Bank of America verhoogt koersdoel Shell

Door ABM Financial News op 20 december 2021 13:54 | Views: 20.470

Bank of America verhoogt koersdoel Shell
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft maandag het koersdoel voor Royal Dutch Shell verhoogd van 22,50 naar 24,50 Britse pond met een onveranderde koopaanbeveling.

In deze ramingen gaat de Amerikaanse banken vanaf 2021 uit van prijzen voor Brent olie tussen de 45 en 55 dollar per vat.

Verder merkten de analisten op dat Shell samen met Repsol en OMV het meest blootgesteld is aan de gasprijs. Meer dan 50 procent van de totale productie van derde drie is afkomstig van gas. Daarbij zit de blootstelling van Shell vooral in Aziatische regio.

Het aandeel Shell daalt maandag in Londen met 1,7 procent naar 15,69 pond.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

7 Posts
M357
0
Dank voor het herstel en de update! Foto weer ok en een mooie verhoging van het koersdoel!
Bossche marktkoopman
1
Ja ja zijn de analisten die begin dit jaar dit sprookje ook vertelde ,eerst zien dan geloven trek U eigen conclusie zou ik zeggen .
jan de vakman
0
JA, shell zal wel niet stijgen, als het omikron spook, de hele samenleving platlegt, de gasprijs stijgt weer flink en ook de olie trekt bij, morgen kan je het shell dividend verzilveren, ik twijfel tussen post nl en shell, eerst maar eens zien hoe morgen de vlag er bij staat!!
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront