Deutsche Bank verhoogt koersdoel ASMI

Door ABM Financial News op 28 oktober 2021 09:34 | Views: 10.608

Deutsche Bank verhoogt koersdoel ASMI
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft donderdag het koersdoel voor ASM International verhoogd van 400,00 naar 440,00 euro met een herhaling van het koopadvies.

Het aandeel ASMI presteert de afgelopen maanden beter dan dat van ASML, constateerde analist Robert Sanders, en dat werd nog eens versterkt door de beleggersdagen die beide halfgeleiderspecialisten enkele weken terug organiseerden.

Inmiddels is de koers van ASMI dit jaar al meer dan verdubbeld, maar toch ziet Sanders nog opwaarts potentieel, mede dankzij de omvangrijke investeringsplannen van Intel. De Amerikanen hebben een sterke relatie met ASMI, benadrukte de analist.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
Charlemagne
0
(1)400 why not? chippers moeten toch allemaal hoger en hoger en hoger en hoger en.......dan de varkenscyclus en dan au......
*voetnoot
0
quote:

Charlemagne schreef op 28 oktober 2021 09:49:

(1)400 why not? chippers moeten toch allemaal hoger en hoger en hoger en hoger en.......dan de varkenscyclus en dan au......
Teveel naar Hans de Geus geluisterd?
G20 Xdrive
0
Morgen vermoedelijk openen aan 401...zegt mijn glazen Bol, zit wel een klein barstje in ....
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.