Beursblik: significante contractverlenging van Volkswagen voor TomTom

Door ABM Financial News op 21 december 2021 09:40 | Views: 3.795

Beursblik: significante contractverlenging van Volkswagen voor TomTom
Beeld: TomTom

(ABM FN-Dow Jones) TomTom heeft een mooie contractverlenging getekend met Volkswagen. Dit zegt analist Marc Hesselink van ING.

Het gaat om een meerjarige verlenging. Hoewel de financiële details niet werden gedeeld, denkt Hesselink dat het om een significant contract gaat. Ook is de verlenging volgens de analist een teken van vertrouwen van één van de grootste autofabrikanten in de wereld.

Toch levert TomTom niet zijn volledige productscala aan Volkswagen. HERE, waarvan Volkswagen één van de aandeelhouders is, blijft de kaarten aan Volkswagen leveren, en Cariad zal de software ontwikkelen.

ING heeft een Houden advies op TomTom met een koersdoel van 7,50 euro. Het aandeel stijgt dinsdag 5,6 procent naar 8,74 euro.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront