober 2021 08:39 | Views: 2.987

VS doen China Telecom in de ban
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De Verenigde Staten doen China Telecom in de ban. Dit bleek vannacht uit een bericht van de Amerikaanse toezichthouder. 

De Federal Communications Commission verbiedt China Telecom om nog zaken te doen in de VS vanwege zorgen over de nationale veiligheid. China Telecom is een staatsbedrijf.

China Telecom krijgt 60 dagen om te stoppen met zijn activiteiten in de VS.

Eerder dit jaar werden de beursnoteringen van China Telecom, China Mobile en China Unicom al beëindigd door de New York Stock Exchange. 

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
suskewiet
0
Mooi uitgebeeld .
Dit verhaal zal nog jaren tergkomen vrees ik .
Een vuurgevecht in het luchtruim .
MD2018
0
Laten we heel eerlijk zijn de US gaat dit gevecht verliezen. Ze zijn te veel afhankelijk van China ook al wil men dat zelf niet geloven. De US speelt een gevaarlijk spel.... Ps Europa ook veel te afhankelijk.... Zie NL bv met gas richting Rusland. Prima opzich maar we hebben zelf ook nog gasvelden... Denk dat de kosten lager zijn van herstel panden dan de baten..... Zeker als de gasprijs blijft stijgen...
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.