Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel ASMI

Door ABM Financial News op 13 januari 2022 09:52 | Views: 7.752

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel ASMI
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft donderdag het koersdoel voor ASM International op 490,00 euro gezet met een Outperform advies, nadat de Zwitserse bank besloot het aandeel weer op te volgen.

De analisten van Credit Suisse benadrukken dat ASMI de nummer één is in atomic layer deposition, kortweg ALD, en de nummer twee in epitaxy. "Deze instrumenten zijn steeds belangrijker in het productieproces van de beste halfgeleidermachines", aldus de kenners van de bank.

De omzet van ASMI zal tussen 2020 en 2025 gemiddeld met 17 procent per jaar groeien, denkt Credit Suisse. En hoewel de groeivooruitzichten voor ASMI vergelijkbaar zijn met die van ASML, handelt ASMI toch tegen een grote korting ten opzichte van ASML, betogen de analisten. Die achterstand zal ASMI gaan inlopen, voorziet Credit Suisse.

Het aandeel ASMI noteert donderdag 4,5 procent hoger op 373,00 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.