Infestos heeft 86 procent van aandelen Neways in handen

Door ABM Financial News op 28 oktober 2021 08:30 | Views: 3.359

Infestos heeft 86 procent van aandelen Neways in handen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Aandeelhouders hebben 77,8 procent van de aandelen Neways aangemeld onder het overnamebod van Infestos, dat hierdoor zijn belang ziet toenemen tot 86,22 procent. Dat maakte de investeerder donderdag bekend.

Dit betekent dat aan de voorwaarde om het bod gestand te doen is voldaan. Infestos zal uiterlijk maandag laten weten, of de overname inderdaad doorgaat.

Infestos meldde ook af te zien van de gestelde voorwaarde, dat de aandeelhouders akkoord gaan met een driehoeksfusie. Volgens die constructie krijgen minderheidsaandeelhouders een uitkering in contanten en kunnen de activiteiten zonder hun inmenging worden voortgezet.

Infestos behoudt zich het recht voor om het punt opnieuw in stemming te brengen, nadat het bij een buitengewone vergadering op 19 oktober werd afgewezen.  

De aanmeldingstermijn liep op woensdag 27 oktober af. Er werden 9,55 miljoen stukken aangemeld.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront