TIE investeert in groei

Door ABM Financial News op 2 maart 2022 08:24 | Views: 1.432

TIE investeert in groei
Beeld: TIE Kinetix

(ABM FN-Dow Jones) TIE Kinetix zal dit jaar investeren om de groei in 2023 en daarna te versnellen. Dit zei TIE in aanloop naar een beleggersdag die vanmiddag begint.

"2022 zal een transformatiejaar zijn en het management verwacht vlot te kunnen terugkeren naar een positief resultaat in 2023", aldus het persbericht.

TIE wil vooral de groei van zijn SaaS-activiteiten aanjagen. De SaaS-omzet uit abonnementen moet jaarlijks gemiddeld met 20 procent stijgen, verwacht TIE. Dit moet de EBITDA-marge in de komende jaren richting de 20 procent brengen.

Eventueel zal TIE aanvullende overnames doen om de autonome groei te ondersteunen.

Verder zei TIE een payoutratio van 40 procent te verwachten met betrekking tot het dividend, en verwacht dit te verhogen naar 50 procent van de nettowinst.

TIE stelt een interimdividend voor van 0,50 euro per aandeel. Daarbij kunnen aandeelhouders kiezen voor een dividend in aandelen of in contanten.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor deBeurs.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.