Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel IMCD

Door ABM Financial News op 10 november 2021 11:37 | Views: 2.015

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel IMCD
Beeld: IMCD

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft woensdag het koersdoel voor IMCD verhoogd van 148,00 naar 175,00 euro bij handhaving van het Neutraal advies.

De Zwitserse zakenbank verhoogde de ramingen voor de winst per aandeel voor de periode 2021 tot 2023 met 4 tot 6 procent na de "sterke" kwartaalupdate van IMCD over het derde kwartaal. Een combinatie van een gunstig prijsklimaat, overnames en een uitbreiding van het klantenbestand droegen bij aan de verdere winstgroei met een EBITA-resultaat dat 63 procent boven de niveaus van 2019 lag, aldus Credit Suisse.

Het Neutraal advies weerspiegelt de goede operationele prestaties van IMCD en de groeipotentie op lange termijn die in lijn ligt met de huidige waardering van het aandeel.

Het aandeel IMCD won woensdagochtend 1,8 procent op 200,40 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.