3G Capital voltooit overname controlerend belang in Hunter Douglas

Door ABM Financial News op 25 februari 2022 17:41 | Views: 2.811

3G Capital voltooit overname controlerend belang in Hunter Douglas
Beeld: Hunter Douglas

(ABM FN-Dow Jones) 3G Capital heeft de overname van een controlerend belang in Hunter Douglas afgerond. Dit meldden de partijen vrijdag.

De overname, die op 30 december 2021 werd aangekondigd, omvat onder meer een belang van 75 procent van Ralph Sonnenberg via een zogeheten block trade, waarbij de familie Sonnenberg een belang van 25 procent in de Hunter Douglas Groep zal behouden. 

Voor alle resterende uitstaande aandelen wordt een uitrookprocedure gestart, waarbij de prijs hetzelfde zal zijn als in de block trade, namelijk 175 euro voor elk gewoon aandeel en 0,43 euro voor elk preferent aandeel.

Als gevolg van de overname is João Castro Neves benoemd tot CEO van de Hunter Douglas Groep en David Sonnenberg tot voorzitter van de raad van bestuur.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.