Aandeelhouder Ease2pay keurt alle agendapunten goed

Door ABM Financial News op 19 januari 2022 15:18 | Views: 2.233

Aandeelhouder Ease2pay keurt alle agendapunten goed
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhoudersvergadering van Ease2pay heeft woensdag alle agendapunten goedgekeurd, waaronder de overname van Involtum. Dit maakte het bedrijf na afloop van de bijzondere vergadering bekend.

Zo werd de overname van Involtum Holding tegen 10,7 miljoen nieuw uit te geven niet-genoteerde aandelen van Ease2pay goedgekeurd, net als de uitgifte van 2,1 miljoen nieuwe niet-genoteerde aandelen voor een bedrag van 6,4 miljoen euro, om de groei van het gecombineerde bedrijf te versnellen. 

Gijs van Lookeren Campagne en Jan Borghuis werden herbenoemd en Edwin Noomen en Maarten Hektor treden toe tot het bestuur.

"Het nieuwe bestuur gaat enthousiast aan de slag om van Ease2pay het toonaangevende mobiele betaalplatform voor self-service diensten voor vervoer te maken. Door book-park-charge-pay tot één simpele handeling in apps te maken kunnen we de aanstaande energietransitie versnellen", zei Van Lookeren Campagne in een toelichting.

De opkomst tijdens de vergadering bedroeg 60 procent.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.