Degroof verhoogt koersdoel BAM

Door ABM Financial News op 17 februari 2022 10:20 | Views: 9.815

Degroof verhoogt koersdoel BAM
Beeld: BAM Groep

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft donderdag het koersdoel voor BAM verhoogd van 3,00 naar 3,50 euro met een herhaling van het Houden advies.

"2021 was een goede eerste stap voor de nieuwe strategie van BAM", oordeelde analist Luuk van Beek na het lezen van de jaarcijfers van de bouwer. De REBITDA was conform verwachting, maar het nettoresultaat werd geraakt door 82 miljoen euro aan afschrijvingen.

Van Beek was te spreken over de kasstroom van BAM en het werkkapitaal.

BAM rekent voor 2022 op een verder aantrekkende marge. Van Beek verwacht dat de marktomstandigheden dit jaar "uitdagender" zullen zijn, nu de druk op de aanvoerketen toeneemt. Een onzekere factor zijn de onderhandelingen die BAM voert met een aantal klanten over claims, die zowel voor plussen als minnen kunnen zorgen. "Dit kan een substantiële impact hebben op de resultaten in de toekomst."

Het aandeel BAM daalt donderdag 3,3 procent naar 3,16 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.