Beursblik: Bank of America negatiever over WDP en Eurocommercial

Door ABM Financial News op 19 januari 2022 16:22 | Views: 3.750

Beursblik: Bank of America negatiever over WDP en Eurocommercial
Beeld: WDP

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft woensdag de koersdoelen voor WDP en Eurocommercial Properties neerwaarts bijgesteld.

Voor WDP ging het koersdoel van 45,00 naar 43,00 euro, met handhaving van het koopadvies, terwijl dat voor Eurocommercial van 14,00 naar 13,00 euro ging met handhaving van het Underperform advies.

Volgens analisten van de bank is het tijd om terughoudender te worden over vastgoedfondsen. Hogere rentes en grotere credit spreads betekenen het einde van tien jaar ondersteuning door een ruim monetair beleid. Desondanks kan de koers van sommige vastgoedfondsen verder oplopen, denkt de bank, maar wel in een lager tempo dan in de afgelopen tijd. Steun komt volgens Bank of America van inflatie en veel liquiditeit in de markt.

Het aandeel WDP koerste woensdagmiddag 2 procent hoger op 38,78 euro, terwijl Eurocommercial een fractie inleverde op 20,60 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
Superdude
0
Wat een zever is dit zeg, gelukkig spreken ze niet over URW of ik had me een deuk gelachen. Die analysten toch, comedy cup mensen.
Kaviaar
0
Wanneer gaan de NL banken eens war roepen over Amerikaanse aandelen? Dat mis ik. Het is eigenlijk altijd alleen maar andersom.
jan de vakman
0
Dat koersdoel van eurocom is weer zo'n bank off amerika koersdoel, zitten die lui soms in giga short bij een goed stel nederlandse bedrijven, of via klanten??
Bankje spelen kunnen ze volgens mij beter, dan nederlandse bedrijven pluggen!!
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.