Infestos heeft 86 procent van aandelen Neways in handen

Door ABM Financial News op 28 oktober 2021 08:30 | Views: 3.386

Infestos heeft 86 procent van aandelen Neways in handen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Aandeelhouders hebben 77,8 procent van de aandelen Neways aangemeld onder het overnamebod van Infestos, dat hierdoor zijn belang ziet toenemen tot 86,22 procent. Dat maakte de investeerder donderdag bekend.

Dit betekent dat aan de voorwaarde om het bod gestand te doen is voldaan. Infestos zal uiterlijk maandag laten weten, of de overname inderdaad doorgaat.

Infestos meldde ook af te zien van de gestelde voorwaarde, dat de aandeelhouders akkoord gaan met een driehoeksfusie. Volgens die constructie krijgen minderheidsaandeelhouders een uitkering in contanten en kunnen de activiteiten zonder hun inmenging worden voortgezet.

Infestos behoudt zich het recht voor om het punt opnieuw in stemming te brengen, nadat het bij een buitengewone vergadering op 19 oktober werd afgewezen.  

De aanmeldingstermijn liep op woensdag 27 oktober af. Er werden 9,55 miljoen stukken aangemeld.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.