SBM Offshore tekent contract voor nieuwe FPSO

Door ABM Financial News op 30 november 2021 07:15 | Views: 5.521

SBM Offshore tekent contract voor nieuwe FPSO

(ABM FN-Dow Jones) SBM Offshore heeft een contract getekend met het Braziliaanse Petrobras voor een lease- en operate contract van 22,5 jaar voor de FPSO Alexandre de Gusmão. Dit meldde de Nederlandse oliedienstverlener dinsdag voorbeurs.

In augustus dit jaar werd al bekend dat de twee partijen een intentieverklaring hadden getekend.

FPSO Alexandre de Gusmão zal worden ingezet op het Mero-veld in het Santos Basin, ongeveer 160 kilometer voor de kust van Arraial do Cabo in de staat Rio de Janeiro. Het Mero-veld is een project van Petrobras, waarin ook Shell Brazil en TotalEnergies een belang hebben.  

De eerste olie uit dit veld wordt in 2025 verwacht.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
NoMoneyman
1
SBM heeft al minstens nog 20 jaar aan opdrachten, dus inkomsten en een orderboek dat staat op een hele ruime recordhoogte, dividend van inmiddels 7 % dat gaan we zeker op niet al te lange termijn in de koers terug zien.
Ger 02490
1
De koersdoelen liggen al tientallen jaren hoger dan de werkelijke koers......het zal allemaal wel.
NoMoneyman
1
Gezien het zeer negatieve koersverloop bij SBM lijkt het wel of men last heeft van een meer expliciet op hun gericht virus en dat terwijl SBM er beter dan ooit voorstaat.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.