Heijmans bouwt 203 sociale huurwoningen in Amsterdam

Door ABM Financial News op 25 januari 2022 07:24 | Views: 2.943

Heijmans bouwt 203 sociale huurwoningen in Amsterdam
Beeld: Heijmans

(ABM FN-Dow Jones) Heijmans is in opdracht van woningcorporatie Stadgenoot gestart met de bouw van 203 sociale huurwoningen op eiland Oostenburg, de nieuwe stadswijk in het oostelijk deel van het centrum van Amsterdam. Dit maakte de bouwer dinsdagochtend bekend.

De beoogde oplevering is in het vierde kwartaal van 2023. De totale omzet van het project voor Heijmans bedraagt circa 26 miljoen euro.

Het nieuwe complex telt 173 studio’s, verspreid over drie gebouwdelen, voor een jongere doelgroep. Ook komen er 30 woningen voor senioren.

Heijmans kiest voor een prefab bouwsysteem om de omgeving zo weinig mogelijk te belasten. Bijkomend voordeel is dat het project sneller klaar is, aldus de bouwer.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
DNFTT
0
Prima, maar geen spannende opdracht voor Heijmans en de verkoopstemmers zijn afkomstig van de concurrentie?
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.